Yuzu guzel degil zaten napsnaynen kendini gösterme çabasında bence.hep çıplak.
hakan niye bıraktı ya hiç anlam veremedim ne dedi orda
ne oldu ki mune ben ne kaçırmışım biz burda sevgi saygı içerisinde takılıyoruz haftalardır polemiğe girmeden hatta gayet mutlu mesuttukSurvivor altı üstü bir yarışma, argo kelimeler kullanıp polemiğe girmenize gerek yok.
Yarışmalara bu kadar kaptırmasanız, şartların zorluğundan gergin olan bu insanlar yarışma bitince can ciğer olurlar, sizde burda uyarı aldığınızda kalırsınız.
Survivor altı üstü bir yarışma, argo kelimeler kullanıp polemiğe girmenize gerek yok.
Yarışmalara bu kadar kaptırmasanız, şartların zorluğundan gergin olan bu insanlar yarışma bitince can ciğer olurlar, sizde burda uyarı aldığınızda kalırsınız.
Bir şey dedi mi duymadım ama bir taşı düşmüştü zaten baktı Hasan gelince bıraktı.hakan niye bıraktı ya hiç anlam veremedim ne dedi orda
ahah ayy adanın en karlıları onlar çıktı desene :)Valla ya taneri de alsin yanina bence
Geçmiş sayfalarda bir takım şeyler yazılmışta, ona istinaden yazdımne oldu ki mune ben ne kaçırmışım biz burda sevgi saygı içerisinde takılıyoruz haftalardır polemiğe girmeden hatta gayet mutlu mesuttuk
anladım görmemişim tamam ama iyiyiz yani herkesi seviyoruz burda sevgi kelebekleri gibiyiz normalde onlar yenidir ayıp etmişlerGeçmiş sayfalarda bir takım şeyler yazılmışta, ona istinaden yazdım
hahaha bozok hakana patates diye bağırıyo, yarınki yarışma çok zor be, sanırım yine ünlüler kaybediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?