begüm beni deli ediyo aheste aheste bi de iddialı değil mi ben iyiyim finale kaldımda vs.Sahra ve begüm çok fazla koşamıyorlar hızları düşük bana göre..
Birazda tesadif bunlar yani,şansları yaver giderse alıyorlar oyunları.
Sahrada acayip hırslı bir kız.
Düzgün kişiler birde:)))
aa gizem öyle mi demiş nerde demişgizem, hakan asla oflazın arkasından entrika çevirmez dedi iddialı konuştu, bence o kadar iddia etmeyeydi iyiydi, millet açlıktan hırstan herşeyi yapabilir orda, oflazında hakanın arkadından iş çevirmesi muhtemel
begüm beni deli ediyo aheste aheste bi de iddialı değil mi ben iyiyim finale kaldımda vs.
sahra iyidi gönüllülerde en iyi kızdı. sakatlıktan sonra çok geriledi yavaş kaldı
berna ya gelince çok iyi oynuyo ama ahahah
ya ama bu hasan neden özlem e öyle yaptı ki ben sinir oldum şimdi
aynen o yüzden çok antipatik buluyorumsahranın hırsı ağzında bence ya, yes beee den başka bişey yok, ama mesela aydın hırstan yanıyo resmen
begüm ün kazanması da şöyle oluyor bana göre; çok sakin oynadığı için atışlarda avantaj oluyor. biraz da şansBegüm yavaş ama biraz daha hız kazansa iyi olur,bu kadarını yapabiliyor demekki
Sahra bu sene zorlandı sakatlanınca hızıda düştü biraz.
Bernayı sevmiyorum heleki o küfür olauyından sonra hiç benşmsemedim açıkcası.
aramızda kalmasn mı?sabah mağazin programlarının birinde, iki kadın sunuyo isimlerini hatırlayamadım şimdi, sunucularda az değil, ahmet geldi buraya hakanın hakkında böyle dedi senin hakkında bunu dedi diye fiştekliyolar
aramızda kalmasn mı?
gizem mi katılmış oraya
ahmet gizem hakkında da mı konuşmuş
ay anlamadm ahaha
Hangi noter olduğunu söylüyormu ..Yoksa noterin çıkıp biz böyle birşeyi onaylamadık demesi gerekirOylama sonuclari acun noter a.s. den geliyo galiba kimi istiyosa reytinge gore donduruyor sanki.
teşekkür ederm canmyok canım aramızda kalmasında duyguyu görüyorum ben sadece, bu program 2. sayfaydı galiba
hiç bi fedakarlıktan kaçınmayarak senin için linkini buldum
http://www.kanalturk.com.tr/haber/106003/-merve-oflazin-hakani-doldurusa-getirdigini-dusunmuyorum-
sanki Kıbrıs ta görmüştüm ben noter iHangi noter olduğunu söylüyormu ..Yoksa noterin çıkıp biz böyle birşeyi onaylamadık demesi gerekir
sanki Kıbrıs ta görmüştüm ben noter i
finalde ahahah
ahaha smile yapamıyorum pc virüslüO zamana kadar Acun onaylayacak artık..
napalım canım ya turbiş bazen sinir oluyorum yoksa senin sevdiğin turbişe daha neler derim ama arada sen varsın diye demiyorum cicim senin sayende turbişi kötülemiyorum ama birinci olmasın bu sene 5. falan yeter ona canımAyy uyumuşum kalmışım gece yaa nasılda turabiyi düşürme kulisleri yapmışsınız su oyunları cıksın fln diye stratejik girl
Yazık değilmi turbişime yaa zalımın kızı
>>>>>>>>
hıhh turabi bogulma tehlikesi yaşamış zamanında napsın ki amaa iyi yaptı yarısmayarak
napalım canım ya turbiş bazen sinir oluyorum yoksa senin sevdiğin turbişe daha neler derim ama arada sen varsın diye demiyorum cicim senin sayende turbişi kötülemiyorum ama birinci olmasın bu sene 5. falan yeter ona canım
yok o kadar değil o boyut bende dahil kimseyi ilgilendirmez herkes herkesin sevdiğini sevmek zorunda değil ya isteyen istediğini seçer herkeste ona saygı duyar bu zorunlu tabiValla o kadar nefret ettirecek ne yapıyor bende onu anlayamıyorum
Ama turabiye dilediğini diyebilirsin canım banane istersen sövBen turabiyi destekleyenler şöyle böyle denilince sinirleniyorum
Hangi noter olduğunu söylüyormu ..Yoksa noterin çıkıp biz böyle birşeyi onaylamadık demesi gerekir
sanki Kıbrıs ta görmüştüm ben noter i
finalde ahahah
Serenay Berna dedi nedense Berna çok alındı bi de dediki geçen senede böyle bi durum olmuştu 2 yakın arkadaştı Merve A. ve Serenay .. Serenay çok üzülmüştü ağlamıştı şimdi aynısını kendisi bana yaptı dedi. (Sanki can ciğer arkdaşlar Berna ile onunla kaç ay kaldı adada onların arkdaşlıklarını kendi ile bir tutuyo Berna daha 1.5 ay olmuş sanki canım cicimlerde Seranayda şaşırdı o cümleler komikti çok Berna )
Anıl da Berna dedi , çünkü sakat 3 erkekten birini sms e çıkarmak istemedi Berna da zaten beni söyle beni 4. aday çıkarma hiç dedi konseyde yaklaşıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?