Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar çok bomba bir haberle geldim. Nadianın survivor all Star'a katılması ne alaka kendi halinde sessiz sakin bir kız Acun tarzı reytingi yok diyordum meğer merve oflaz onun kocasıyla birlikte olmuş bu sebepten ayrılmışlar. Adalar birleştiğinde ikisi de kalırsa büyük kapışma olur herhalde.

Onlar ayrıldıktan sonra Merve ile başlamış. Merve aslında gönüllüler takımında olacakmış aralarında kavga olur diye ünlülere almışlar. Bende bu şekilde duydum...

Onlar ayrıldıktan sonra Merve ile başlamış. Merve aslında gönüllüler takımında olacakmış aralarında kavga olur diye ünlülere almışlar. Bende bu şekilde duydum...

Bende ne alaka oflaz ünlülerde diyordum. Ondanmış demek. Gecce'nin eski bir haberinde merve oflaz boşanmalarını bekliyor filan yazıyordu.

herkese iyigeceler
sahra 1. aday oldu bakalım karşısına kim çıkıcak

Merve Oflaz'ı ondan mı bekletiyorlarmış

Karşısına Begüm'ü çıkarırlar. O yüzden merak etmiyorum.

nasılsınız davşanlar
Keşke Hasan birinci olsa da Taner dese.
Bozok kimi yazdı ? Bence o da Sahra dedi.
iyi taktik yaptılar valla pes.

turabi ona en uzak olanı yazarmışta Hasanı yazcakmış ama dokunulmazlığı varmışta, Hasan sana ne etti, kıskançlığımdan çatladım demiyo da
beni yazan benim düşmanımdır diye okey arkadaşlarınada ayar verdi durdu
hasan çok güzel söyledi bence neden düşman olunsun, okey dörtlüsü topluca birinci olmıcak biri birinci olsa parayı diğer üçüyle paylaşmıcak, adam dünya onun cevresinde dönüyo sanıyo

nasılsınız davşanlar
Keşke Hasan birinci olsa da Taner dese.
Bozok kimi yazdı ? Bence o da Sahra dedi.
iyi taktik yaptılar valla pes.

eee tabii ki okey dörtlüsünün ortak kararı turabi müriderine öyle buyurmuştur

eee tabii ki okey dörtlüsünün ortak kararı turabi müriderine öyle buyurmuştur

zaten balık olayında hepsi kıl kaptı Sahra'ya iyice.
oyunlarda da kötü.
Turabinin de düşmanı daha ne ilk defa Sahra kalsın istiyorum
Sahra da Taneri yazarken iyi dedi.ilk kanadını kırmak lazım Turabi'nin diye hadi inşallah

Hasan'ın Turabi için fragmanda söylediği alçak olmaya gönüllü bir arkadaşımız lafını takdir ettim

Kesinlikle sana katılıyorum canım Sahra kalsın Taner gitsinn

Yaaa bende sevmem Sahra yı pek ama inşallah Hasan birinci çıksın Taner i çıkarsın ve Sahra nın da dediği gibi Turabinin ilk kanadı kırılsııınnnnnn !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…