Hıc acımıyorum sahraya super oldu yakeşke sms isim yazıldıktan sonra başlasa
sahra gidebilir ozmn begümle çıkarsa oylamaya
Sahra bence bu hafta kesin gider diye düşünüyorum. Tabi Hasan birinci olur da Taner derse o zaman da Taner gider gibi.
Hıc acımıyorum sahraya super oldu ya
Aynen ıkısıde olur hıc fark etmeztmm bende sahranın gitmesini istiyorum tabi ama hasanın tarafında oy kullandıgı için
tanerin gimesine daha çok sevinirdim
Kızlar çok bomba bir haberle geldim. Nadianın survivor all Star'a katılması ne alaka kendi halinde sessiz sakin bir kız Acun tarzı reytingi yok diyordum meğer merve oflaz onun kocasıyla birlikte olmuş bu sebepten ayrılmışlar. Adalar birleştiğinde ikisi de kalırsa büyük kapışma olur herhalde.
Kızlar çok bomba bir haberle geldim. Nadianın survivor all Star'a katılması ne alaka kendi halinde sessiz sakin bir kız Acun tarzı reytingi yok diyordum meğer merve oflaz onun kocasıyla birlikte olmuş bu sebepten ayrılmışlar. Adalar birleştiğinde ikisi de kalırsa büyük kapışma olur herhalde.
Onlar ayrıldıktan sonra Merve ile başlamış. Merve aslında gönüllüler takımında olacakmış aralarında kavga olur diye ünlülere almışlar. Bende bu şekilde duydum...
nasılsınız davşanlar
Keşke Hasan birinci olsa da Taner dese.
Bozok kimi yazdı ? Bence o da Sahra dedi.
iyi taktik yaptılar valla pes.
eee tabii ki okey dörtlüsünün ortak kararıturabi müriderine öyle buyurmuştur
turabi ona en uzak olanı yazarmışta Hasanı yazcakmış ama dokunulmazlığı varmışta, Hasan sana ne etti, kıskançlığımdan çatladım demiyo da
beni yazan benim düşmanımdır diye okey arkadaşlarınada ayar verdi durdu
hasan çok güzel söyledi bence neden düşman olunsun, okey dörtlüsü topluca birinci olmıcak biri birinci olsa parayı diğer üçüyle paylaşmıcak, adam dünya onun cevresinde dönüyo sanıyo
zaten balık olayında hepsi kıl kaptı Sahra'ya iyice.
oyunlarda da kötü.
Turabinin de düşmanı daha neilk defa Sahra kalsın istiyorum
Sahra da Taneri yazarken iyi dedi.ilk kanadını kırmak lazım Turabi'nin diye hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?