Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
begüm beni deli ediyo aheste aheste bi de iddialı değil mi ben iyiyim finale kaldımda vs.
sahra iyidi gönüllülerde en iyi kızdı. sakatlıktan sonra çok geriledi yavaş kaldı
berna ya gelince çok iyi oynuyo ama ahahah

ya ama bu hasan neden özlem e öyle yaptı ki ben sinir oldum şimdi

aa gizem öyle mi demiş nerde demiş

sabah mağazin programlarının birinde, iki kadın sunuyo isimlerini hatırlayamadım şimdi, sunucularda az değil, ahmet geldi buraya hakanın hakkında böyle dedi senin hakkında bunu dedi diye fiştekliyolar

Begüm yavaş ama biraz daha hız kazansa iyi olur,bu kadarını yapabiliyor demekki
Sahra bu sene zorlandı sakatlanınca hızıda düştü biraz.
Bernayı sevmiyorum heleki o küfür olauyından sonra hiç benşmsemedim açıkcası.

begüm ün kazanması da şöyle oluyor bana göre; çok sakin oynadığı için atışlarda avantaj oluyor. biraz da şans
berna yı bende sevmiyorum yaa aynı romanlar gibi konuşması var zaten o küfür olayı bitirdi.
'berna ya gelince iyi oynuyor' derken, berna dan bahsetmedm . sahra bernaya gelince iyi oynuyor demek istedm canm

sabah mağazin programlarının birinde, iki kadın sunuyo isimlerini hatırlayamadım şimdi, sunucularda az değil, ahmet geldi buraya hakanın hakkında böyle dedi senin hakkında bunu dedi diye fiştekliyolar
aramızda kalmasn mı?
gizem mi katılmış oraya
ahmet gizem hakkında da mı konuşmuş
ay anlamadm ahaha

Oylama sonuclari acun noter a.s. den geliyo galiba kimi istiyosa reytinge gore donduruyor sanki.

napalım canım ya turbiş bazen sinir oluyorum yoksa senin sevdiğin turbişe daha neler derim ama arada sen varsın diye demiyorum cicim senin sayende turbişi kötülemiyorum ama birinci olmasın bu sene 5. falan yeter ona canım

Valla o kadar nefret ettirecek ne yapıyor bende onu anlayamıyorum
Ama turabiye dilediğini diyebilirsin canım banane istersen söv Ben turabiyi destekleyenler şöyle böyle denilince sinirleniyorum

Valla o kadar nefret ettirecek ne yapıyor bende onu anlayamıyorum
Ama turabiye dilediğini diyebilirsin canım banane istersen söv Ben turabiyi destekleyenler şöyle böyle denilince sinirleniyorum
yok o kadar değil o boyut bende dahil kimseyi ilgilendirmez herkes herkesin sevdiğini sevmek zorunda değil ya isteyen istediğini seçer herkeste ona saygı duyar bu zorunlu tabi

Hangi noter olduğunu söylüyormu ..Yoksa noterin çıkıp biz böyle birşeyi onaylamadık demesi gerekir

sanki Kıbrıs ta görmüştüm ben noter i
finalde ahahah

Noterden gelen oylama sonuçları diyo ki bilmiyorum bence noterden gelmiyo o sonuçlar .. İkincisi de Kıbrısta biri getirip Acun a teslim etmişti doğru ama o kişinin Noterden geldiği ne malum yani Acun un adamlarından biride olabilir bence noterlik bişey yok yani , ama keşke olsa da gerçekten inanabilsek...

Çünkü serenayla berna gecen sene ada dönüşü iyi bir arkadaşlık kurmuslardi. Hatta sürekli birlikte çekilmiş fotograflarini koyuyorlardi internete aşkımli cicimli süslemelerle :) berna o yüzden bunları söylemiştir.

serenay cok yapmacık bir kiz, aglamasi bile sahte geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…