- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Yarın ki oyunda Oflaz oynayacağına göre 2-0 yenik başlar oyuna dokunulmazlığı gönüllüler alabilir ama tabi ünlülerin alması tarafındayım almayacaklarsa da Oflaz gitsin artıkk
Aynen geçen zaten Almeda ikinci isim çıkmasaydı kesin gidiyordu kıl payı kurtardı kendini. Neyse darısı bir dahaki konseye artık.Daha gitmemek için ayak diretiyor. Ama en fazla 1 eleme daha atlatir. Ondan sonra valla onu serenay bile kurtaramaz. Oy orani çok düşük çünkü
Onlarin sevilcek bi taraflarimi var ki cnm dedikodu ancak hele merve oflaz bakalim almedada gitti simdi oyunlarda nasil performas gosterecek merakla bekliyorum
Parkur yok güç yok atmak yok bir b?k yok ama oflaz hala oyun kaybediyor üstüne tavuk yerse yüzsüz
Merve Aydın alır diyorum ödül ünlülerin olacak bence
Size ne kız istediğine hediye eder kazandığı oyunu. Ne kadar saçma seylere takiliyolar. Hele oflaz gözlerini porlete portlete konuşmuyor mu sanırsın büyük bir olay var
Anıl'ın oylar Serenay ve ekibini rahatsız etmiş belli ki.
Anil in iyileşmesi zor zaten ama ben mi yanlis anladim bilemiyorum hakanlar anil yok muş gibi davranalim konusmayalim halkin desteğini aliyor dediler doğukan mancoyla konuştuktan sonra sadece sakatlik mevzunu konusmayalim falan filan Diye konuyu değistiri verdiler
Aynen öyle resmen açık açık sonra sahip çıkıyorlar gibi bir cümle sarfetti yani bu Anıl'ın oylarını hem çekemediklerini hem de korktuklarını gösteriyor bence. Sinsilik yani başka bir şey değil.Bu kadar sinsiler işte hemen kulis yapıyorlar. . anıl ı zor durumda gostermeyelim halk acıyo . nasıl bir kafa yapısı bu ya . gercekten cok tehlikeliler. Bir kez daha oynadıklarını gormus olduk.
Aynen öyleOyun Merve'deyse aldık demektir zaten
Bence anil gitti, survivor sayfasinda her hafta resim ekliyorlar yarismacilarin ne hale geldi diye.
Birtek anilin bu hafta resmi yok.
Tolga Karelde dominikteymis, ister misiniz anilin yerine o gelsin? Haksizlik olur ama
Anılın resmi var. Bende yazmıstım bunu yoktu resmi, ama sonradan eklemişler koltuk degnekleriyle
Bide gecen hafta sey duymustum ben
Anıl sakat oldugu için yarısmadan ayrılıyor hasan unlulere geciyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?