bende sordum burada biraz öncesahraya iyi oluyor özlemle dalga gecıyor kendınce,bozok taktık verırken.gülüyor,ama özlem m.aydını yenıyor.
m.aydınada ıyı oluyor oflazla dalga gecıyordu özleme yenılıyon dıye.
sahra özlemı kazanıncada bısey olmamış gıbı tebrık edıyor.
hele balık olayı cok komık kız kocaman balık tutmus bozok dıyorkı temızle yıyelım :)
barı onuda onlar yapsaydı. sahra hıc ben yemem demiyor o aralar:)
Bugün ödül oyunu var mı peki??
ödül oyunuda var bugün dimi
ödül oyunları çok zevkli
ee tmm o da heyecanlı işteFragmanda ödül oyunu vardı baya seviniyolar gene
ee tmm o da heyecanlı işte
=)
ben ödülde daha çok heyecanlanıorum ahahahYok ya ben heyecenlanmıyorum hele böyle çamurlu oyunları hiç sevmiyorum
Tek ekşın sahranın düşmesi galiba
ben ödülde daha çok heyecanlanıorum ahahah
o çok desteklediğin duygu bernaya şuan harıl harıl oy topluyokarakter olarak benzerler canım sen nasıl bernayı sevmiyosun ilginç :)
aynen yaa dokunulmazlığı napimben de ödül oyunlarında kalp krizi geçiriyorum resmendokunulmazlığı sevmiyorum pek.
pascalda düşüyor ahahaYok ya ben heyecanlanmıyorum hele böyle çamurlu oyunları hiç sevmiyorum
Tek ekşın sahranın düşmesi galiba
kanıtlarsak ne olucak allasen iyi takip etmiyosun demek ki güzel bak yazdıklarına görürsün, şaka gibisin duygu da sokak ağzı konuşuyor 'senin dilini kopartırım' adadan aldırıcam ' seda ile giriştiği tartışmada 'ben iktisat mezunuyum sen ne mezunusun? gibi, bir insandan duyulabilecek en boş lafı sarf eden bir insan gözümde hiç değeri yok , çirkefliğinin bedelini ödedi zaten elendi çok şükürO çok sevdiğim duygunun ağzından çıkan tek bir kelime küfür söyle sana hak vereceğim.
Kendini savunan evet hırçın olan Duygu ile tamamenn sokak ağzına sahip edepsiz yırtık Bernayı asla bir kefeye koymam ..
Duygunun Bernaya oy toplama meselesine gelince kim dediyse kanıtlasın rica ediyorum.
Çünkü her yerden takipcisiyim ben neden görmedim ??
Kanıtlayamayacağından çirkefleştin belli :)kanıtlarsak ne olucak allasen iyi takip etmiyosun demek ki güzel bak yazdıklarına görürsün, şaka gibisin duygu da sokak ağzı konuşuyor 'senin dilini kopartırım' adadan aldırıcam ' seda ile giriştiği tartışmada 'ben iktisat mezunuyum sen ne mezunusun? gibi, bir insandan duyulabilecek en boş lafı sarf eden bir insan gözümde hiç değeri yok , çirkefliğinin bedelini ödedi zaten elendi çok şükür
Kanıtlayamayacağından çirkefleştin belli :)
Canım duyguya hırçın ve hakkını savunuyor demiştim ztn verdiğin örneklerin biri bile küfür içermiyor yazarken gülmedinmi ALLASEN :) :)
Ayrıca bencede en hayırlısı o kancıkların içinde durmayıp elenmesi oldu katılyorum sana ...
Şunuda söyleyeyim elendiği hafta bile oy sıralamasında ilk 3 deydi yani senin anlayacağın dilde şu ki ;
bükemeyecekleri bileği gördüler öpmeyede ağızları yetmedi kualisyon kurup elediler güzel taktikdi doğrusunu söylemek gerekirse yoksa Duyguda çokk çekecekleri vardı
Kanıtlayamayacağından çirkefleştin belli :)
Canım duyguya hırçın ve hakkını savunuyor demiştim ztn verdiğin örneklerin biri bile küfür içermiyor yazarken gülmedinmi ALLASEN :) :)
Ayrıca bencede en hayırlısı o kancıkların içinde durmayıp elenmesi oldu katılyorum sana ...
Şunuda söyleyeyim elendiği hafta bile oy sıralamasında ilk 3 deydi yani senin anlayacağın dilde şu ki ;
bükemeyecekleri bileği gördüler öpmeyede ağızları yetmedi kualisyon kurup elediler güzel taktikdi doğrusunu söylemek gerekirse yoksa Duyguda çokk çekecekleri vardı
Biricisi kancık kelimesinin kelime anlamı ;arkadan vuran demek yani kesinlikle küfür içerikli bir kelime değil.Berna yı eleştirirken kendi ettiğin lafa bir de bak.
Bernadan ne farkın kaldı acaba.
Kib liyorum seni.
Biricisi kancık kelimesinin kelime anlamı ;arkadan vuran demek yani kesinlikle küfür içerikli bir kelime değil.
Ve evet lafımın arkasındayım arkasından vurmadılarmı oyun içerisinde oyun çevirmediler mi ?.
Evet var ama ben bu kelimeyle anlatmak istedim sonuçta bizim tüzüğümüzde kullanabilen ve küfür içermeyen bir kelime sadece insanların tonlamasıyla farklı yerlere gelme özelliğine sahip hepsi bu . Benim o kelimeyi söylememle arkalarından vurdular demem arasında herhangi bir ''anlam'' farkı yok.Onun yerine kullanılabilecek bir sürü kelime var.
Ayrıca evet survivorun anlamı da bu. oyun içinde oyun.
Evet var ama ben bu kelimeyle anlatmak istedim sonuçta bizim tüzüğümüzde kullanabilen ve küfür içermeyen bir kelime sadece insanların tonlamasıyla farklı yerlere gelme özelliğine sahip hepsi bu . Benim o kelimeyi söylememle arkalarından vurdular demem arasında herhangi bir ''anlam'' farkı yok.
Evet oyun içinde oyun ve ben ztn bir önceki msjımda takdik uyguladılar ve evet başarılı oldlar diye belirtmiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?