Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
2 gün giremedim yorumları okumak zor oldu ya atlaya atlaya anca :)) neyse yarın rahatız konseyde şükür :)))

Son iki bölümdür Begüm/Hilmicem yakınlaşması dikkatimi çekti videolarda.
Begüm de bugün Hilmicem için daha yakın bize son zamanlarda artık bizle daha çok vakit geçiyor dedi.
Umarım şu aileden gelen mektubuda kazanıp okuyup çeki düzen verir kendine
Turabinin yanındna ayrılmaz gerçi de daha efendi durabilir tartışmalara girmezse süper olacak

çok yaşayın kızlar,onlarca sayfayı okudum,sayenizde izlemiş kadar oldum

birde hayim düştü vardı

ay evet o neydi ya
hayim düştü hayim yine düştü acunun replikleri ezberlemiştik..

Bozok ne saygısız ya bazen diyorum Duygu gitmeseydi de hakkından gelseydi çok itici böğürmesi.
konuşmaları.
patates demek ne demek

sonunu izlemedim kimler elencek dün gece belli olmadı dimi, serenay kimi söyledi bu akşam mı belli olcak

sonunu izlemedim kimler elencek dün gece belli olmadı dimi, serenay kimi söyledi bu akşam mı belli olcak

Hepsi bu akşam belli olacak.Zaten en son reklamda bizi bekletiyorlar hop başlıyor 2 dk yayını geri sarıyorlar aynı şeyi tekrar izliyoruz bitiyor.Bir daha kanmam artık.

üff bugunki survivoru hiç istemiyorum izlemek ağlak ağlak yarışları hiç sevmem tanıtımda baktım hepsi ağlıyo , artık her aileden gelen ödülde ağlar bunlar en sevmediğim iş

üff bugunki survivoru hiç istemiyorum izlemek ağlak ağlak yarışları hiç sevmem tanıtımda baktım hepsi ağlıyo , artık her aileden gelen ödülde ağlar bunlar en sevmediğim iş
evet ya bende hiç sevmiyorum
çok sıkıcı
bence hiç aileyi karıştırmasınlar tam gaz devam etsinler
sırf bu yüzden geçen sene turkcellin iletişim ödülünü sevmiyodum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…