evet beyoğlu dedi. hatta kaçıncı noter olduğunuda söylediNoterden gelen oylama sonuçları diyo ki bilmiyorum bence noterden gelmiyo o sonuçlar .. İkincisi de Kıbrısta biri getirip Acun a teslim etmişti doğru ama o kişinin Noterden geldiği ne malum yani Acun un adamlarından biride olabilir bence noterlik bişey yok yani , ama keşke olsa da gerçekten inanabilsek...
neden iyiki elenmemiş oflaz dediğini anlamadm cnm benAlmeda'nın elenmesi sonrasında adada eler olmuş diye kısa bir video izledim. Oflaz yine saçmalama derdinde iyi ki elenmemiş yoksa Serenay yapamazmış çünkü Aydın gibi baskın bir karakter değilmiş. Kendi kendilerini avutuyorlar yine. Aydın nasıl da üzüldü yaa. Ben de Oflaz gider diye seviniyordum gitsin artık yaa
aa gizem e nolmuşyok canım aramızda kalmasında duyguyu görüyorum ben sadece, bu program 2. sayfaydı galiba
hiç bi fedakarlıktan kaçınmayarak senin için linkini buldum
http://www.kanalturk.com.tr/haber/106003/-merve-oflazin-hakani-doldurusa-getirdigini-dusunmuyorum-
aa gizem e nolmuş
burnunu yaptırmış
tüm doğallığı gitmiş
çok itici olmuş
ben onu doğal diye seviyordum
ay ne bileym yapma bebek gibi olmuşyok ya, bence yakışmış,gerçi ben hakanla gizemden zaten hoşlanmıyorum
neden sevmiyorsun bir sebebi var mı mesela?yok ya, bence yakışmış,gerçi ben hakanla gizemden zaten hoşlanmıyorum
evet yaa katılıyorum sana canmBen ünlüleri tutamıyorum nedense Böyle çok ünlü olmadıkları halde ünlü sıfatı verildği için bi havaya giriyorlar sanki ..misal serenayı ilk kez geçen sene yarışmada görmüştüm..Mustafa Topaloğlu ünlüydü ama.
neden sevmiyorsun bir sebebi var mı mesela?
merve aydın'ın kazanmasını isteyen tek benim galiba
Ben de varım :))
herkes nefret ediyo nerdeyse kızdan ama ben acayip seviyorum yabide pascalll cokk seviyorum onu ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?