Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Turabiye geçen hafta söyledikleri için begüm ü bir kere daha takdir ettim.. Helal olsun kıza, diğerleri resmen korkuyo turabinin kamyon arkası laflarından hiç bişey demiyolar ama turabi artık cami duvarına çookk yaklaştı..

Ayrıca taner e gıcığım ama sahra çok daha negatif enerjili.. O yüzden inşallah o gider önce..

turabi kadar bencil ,kindar ve kıskanç birini görmedim

birde buna adamın dibi diyorlarya

bunu diyenlerdee kendı gibi terbiyesiz ergenler

kendısını yene kımseye tahammulu yok direkt düşman ilan ediyor

hakan ve hasan mesela

kıro kıro sözler yeminle dayanılır tarafı yok

ben hayatımda bu kdr aile terbiyesinden mahrum birini görmedim aklı sıra delıkanlılık taslıyor

ünlüleri tuttuğum halde dün ben de senin gibi kaybetmelerini istedim. Sadece Oflaz gitsin istiyorum. Kız hiç bir oyun alamadığı gibi bir de en çok dedikoduyu o yapıyor. Mikser gibi sürekli karıştırıyor

KİB

bir de şey diyor ya söze başlarken '' bizim oralarda bir laf vardır abi '' haha neresi onun oralar merak ediyorum. Gerçekten Begüm haklı adam sabahtan akşama kadar konseyde söyleyeeği özlü sözleri düşünüyor çok gereksiz

Of of of gene neler söylenmiş turbişime nelerr Zaten acunda azarladı
1 hafta oynamamak paslandırmaz inşallah kuzumu

yazık hakana ya turabi resmen çiğnemiş ayaklarıyla korkak acun ele turabiyi merak etme yine izleriz

Fazla uçmadın mı ?

yazık hakana ya turabi resmen çiğnemiş ayaklarıyla korkak acun ele turabiyi merak etme yine izleriz

bence bu hareket çok tehlikeli bi hareketti, daha kötü sonuçları olabilirdi, ucuz kurtuldu hakan

bi de diyoki hakan beni tahrik etti üstüne saldırttı gibi laflar, herkes yarışıyo hakan bişey yapmadi ona orda, zaten bayrağa önce sen dokundun, daha bu neyin hırsı sanki çıkmıcakmı ağır çekimde bayrağa ilk kimin dokunduğu

Utopyada semih survovirda turabi ayni karekterler herseyi yapma soyleme hakkini kendilerinde bulup digerlerini sadece kullanmak istiyolar insana deger vermeyip piyon olarak kullaniyolar ki en cok oyuda onlar aiyo bu cok tezat degilmi sizce

Fazla uçmadın mı ?

ay kusura bakmayın kızlar bende arkadaşın yorumunu beğendim ama ilk cümlesini beğendiğim için yanlış anlaşılma olmasın

ben bu topikte bu yarışmadaki insanlar yüzünden gruplaşma olmasına karşıyım tatlı tatlı konuşalım, farklı insanları desteklesek bile, fanatiklik saçma zaten kimse parasını bizimle paylaşmıcak

Aynen . bir de Hilmicem gibi yandaşları da diyor ki tahriklere gelme.. Bunlar olaylara nerden hangi gözleriyle bakıyor merak ediyorum açıkçası.. Turabi'den daha çok karşısındaki yarışmacıyı tahrik eden yok ki. .Oyun kazandığındaki sevinme şekilleri bile kışkırtıcı.. Bir de Hakan'a diyor ya tekme atmadım bayrağı çektim .. Hakan'ı hiç sevmiyorum ama bu konuda Hakan sessiz bile bence

Utopyada semih survovirda turabi ayni karekterler herseyi yapma soyleme hakkini kendilerinde bulup digerlerini sadece kullanmak istiyolar insana deger vermeyip piyon olarak kullaniyolar ki en cok oyuda onlar aiyo bu cok tezat degilmi sizce

ütopyayı bi kaç kez izledim aynen semih ağa paşa triplerinde ama en çok oyu o alıyormuş, demekki milletçek böyle seviyoruz

aynen canım ben de hakanı sevmiyorum ama bu olayda sonuna kadar haklı ve bence turabinin cezası daha ağır olmalıydı

gizem ne kadar üzülmüştür düşünsene kocanı biri tekmeliyor haksız şekilde sonra eli kolunu sallayarak geziyor adada ne diskalifiye bişey yok, aynı tekmeyi berna da attı cana kasıtsa bu da cana kasıt, hakanın boynu kırılabilirdi, acun bir toplantı yapar belki de diskalifiye eder hiç belli olmaz öyle böyle küçük hareket değil, hakanın bence orada can güvenliği yok gerçi sadece hakanın deil doğukana yaptı yapacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…