dimi yaevet ya bende hiç sevmiyorum
çok sıkıcı
bence hiç aileyi karıştırmasınlar tam gaz devam etsinler
sırf bu yüzden geçen sene turkcellin iletişim ödülünü sevmiyodum hiç
Aminn.. ya bende dusundum tam zamaninda elenmis ziyaret etmistir ne bilim son anini gormustur hc degilse her serde bir hayir vardir diye bosuna dememislerHadi yaa Allah rahmet eylesin. Tam zamanında elenmiş Ahmet Dursun'da insan böyle bir zamanda sonradan da duysa babasının yanında olmak ister .
Burda da yok maalesef bir mesaj yazmak bile bi ton iskence bana netten atiyo surekli umarim gelir aksamaelenktrünk yok elenktrünk......
izleyemeyecem
Aynen öyle her şerde bir hayır vardır yarışmadan ayrıldı ama babasının son zamanında yanında olabildi. Eğer yarışmada kalırsa sonradan vefat ettiğini duysaydı çok üzülürdü kesin.Aminn.. ya bende dusundum tam zamaninda elenmis ziyaret etmistir ne bilim son anini gormustur hc degilse her serde bir hayir vardir diye bosuna dememisler
ayy sorma sormadimi yaben de sevmiyorum :) ya ben kafam dağılsın eğleneyim diye izliyorum o kısımlarda başka kanala geçiyorum açıkcası, bunu kazanmadan önce ağlaması var, kazandıktan sonra ağlaması var bir de görüşür ya da okurken ağlaması var ayy fenalık geliyo bana
aaaelenktrünk yok elenktrünk......
izleyemeyecem
acaba babası hastaydıda bu yüzden mi yarışmadan diskalifiye edildi.Aminn.. ya bende dusundum tam zamaninda elenmis ziyaret etmistir ne bilim son anini gormustur hc degilse her serde bir hayir vardir diye bosuna dememisler
anaa aynı bozok olmuşŞu Taner ne zaman bir işe yarayacak acep
Anca derede Nadya'yı yıkasa
Bernanın da dün oyundan önce böreğin tadına bakarlarkene, çok az ısır demesi gıcık etti ne aç gözlü bi kız yaw
Diğerleri bişey demiyor..
Aha bu da Bozok..===>
anaa aynı bozok olmuş
berna kime dedi az ısır diye
geçen haftalarda berna lar yarışmayı kaybedince acun bizi böyle adaya gönderme diye dilenince sinir olmuştum.
Acun da hiç dayanamaz böyle şeylere eli bol malum. yemek verecek diye bunlara ödüm koptu
hayır şu zamana kadar kimse istemedi yani bu ne cürret dedim
duygu çetin. 2. sayfada ayrı adalardayız dedi canım doğrudur herhaldeya kızlar ünlüler gönüllüler aynı adada mı şimdi anlamadm
öyle bi haber çıkmıştı ya sonuç ne ?
ok canm sağolduygu çetin. 2. sayfada ayrı adalardayız dedi canım doğrudur herhalde
aynen manço iyiKendi oyun kazanınca ben 1-2 puan aldım diyo..
Kaybedince de sesi çıkmıyor..
Bir de çok edepsiz bir kız..
Bilmem ilk ısırana dedi hakan mıydı unuttum
Geçen sene de ağlıyodu hep çok açız diye..
Doğukan Manço için istiyorum kazanmalarını tek..
Bizim geldi sukur hala ozet varBasladimi kuzlar yeni bolum malum elektrik yok olanlar ne olup bittigini yazabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?