valla bziim dünden başlamıştı gitemeye sinyal veriyormuşiyi ki elektrikler geldi
valla bziim dünden başlamıştı gitemeye sinyal veriyormuşneyse geldi şimdide inşallah gitmez ya izleyemedim dün zaten bari bugün izleyim
evet ya bugün gitmese bari birdaha sabahtan beri yok zatenay doğru senin dünde yoktu
iyi olur en azından takip ederimneyse biz canlı yayın yaparız yine elektrik giderse
çok mantıklıymış hakikaten dikkat edelim bakalım bugünbugun duygu gündüz programında dedi ki, kim rol yapıyor, kim tribünlere oyuyor yemek yerken anlarsınız dedi, hııımmm yapan şekilli yiyenler rol yapanlar diyo, zaten deli gibi açız, normal yiyen oynamıyor demektir diyomantıklı geldi
ağlamayana ekmek yok diyorlardır belkiSeranay'ın annesi madem çok hastaymış neden gelmiş silah zoruyla mı getirdiler. Acaba çok dramatik takılana ayrı bir bahşiş veriliyor mu
Seranay'ın annesi madem çok hastaymış neden gelmiş silah zoruyla mı getirdiler. Acaba çok dramatik takılana ayrı bir bahşiş veriliyor mu
bende merve sanmıştım dün bugün farkettim serenaymışay o serenaymış demi ben onu dün merve sandım turuncu tişörtleri karıştırdım buraya yazarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?