aynen kupkuru şeyi vermişler önlerine onlarda yediler su yok bişey yok oyunu hakkıyla kazandılar menemeni de hakkyla verselermiş tavada sulu suluay geçen haftaki menemen neydi öyle, bi de hıııım mıııım diye mırıldana mırıldana yediler bide, tatsız tuzsuz olduğu tipinden bile belliydi halbuki
güzel bişey olsa da kendilerini parçaladıklarına değse, mantı olsun mesela, bol sarımsaklı yoğurt tereyağ
bu yarışma bize kilo aldırcak
aynen kupkuru şeyi vermişler önlerine onlarda yediler su yok bişey yok oyunu hakkıyla kazandılar menemeni de hakkyla verselermiş tavada sulu sulu
aynen ya, bence balık kızartması daha iyiydi o menemenden o kadar kendilerini parçalamalarına gerek yoktu ama galiba o yarışmada esas motive eden aile mektupları oldu
iskender olabilir kebab olabilir
burger king geldiğine göre hd niye gelmesin diye kendimi gaza getiryorum ben de acıktım ya
turabi dışında favorin var mı merak ettimOf of of gene neler söylenmiş turbişime nelerrZaten acunda azarladı
1 hafta oynamamak paslandırmaz inşallah kuzumu
turabi dışında favorin var mı merak ettim
Doğukanı seviyorum
Hasana sempatim var
Merve Aydından nefret ediyorum
Gerisi bi öyle bi böyle
hakkaten yaa...tam izleyememiştim yeni izledim , anıla bak hele hem oturduğu yerden hakanın tuttuğu balıkları yiyor hem de neymiş en güzel balığı onlar alıp yemişmiş, pes ya pess!! sen hakanın oyunlarda gösterdiği başarıyla o karnını doyuruyorsun nankör haram olsun ben olsam hakanın yerinde şu söylediklerini yarışmadan sonra duysam hakkımı helal etmem nankör anıll..
işte bunları halk görüyor hiç merak etmesinler nankörler oylamada görürüz anıl bebeği ne zamana kadar orada kaılıcakhakkaten yaa...
o balık olayına bende takıldım.
çocuk 2 saat denızde kalsın balık tutsun paylaşşın sonra küçük bunlar dıye laf olsun...
ben hakanın yerınde olsam balık ne tutmam.
ona harcadığı enerjı aldığı enerjiden fazla.:)
geçenlerde merve aydın Ahmet dursuna dıyo ya sankı tutabılıyor gıbı açılmış dıyo dalga gecıyordu.
ben bu yüzsüzlüğü anlamıyorum.
yeme o zaman gururlu olda yeme.
bence bu hafta sahra gider, hic riskte görünmüyordu o yüzden fazla oy atan olmamistir bence.
INSALLAH hasan abi birinci olurda turabiye iyi bi ders olur.
o söyledikleri neydi ya, ben yoktum diye birinci oldum falan. burnu kaf daginda,kendini ne zannediyor
Hasan abi turabiden cok daha fazla oyun kazanmis bi adam.
turabi kas yığınından başka birşey değil. ben de çok istiyorum Hasan'ın kazanmasını
Insallah arkadasim, hak eden birisi. Üzülüyorum onun icin, erkekler tarafindan dislandi hep dogrulari söyledigi icin.
Turabi tutturmus iste taneri yazan bana düsmandir falan. Sen gercek dost olsan tanere gercekleri söylerdin, ona iyisin süpersin diye gaz vermezdin.Dost aci söyler derler. Bence turabi ve hilmi taneri onlara rakip olamayacagi icin sona kdr tutmak istiyorlar, tamamen cikar iliskisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?