Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Almeda'nın elenmesi sonrasında adada eler olmuş diye kısa bir video izledim. Oflaz yine saçmalama derdinde iyi ki elenmemiş yoksa Serenay yapamazmış çünkü Aydın gibi baskın bir karakter değilmiş. Kendi kendilerini avutuyorlar yine. Aydın nasıl da üzüldü yaa. Ben de Oflaz gider diye seviniyordum gitsin artık yaa

evet beyoğlu dedi. hatta kaçıncı noter olduğunuda söyledi

neden iyiki elenmemiş oflaz dediğini anlamadm cnm ben
sonra da gitsn deynce bi ima var ama anlamadm

öncelikle herkese merhaba ikinci yorumum daha bu siteye. kesinlikle HASANI tutuyorum bi de millet dedikodu falan yapio dio adamin yanina gelio kizlar car car o da cvp verio sanki o gidio tepesine dikilmisler önceki yarismada da favorimdi kendisi adam çoluk çocukla ugrasmak istemio yoksa o cusseyle bi cakicak yer cakicak hepsine. aşiktim kendisine önceki yarismasinda simdi de aynen sırt omuz ve bandana üçlüsü bitirio beni neyse ikinci favorim de DOĞUKAN ins ikinizden biri alir da ortalik şu boş delikanlilik gösterisi yapan çoluk çocuklara kalmaz

kızlar merhaba.. ben de survivor başladığından beri deli gibi takip ediyorum . Her yıl kural bozmadan ünlülerin yanındayım :)

Ben ünlüleri tutamıyorum nedense Böyle çok ünlü olmadıkları halde ünlü sıfatı verildği için bi havaya giriyorlar sanki ..misal serenayı ilk kez geçen sene yarışmada görmüştüm..Mustafa Topaloğlu ünlüydü ama.

yok ya, bence yakışmış, gerçi ben hakanla gizemden zaten hoşlanmıyorum
ay ne bileym yapma bebek gibi olmuş
kıskandım mı ki ahaha
bende operasyon geçirdim karşı değilim
ama daha karakteristikti şimdi herkesle aynı olmuş ahaha

evet yaa katılıyorum sana canm

merve neden biri ölmüş gibi ağlıyo tövbe yarabbim
kriz geçirdi resmen
serenay ın takımı güçlendi diyede sinirinden ağlamış olabilir mi
üzüldü muhakkak almeda ya ama bununda etkisi olmuş olabilir mi acaba
malum 2 kişi kaldılar
gerçi pascal ordan
berna da artık ortada takılmaz
serenay dan resti yedi
merve oflaz da tepki gösternce 4e 4 oldular

Merhaba kızlar bende tam bir sorvivor fanatiğiyim, hatta o kadar ki haftada 3 gün hayat duruyo bizim evde
kocam boşucak beni sonunda bu sorvivor yüzünden
Benim favorimde hasan aslında hep ünlüler kazansın istiyorum ama Hasan'ın efendiliği duruşu taktir edilmeyecek gibi değil
Tabi Serenay'ın Merve aydından intikam alması onu göndermesini de çok istiyorum

yaa tolga karel survivor a dahil oldu sandm nasıl sevindm
meğersem misafir olarak gitmiş hüü

herkes nefret ediyo nerdeyse kızdan ama ben acayip seviyorum ya bide pascalll cokk seviyorum onu ben ya

Valla nefret eden etsin ben geçen seneden beri çok seviyorum ruzgarin kızını :)) hatta gecen seneden daha oncesinden hani şu aglayarak tamamladığı yarışma var ya o zamandan beri hayranıyım kendisinin.

O yarışmayı kazanmayı hakediyor merve aydın. Erkeklerden de hasan ya da Doğukan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…