Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
aman serenay ya işin gücün acıtasyon annen hasta kötü bir durumu olsa acun söylerdi gıcık oluyorum şu kıza

neyse biz canlı yayın yaparız yine elektrik giderse

bugun duygu gündüz programında dedi ki, kim rol yapıyor, kim tribünlere oyuyor yemek yerken anlarsınız dedi, hııımmm yapan şekilli yiyenler rol yapanlar diyo, zaten deli gibi açız, normal yiyen oynamıyor demektir diyo mantıklı geldi

Seranay'ın annesi madem çok hastaymış neden gelmiş silah zoruyla mı getirdiler. Acaba çok dramatik takılana ayrı bir bahşiş veriliyor mu

ay doğru senin dünde yoktu
evet ya bugün gitmese bari birdaha sabahtan beri yok zaten

neyse biz canlı yayın yaparız yine elektrik giderse
iyi olur en azından takip ederim

çok mantıklıymış hakikaten dikkat edelim bakalım bugün

Sahra'nın tişörtünde beden NO yazıyor ki bence YES BEE yazmalıydı.

Seranay'ın annesi madem çok hastaymış neden gelmiş silah zoruyla mı getirdiler. Acaba çok dramatik takılana ayrı bir bahşiş veriliyor mu
ağlamayana ekmek yok diyorlardır belki şaka bir yana bence uyarıyorlar bazen çok abartılı tepkiler veriyorlar çünkü yiyeceklerde bile

Bu kadınlar evde iş yapmazlar burada kendilerini yerden yere vururlar .

ay o serenaymış demi ben onu dün merve sandım turuncu tişörtleri karıştırdım buraya yazarken

Bence mor odada pilav üstü kuru var milli yemeğimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…