- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
Aynen ya kesin onlar kazandi artik acun kandiramaz biziacun ters köse yapmayi seviyor, ünlülerin agladigini gösteriyorsa kesin onlar kazanicak...
Hakan efendi ama ya tartisirken bile uslubune cok dikkat ediorFragmandan bir kez daha Bozok'un üslubunun ne kadar yanlış olduğunu görüyoruz. Hakan'ı pek sevmesem de yapılmaması lazım.
Begüm'ün de ağlamasını gösterdiler ama fragmanda. İnşaallah gönüllüler alır.acun ters köse yapmayi seviyor, ünlülerin agladigini gösteriyorsa kesin onlar kazanicak...
mervede annemi özledim diye ağlıyo, arkadaş 30 yaşında adamlarsınız ilk defamı ananızdan ayrılıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum, vegasa gitsen annem diye ağlamazdın ama
fragmanda herkes ağlıyordu ya hiç bir yorum yapamadım benBegüm'ün de ağlamasını gösterdiler ama fragmanda. İnşaallah gönüllüler alır.
Ne oldu ki aaaaSurvivor altı üstü bir yarışma, argo kelimeler kullanıp polemiğe girmenize gerek yok.
Yarışmalara bu kadar kaptırmasanız, şartların zorluğundan gergin olan bu insanlar yarışma bitince can ciğer olurlar, sizde burda uyarı aldığınızda kalırsınız.
Aynen en azından üslubuna dikkat ediyor genelde yiğidi öldür hakkını yeme demişlerHakan efendi ama ya tartisirken bile uslubune cok dikkat edior
mervede annemi özledim diye ağlıyo, arkadaş 30 yaşında adamlarsınız ilk defamı ananızdan ayrılıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum, vegasa gitsen annem diye ağlamazdın ama
Begüm'ün de ağlamasını gösterdiler ama fragmanda. İnşaallah gönüllüler alır.
cok itici resmen bozokAyy Bozok nasil 41 yasinda olur yaa, rahat 55 gosteriyo
ordaki yarismacilara gore valla nur nimetAynen en azından üslubuna dikkat ediyor genelde yiğidi öldür hakkını yeme demişler
bu rio mrv tişörtü nedir ya, neymiş anlamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?