Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de Dogukan ve Hasani cok mutevazi, kibar, ve basarili buluyorum. Insallah ikisinden biri kazanir. O dag ayisi -ayiya da hakaret oluyor ama- bir diskalifiye olsa keske ama hic sanmiyorum. Cok reyting getiriyor, hayatta gondermezler.

merve aydına erkek arkadaşım kız değil o diyo , bir kıza göre fazla güçlüymüş :)
Ahahaha benim esim de benzer seyleri soyluyor.
Survivorda iyice erkek gibi gorunmeye basliyor. Yuz hatlari cok sert ve kemikli ya, makyaj da olmayinca baya degisik duruyo

Ahahaha benim esim de benzer seyleri soyluyor.
Survivorda iyice erkek gibi gorunmeye basliyor. Yuz hatlari cok sert ve kemikli ya, makyaj da olmayinca baya degisik duruyo
aynen aynen bir de 1990 doğumluymuş benden 2 yaş büyük en az 30 gösteriyor bence

Cidden bunlar bizim mahalledeki dedikoducu kadınlardan fena birbirlerini doldurup duruyorlar

ay bi de dikkat edin turabi hep üst bi yerde oturuyo diğerleri aşağıda bi yerlerde, beden dilini iyi okuyun okeycilerin

ya harbiden hilmicem beni de şaşırttı, ilkin efendi bi insan gibi duruyodu, turabinin yancısı oldu

sahra doğru konuştu ağır konuştu anlayan olduğu şüpheli ama

bu yalında her sene dondurma için şarkı mı yapacak?

bugünkü oyun atmalı bişeye benziyo gönüllüler alır gibi hilmi de çok zayıfladı yesin biraz çöp gibi çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…