- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
Karşılıklı sürekli duygularımıza tercüman oluyoruz zaten kaç haftadırkatılıyorum aynısını yazacaktım bekledim seni
evet artık seni beklenmeye çalışıyorum aynısını yazcakmısın diye gözüm seni arıyorKarşılıklı sürekli duygularımıza tercüman oluyoruz zaten kaç haftadır
Aynen alışkanlık oldu ben de seni bekliyorum düşüncelerimi yazarsın diyeevet artık seni beklenmeye çalışıyorum aynısını yazcakmısın diye gözüm seni arıyor
O değil de Bozok yarışı kazanınca neden öyle bağırıyor
sinir ediyor beni.önceki yarışmada hiç bir yarış kazanamıyordu şimdi almış gazı gelmiş kimi yenerse yensin hahhh diye bağırıyor ya
hımm anladm canmo kadar takip etmiyorum kızlar dedi bernaya oy istiyormuş
sakinleşti belkide öyle karar verdihakan çok komik ya cidden.
Oflaz biraz bozuk attı ya belki de Hakan baktı tek yazması birşey değiştirmeyecek.
ahahha mantıklıcanım merve bence bu sene çok kötü.bazen dikkat ediyorum çok yavaş yarışıyor parkurlarda.bir de sudan çıkmalı oyunlar var sudan geç çıkıyor hep.
dokunulmazlık sembolünü alamadı ya geri vites yaptı
ne dedi küfürlerde anladın mıBerna takımın motivasyonunu yerle bir etti.
ve o küfürler aman allahım
çok kötü.
sahraya 8 kez afedersin orospu dedi tam varoşne dedi küfürlerde anladın mı
tahmn etmiştimde 8 kez denmesi ne garip devamnda başka şeyler mi dedi acaba diye düşündmsahraya 8 kez afedersin orospu dedi tam varoş
Sıkıntıdan evleneceksen gel izliyorum beynim yandı elektrikler çıkıyor kafamdan.
Salıyı beklemek zor oluyor yaa şimdi bugun sembol oyunu oynarlar onuda alp sunar fln
ödül oyunuda var bugün dimiSıkıntıdan evleneceksen gel izliyorum beynim yandı elektrikler çıkıyor kafamdan.
Salıyı beklemek zor oluyor yaa şimdi bugun sembol oyunu oynarlar onuda alp sunar fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?