Kendi alanında atletizm yarışması olacakmış bir iki yıl içinde onun olacağı yer ve almak istediği skor.bu rio mrv tişörtü nedir ya, neymiş anlamı?
Nadya'yla beraber türkü söylediler. Babası için yaptığı sazla.Turabi naptıda sevimli geldi yaa ben izleyemedim
Bir ara survivorda Oğuzhan Bıraktı diye bir adam yarışmıştı. Şimdi de Taner Elendi yarışıyor.
birde hayim düştü vardı
doğru canm yaa benm kafa gidik =)yok kız 3 gun yiyorlar cumartesi,pazartesi ve salı
Mesela gecen hafta
cumartesi omlet+yataktı ödül
pazar ödül yok dokunulmazlık var
pazartesi sarelle ekmek yediler
salıda etli sarma yediler mor odada
sonunu izlemedim kimler elencek dün gece belli olmadı dimi, serenay kimi söyledi bu akşam mı belli olcak
bu akşam canmsonunu izlemedim kimler elencek dün gece belli olmadı dimi, serenay kimi söyledi bu akşam mı belli olcak
aynısı =)mervde oflaz :
haahhha
Hadi yaa Allah rahmet eylesin. Tam zamanında elenmiş Ahmet Dursun'da insan böyle bir zamanda sonradan da duysa babasının yanında olmak ister .Ahmet Dursunun babasi vefat etmis
evet ya bende hiç sevmiyorumüff bugunki survivoru hiç istemiyorum izlemek ağlak ağlak yarışları hiç sevmem tanıtımda baktım hepsi ağlıyo , artık her aileden gelen ödülde ağlar bunlar en sevmediğim iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?