Tekme mi atmış ben görmedim fragmanda çok merak ettımKızlar Turbişim bugun diskalifiye edilir artık herhalde elveda
Tekme mi atmış ben görmedim fragmanda çok merak ettım
Ya sanmıyorum bende turabı nın bılerek tekme atacağını aksi gibi ikisi kalmış o oyundada sevmiyorlarya birbirlerini . Ama adam dün oyun bile oynamadı diskalifiye olurum diye bişey yoktur benceTekme atmıyor aslında
Sembol oyununda 2side bayragı aynı anda tutuyor birbirinin elinden almaya calısırken yere dusuyorlar herhalde
Sonra yerdeyken turabi hakanı ayagıyla itekliyor
bu hakan ne acaip adam yaa sahra gibi full tahrik
Ya sanmıyorum bende turabı nın bılerek tekme atacağını aksi gibi ikisi kalmış o oyundada sevmiyorlarya birbirlerini . Ama adam dün oyun bile oynamadı diskalifiye olurum diye bişey yoktur bence
Kesinlikle katılıyorum . zaten nefret edyrm ondanAynen öyle resmen açık açık sonra sahip çıkıyorlar gibi bir cümle sarfetti yani bu Anıl'ın oylarını hem çekemediklerini hem de korktuklarını gösteriyor bence. Sinsilik yani başka bir şey değil.
Zaten Hakan lafla peynir gemisini yürütmeye çalışıyor yok Turabi ile finale kalacağım yok Anıl gitsin soğuk davranalım bana kalırsa son 7 - 8 de bile göremiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?