Valla nefret eden etsin ben geçen seneden beri çok seviyorum ruzgarin kızını :)) hatta gecen seneden daha oncesinden hani şu aglayarak tamamladığı yarışma var ya o zamandan beri hayranıyım kendisinin.
O yarışmayı kazanmayı hakediyor merve aydın. Erkeklerden de hasan ya da Doğukan...
Oflaz kendisi diyor video da iyi ki elenmedim Serenay sen sivir bir insan değilsin Aydın gibi yalnız kalırdın sakin sessiz diyor. Resmen acitasyon yani. Oflaz'ın kendi konuşması bu şekilde yani canım.neden iyiki elenmemiş oflaz dediğini anlamadm cnm ben
sonra da gitsn deynce bi ima var ama anlamadm
Tek değilsin canım Aydın'cıyım ben demerve aydın'ın kazanmasını isteyen tek benim galiba
Tek değilsin canım Aydın'cıyım ben de
çok sevindim bak şimdiama şu oflaz gitmedi ya ayar oldum ya .. bide utanmadan iyiki ben gitmedim sen yalnız kalırdın yoksa diyor serenay'a.. Serenay ayrı bi çocuk zaten gıcık oluyorum
Aynen ya bu hafta Oflaz gitmeliydi hiçç sevmiyorum Almeda kalmalıydı. Serenay'ı geçen sezon seviyordum ama bu sezon itici geliyor hiç sevmiyorum.çok sevindim bak şimdiama şu oflaz gitmedi ya ayar oldum ya .. bide utanmadan iyiki ben gitmedim sen yalnız kalırdın yoksa diyor serenay'a.. Serenay ayrı bi çocuk zaten gıcık oluyorum
Serenay yapmacık bir kız ya. Sevmiyorum hiç
Aynen ya bu hafta Oflaz gitmeliydi hiçç sevmiyorum Almeda kalmalıydı. Serenay'ı geçen sezon seviyordum ama bu sezon itici geliyor hiç sevmiyorum.
serenay falan çok pozcuOflaz kendisi diyor video da iyi ki elenmedim Serenay sen sivir bir insan değilsin Aydın gibi yalnız kalırdın sakin sessiz diyor. Resmen acitasyon yani. Oflaz'ın kendi konuşması bu şekilde yani canım.
en de onun konuşmasına istinaden ahh keşke gitse dedim. Hiçç sevmiyorum cidden ya inşallah gider bir an önce.
Zaten bu haftaki oyunların hepsinde Oflaz iki defa oynarsa iki sıfır geride başlayacak ünlüler.
Kesinlikle oflaz gitmeliydi . oyun kazandığını goremedik. Bir de şampiyonum diye geziyor ortalarda
evet canm çok oldu bunu duyalımerve oflaz
nadyanın eski eşiyle berabermiş
evet zaten dövdün falan diyorlarfragmanı izledim bende merve a. nasıl ağladıysa gözleri fena şişmiş :/
oyunda çok haşin ya vurmalı kırmalı birbirlerine zarar vermeye müsait
Yine Özleme kabak patlıyor ya ona yanıyorumevet zaten dövdün falan diyorlar
berna sahra mücadeleside var yanlış görmediysem
aaaaa bak sen merveye sanki adam kalmamış parayı bulan sapıtıyorevet canm çok oldu bunu duyalı
oylarının düşük olmasında bununda etkisi olabilir
çünkü nadya yla evliyken ayırdı gibi dedikodular çıkmıştı bilemiyorum
serenay falan çok pozcu
merve oflaz a sempatim var eski survivordan dolayı bi bayanın kazanmasını istemiştim ondan
ama ne olursa olsun hırsılı insanlara asla tahammül edemem
merve aydın ı da bu yüzden hiç mi hiç sevmiyorum
merve aydın da ki hırs değil hırstan öte bir şey
fragmanı izledm
merve aydın ın a ne olmuş
ağzını değişik değişik yapıp serenay a söyleniyo
hayır bi de senin almeda nı elemeyip kendi anlaştığı arkadaşını mı elesin anlamadm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?