gönüllülerin ipini turabi çekti, insan daha şimdiden takımına bu kadar ihanet etmez daha çok aç kalır ama bozok onu doyurursa bilemicem
hasanı göndercekmiş, o zaman kim oyun alcak acaba, ona buna atar trip yapmakla kaba kuvvetle alınmıyo işte
begüm ün geçen haftalarda turabi hakkında söyledileri çok doğruydu
şimdi begüme de düşman, adam da diplomasi, iletişim vs sıfır, varsa yoksa okeyciler
Bazıları ise alçak olmaya gönüllüdür = TurabiFragmanda Hasanın söylediği söz kadar muhtesem bir söz görmedim ,Bazı insanlar alçak gönüllüdür.. Bazıları ise alçak olmaya gönüllüdür .
Fragmanda Hasanın söylediği söz kadar muhtesem bir söz görmedim ,Bazı insanlar alçak gönüllüdür.. Bazıları ise alçak olmaya gönüllüdür .
Bazıları ise alçak olmaya gönüllüdür = Turabi
Evet yahasana kızıyordum özleme yükleniyor diye ama dün gördük o da tam turabi yalakası çıktı , bir de yok kimi yazıcağımızı konuşmadık falan diyo yalaka , bireysel takılsa turabilere takılmasa ikinci olmuştu şimdi inmiştir aşağılara
ben hasanı
NE Dİ,YOR YENİ NESİL
adamın dibisin Hasan
sahra da mesela öyle sevmem kızı ama kimseye yalaklık yapıcak kişi değil zaten ondan önce taner gitmeli, hasan birinci olsa mutlaka taner der ve taner gider , hasan olmazsa begüm olsun bari duygu fanları birinci yapabilir , özlem de gideceği günü beklesin turabi onu nereye kadar taşıycaz görücez, demekki sahra haklıymış kıza yüklenmekteEvet ya
birde bence adada gruplaşma yok.
ben herkesle konuşuyorum kimi yazacağımızı konuşmadık.
he gülüm biz de yedik
birilerinin ardına sığınarak yarışma götürecekler.Bozok Nadya da dahil.
az biraz Begüm gibi cesaretli olun yahu. tekrar tebrik ettimbir Hasan bir Begüm Turabiye çat çat lafı gediğe koydular.
ben dün oyun bittikten sonra izleyemedm bugün bakıcam ama Özlem sürekli Hasan larla takılıyordu noldu ki?Arada kaynayan yalakalara sinir oluyorum bende . Bozok/Özlem/Nadya..Turabi bu Özlem le Bozok a gıcık değilmiydi ne ara grup oldular yalakalar..
bu turabi kendimi me sanıyor ki herkese gıcık oluyor :)Arada kaynayan yalakalara sinir oluyorum bende . Bozok/Özlem/Nadya..Turabi bu Özlem le Bozok a gıcık değilmiydi ne ara grup oldular yalakalar..
Berna ydı sanırım..doğukan kiminle konuşuyo orayı çözmedim seni yazcam diye kime diyo
Bernaya diyo yazdim seni diyedoğukan kiminle konuşuyo orayı çözmedim seni yazcam diye kime diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?