- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
ünlüler Bernayı yazsın da sonları gelsin Allah aşkına.
Şu dedikoducu Oflaz 1 hafta daha adada ya ona sinir oluyorum. Hatta dün bu yüzden keşke gönüllüler kazansa da Oflaz gitse dedim.
adaları erken birleştirmek istiyorlar sanırım.
ahsen1212 bir de diyor ya herkes insan olabilir ama o Hakan davşanı adam olamamış diye
biri ayna tutsa keşke kendisine.
turabi kadar bencil ,kindar ve kıskanç birini görmedim
birde buna adamın dibi diyorlarya
bunu diyenlerdee kendı gibi terbiyesiz ergenler
kendısını yene kımseye tahammulu yok direkt düşman ilan ediyor
hakan ve hasan mesela
kıro kıro sözler yeminle dayanılır tarafı yok
ben hayatımda bu kdr aile terbiyesinden mahrum birini görmedim aklı sıra delıkanlılık taslıyor
hakan ve hasan mesela
ben hayatımda bu kdr aile terbiyesinden mahrum birini görmedim aklı sıra delıkanlılık taslıyor
hakan ve hasan mesela
yazık hakana ya turabi resmen çiğnemiş ayaklarıylakorkak acun ele turabiyi merak etme yine izleriz
Fazla uçmadın mı ?
bence bu hareket çok tehlikeli bi hareketti, daha kötü sonuçları olabilirdi, ucuz kurtuldu hakan
bi de diyoki hakan beni tahrik etti üstüne saldırttı gibi laflar, herkes yarışıyo hakan bişey yapmadi ona orda, zaten bayrağa önce sen dokundun, daha bu neyin hırsı sanki çıkmıcakmı ağır çekimde bayrağa ilk kimin dokunduğu
Utopyada semih survovirda turabi ayni karekterler herseyi yapma soyleme hakkini kendilerinde bulup digerlerini sadece kullanmak istiyolar insana deger vermeyip piyon olarak kullaniyolar ki en cok oyuda onlar aiyo bu cok tezat degilmi sizce
Aynen . bir de Hilmicem gibi yandaşları da diyor ki tahriklere gelme.. Bunlar olaylara nerden hangi gözleriyle bakıyor merak ediyorum açıkçası.. Turabi'den daha çok karşısındaki yarışmacıyı tahrik eden yok ki. .Oyun kazandığındaki sevinme şekilleri bile kışkırtıcı.. Bir de Hakan'a diyor ya tekme atmadım bayrağı çektim .. Hakan'ı hiç sevmiyorum ama bu konuda Hakan sessiz bile bence
gizem ne kadar üzülmüştür düşünsene kocanı biri tekmeliyor haksız şekilde sonra eli kolunu sallayarak geziyor adada ne diskalifiye bişey yok, aynı tekmeyi berna da attı cana kasıtsa bu da cana kasıt, hakanın boynu kırılabilirdi, acun bir toplantı yapar belki de diskalifiye eder hiç belli olmaz öyle böyle küçük hareket değil, hakanın bence orada can güvenliği yok gerçi sadece hakanın deil doğukana yaptı yapacağını.bence bu hareket çok tehlikeli bi hareketti, daha kötü sonuçları olabilirdi, ucuz kurtuldu hakan
bi de diyo ki hakan beni tahrik etti üstüne saldırttı gibi laflar, herkes yarışıyo hakan bişey yapmadi ona orda, zaten bayrağa önce sen dokundun, daha bu neyin hırsı sanki çıkmıcakmı ağır çekimde bayrağa ilk kimin dokunduğu
aynen canım ben de hakanı sevmiyorum ama bu olayda sonuna kadar haklı ve bence turabinin cezası daha ağır olmalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?