Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
gönüllülerin ipini turabi çekti, insan daha şimdiden takımına bu kadar ihanet etmez daha çok aç kalır ama bozok onu doyurursa bilemicem
hasanı göndercekmiş, o zaman kim oyun alcak acaba, ona buna atar trip yapmakla kaba kuvvetle alınmıyo işte
begüm ün geçen haftalarda turabi hakkında söyledileri çok doğruydu
şimdi begüme de düşman, adam da diplomasi, iletişim vs sıfır, varsa yoksa okeyciler

adam düşünemiyor . Eğer düşünse Sahra'yı da yazmamalı bence. Evet şuan çok hızlı değil ama kızın geçen yılki performansını biliyoruz. En iyi kızlarının Sahra olduğunu düşünüyorum aslında ama sakatlıklar rahat bırakmadı. Üstelik Taner gibi oyun veren birinin kalmasını istemek çok saçma. Sonuçta Survivor bir oyun ve sen oyunu kazanamazsan açsın. Bunu düşünemiyor ve diğer ada arkdaşlarına da haksızlık yapıyor. Sahra'yı hiç sevmem ama gitmesi için çok erken olduğunu düşünüyorum

3 bölümdür izliyorum yarışmayı hasan ve doğukan ın efendiliğine hayran oldum.gerçekten ne güzel insanlar onlar.gönlümden geçen hasan ın birinci olması kızlardan da serenay olsun isterim de bana soran olmaz tabii

Bazıları ise alçak olmaya gönüllüdür = Turabi
hasana kızıyordum özleme yükleniyor diye ama dün gördük o da tam turabi yalakası çıktı , bir de yok kimi yazıcağımızı konuşmadık falan diyo yalaka , bireysel takılsa turabilere takılmasa ikinci olmuştu şimdi inmiştir aşağılara

Evet ya
birde bence adada gruplaşma yok.
ben herkesle konuşuyorum kimi yazacağımızı konuşmadık.
he gülüm biz de yedik

birilerinin ardına sığınarak yarışma götürecekler.Bozok Nadya da dahil.

az biraz Begüm gibi cesaretli olun yahu. tekrar tebrik ettim bir Hasan bir Begüm Turabiye çat çat lafı gediğe koydular.

NE Dİ,YOR YENİ NESİL

adamın dibisin Hasan
ben hasanı
sahra da mesela öyle sevmem kızı ama kimseye yalaklık yapıcak kişi değil zaten ondan önce taner gitmeli, hasan birinci olsa mutlaka taner der ve taner gider , hasan olmazsa begüm olsun bari duygu fanları birinci yapabilir , özlem de gideceği günü beklesin turabi onu nereye kadar taşıycaz görücez, demekki sahra haklıymış kıza yüklenmekte

Arada kaynayan yalakalara sinir oluyorum bende . Bozok/Özlem/Nadya..Turabi bu Özlem le Bozok a gıcık değilmiydi ne ara grup oldular yalakalar..

Arada kaynayan yalakalara sinir oluyorum bende . Bozok/Özlem/Nadya..Turabi bu Özlem le Bozok a gıcık değilmiydi ne ara grup oldular yalakalar..
ben dün oyun bittikten sonra izleyemedm bugün bakıcam ama Özlem sürekli Hasan larla takılıyordu noldu ki?

ay ben yeni izliyorum fragmanı, turabi taneri koltuğunun altına almış veriyo gazı

doğukan kiminle konuşuyo orayı çözmedim seni yazcam diye kime diyo

ünlüler Bernayı yazsın da sonları gelsin Allah aşkına.
Şu dedikoducu Oflaz 1 hafta daha adada ya ona sinir oluyorum. Hatta dün bu yüzden keşke gönüllüler kazansa da Oflaz gitse dedim.

adaları erken birleştirmek istiyorlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…