Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

kesinlikle kazanmayı hak ediyor :) çok başarılı çok güçlü ve istiyor gerçekten .. erkeklerden Hasan kazansın isterim :)

neden iyiki elenmemiş oflaz dediğini anlamadm cnm ben
sonra da gitsn deynce bi ima var ama anlamadm
Oflaz kendisi diyor video da iyi ki elenmedim Serenay sen sivir bir insan değilsin Aydın gibi yalnız kalırdın sakin sessiz diyor. Resmen acitasyon yani. Oflaz'ın kendi konuşması bu şekilde yani canım.
en de onun konuşmasına istinaden ahh keşke gitse dedim. Hiçç sevmiyorum cidden ya inşallah gider bir an önce.
Zaten bu haftaki oyunların hepsinde Oflaz iki defa oynarsa iki sıfır geride başlayacak ünlüler.

çok sevindim bak şimdi ama şu oflaz gitmedi ya ayar oldum ya .. bide utanmadan iyiki ben gitmedim sen yalnız kalırdın yoksa diyor serenay'a.. Serenay ayrı bi çocuk zaten gıcık oluyorum

Serenay yapmacık bir kız ya. Sevmiyorum hiç

çok sevindim bak şimdi ama şu oflaz gitmedi ya ayar oldum ya .. bide utanmadan iyiki ben gitmedim sen yalnız kalırdın yoksa diyor serenay'a.. Serenay ayrı bi çocuk zaten gıcık oluyorum
Aynen ya bu hafta Oflaz gitmeliydi hiçç sevmiyorum Almeda kalmalıydı. Serenay'ı geçen sezon seviyordum ama bu sezon itici geliyor hiç sevmiyorum.

serenay falan çok pozcu
merve oflaz a sempatim var eski survivordan dolayı bi bayanın kazanmasını istemiştim ondan

ama ne olursa olsun hırsılı insanlara asla tahammül edemem
merve aydın ı da bu yüzden hiç mi hiç sevmiyorum
merve aydın da ki hırs değil hırstan öte bir şey

bence ünlüler dokunulmazlığı kaybederse berna nın oylar düşer ve berna gider
küfür olayı sms e çıktıktan sonra oldu sanki?

merve oflaz almeda gidince neden üzülmüş gibi oldu anlamadm
berna nın mı gideceğini düşünüyordu

fragmanı izledm
merve aydın ın a ne olmuş
ağzını değişik değişik yapıp serenay a söyleniyo

hayır bi de senin almeda nı elemeyip kendi anlaştığı arkadaşını mı elesin anlamadm yani

Son düzenleme:
fragmanı izledim bende merve a. nasıl ağladıysa gözleri fena şişmiş :/
oyunda çok haşin ya vurmalı kırmalı birbirlerine zarar vermeye müsait

fragmanı izledim bende merve a. nasıl ağladıysa gözleri fena şişmiş :/
oyunda çok haşin ya vurmalı kırmalı birbirlerine zarar vermeye müsait
evet zaten dövdün falan diyorlar
berna sahra mücadeleside var yanlış görmediysem

Geçen internette neydi adııı Tolga Karel i gördüm adaya mı gidecek pek anlayamadım ama bileniniz var mı??

serenay oynuyor bu fikrine kesinlikle katılıyorum cnm. Oflaz da sadece konuşuyor geçen survıvor da onu tutuyordum hatta ama bu yıl gerçekten konuşmak dışında yaptığı birşey göremedik.

Merve Aydın a gelince hırsını sporcu olmasına bağlıyorm ve hırslı insanları severim :)

fragmanı izledm
merve aydın ın a ne olmuş
ağzını değişik değişik yapıp serenay a söyleniyo

hayır bi de senin almeda nı elemeyip kendi anlaştığı arkadaşını mı elesin anlamadm yani

Almedanın gideceği çok bariz belliydi zaten. ama şimdi oyunlara 2 sayı geriden başlayacaklar. Oflaz sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…