Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bu ne aclik Sahra ya sen ne kadar acsan hepsi o kadar ac saftirik

Nadya ne tatlı kadın yahu :) Selimde de ne bulmuşsa işte gençlik hatası diyelim

Anıl'ın oylar Serenay ve ekibini rahatsız etmiş belli ki.

valla bence anıl o ada da olmamalı çok oy almasını ben de anlamadım, sakatlanan gitmeli yarışmanın ruhuna ters, çünkü zaten kendi dikkatsizliğinden sakatlandı, başkası sakatlamadı onu

Anıl ajitasyon yaparak sms topluyor zaten hakan haklı o ayak iyileşmez kaç haftadır haybeden ödülleri yiyor dokunulmazlıktada yarışıyor kurnaz

Anıl da hakikaten o adada zor iyileşir sağlığı için gitmesi gerek. Meeve çok uzulecek yine ama olmasi gereken bu

Ama şunu akıl edemiyorlar:Anıl elenirse oyları merve aydina akar diye düşünüyorum ben
Aynen Anıl elense Aydın'ın oylar daha da artar desteklemek için ama Anıl'dan önce Oflaz elensin sürekli karşı taraftan birisi elendikçe havaya girdiler yani.

Aynen Anıl elense Aydın'ın oylar daha da artar desteklemek için ama Anıl'dan önce Oflaz elensin sürekli karşı taraftan birisi elendikçe havaya girdiler yani.

Biraz daha havalansinlar boş ver :) merve aydın birinci olursa smste bir gün surat ifadelerini çok merak ediyorum.

Yarın ki oyunda Oflaz oynayacağına göre 2-0 yenik başlar oyuna dokunulmazlığı gönüllüler alabilir ama tabi ünlülerin alması tarafındayım almayacaklarsa da Oflaz gitsin artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…