- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
anıl balıkları yedi hala vıdı vıdı ediyor ya, sucuk ekmeği ayağına süreydi keşke daha iyi gelirdi belki
Maydın almasında
bu Turabideki ego nerden şişiriliyor yaoksijen gitmez oldu adama
yok ben oynasaydım kesin bizimdi ödül finali de ben yapardım alırdım.
hala çamur derdinde...
Hasan çok mantıklı. Taner adada olduğu sürece aç kalmaya mahkumlar.
Begüm de iyi söyledi Hilmicem ve Taner iyi ama Turabinin yanında kendileri olmaktan çıkıyor diye. Hoş Hilminin artık iticiliği had safhada.
Taner de performansım nasıldı ama iyidi dışardan ark ediliyor dimibabasından onay almaya çalışan çocuk gibi ya.
ahh yavrum he yavrumo saç sakal hızını kesiyor zaten senin
Hakanla Oflaz tam bi survaynır zaten. hem kumpas hep taktik.kendi dönemlerinde öyle ilerlediler.
iyi ki bi 14 balık tuttun havan kime yapaylaşım sıfır. bencil.
adada iyi yarışan erkek bi doğukan bi hakan kaldı. hakan da havasından geçilmiyor farkında durumun.
paskala da saç sakal ne iticidemeden geçemeyeceğim. gıvırcık gıvırcık fena gözüküyor
bir de anlamadığım şey Acun ' un oyunlarda her 2 dakikada bir ' dominikte ' diye kendini yırtmasıyahu bilmiyor muyuz dominikte olduklarını anladık be kardeşim her dk dominikte dominikte tamam la
valla acun 'dominikte' diiye bağırdığı an bana bişey oluyorheee bil yani hiç bi fedakarlıktan kaçınmayarak o kadar yatırım yaptık, telif haklarını aldık, ona göre izle
Duygu geçen senede o programı iyi yapıyordu ..Adaya hiç gitmemesi gerekiyordu aslında..duyguda demirbaş oldu o programda, nasılda normal görünüyor, bi ada daki haline bak bi burdaki
sedayı hiç çağırmadılar yanlız, çağırsalarda gülsek
pascal tam kunta kinteye bağladı zaten
aynen ya bi de diyorki turbo, dokunulmazlığı hasan aldı, çünkü ben oynamadım, o ne özgüven o
pusu kurup turabiyi dövdürücen aslında hastanelik olana kadaryürek yiyip gelmiş turabi
pusu kurup turabiyi dövdürücen aslında hastanelik olana kadar
adanın derinliklerine gidip bir keşif yapsa yerliler tarafından saldırıya uğrasa
tam survaynır olur.
acun bunu düşün bencereyting tavan
hahaha aynen ne iyi olur içimizin yağları erirdi birazadanın derinliklerine gidip bir keşif yapsa yerliler tarafından saldırıya uğrasa
tam survaynır olur.
acun bunu düşün bencereyting tavan
turabi daha portakalda vitaminken ben aduket yapıyordumyerlilere aduket yapsın, alsınlar façasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?