yok yok iyice dinlenir ve hırslanırOf of of gene neler söylenmiş turbişime nelerrZaten acunda azarladı
1 hafta oynamamak paslandırmaz inşallah kuzumu
bak sen de farkettin taa önceden gururlu davranıp yazmalıydı turabinin söylemesiyle değil, gururlu karakterli davransaydı ilk kavga ettiğinde sahrayı yazsaydı helal olsun kıza derdim malesef üstünde olan desteği kaybetti.özlem bence sahrayı yazmakta geç bile kaldı...
kız sürekli hakaret edıyor özleme.
özlemın laf taşıdığı denk gelmedı görüntülerde.oladabilir.
evet sempatik biri ama o adada çok saf kalıyor yazık garibim olaylara pek hakim değil
bugün ödül var mıÖdül ne olabilir acaba sucuk ekmek falan olsun
bugün ödül var mı
yarında var mı peki dengem şaştıevet varmış özette gördüm:))
makarna olsun artık
yarında var mı peki dengem şaştı
O zaman tahmini mi söylüyorum bugün döner olabilir ödülyarın da var.mor oda yarın:))
O zaman tahmini mi söylüyorum bugün döner olabilir ödül
bugün benim canım makarna çekti ondandır belkimakarna da olur
ay geçen bölümde şaka gibi ama menemen ödülü vardı ya bende o akşam menemen yapmıştım tam başlayacaktım yemeye acun bir açtı sepetimsi şeyi menemen çıktı içinden.ödülü yedim resmen onlar yarışırken
patates kızartması diyeyim o zamankeşke olsa ama yapmazlar.birleşme partisinde falan döner oluyor.zaten bu sene cimrievir çevir ödül aynı ama börek hamburger börek hamburger
bugün benim canım makarna çekti ondandır belki
mor odayı yine ünlüler kazanıyormuş
patates kızartması diyeyim o zaman
ay ne yaptın sen debir düşürdün tam düşürdün dönerden patatese paatttes virmezler artık. etli bir şey olabiliir.
kahvaltı olabilir mi acaba
bilmiyorum ki şu hakan bir gitse sinirleniyorum o kazanıncaBelki olabilir.Buzdolabı ödülü ne zaman olur acaba o ödülü çok seviyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?