yerlilere aduket yapsın, alsınlar façasını
turabi daha portakalda vitaminken ben aduket yapıyordum
Kızlar günaydın dün izleyemedim sembol oyununu hoş artık hep aynı oyun sıkıyo biraz :) Serenay mı aldı konuşmalarınızdan onu anladım ama yardımcı olabilir misiniz?
Serenay aldı
annem için dedi
Teşekkür ederiim :) :) Hep aynı şeyi diyo zaten
hımm anladm canımmadaları erken bırleştırmek mesela bir adada atıyorum 4 kişi kalınca bırlestırıyorlar. sayıyı tam bılmıyorum ama 4yada5 dıye tahmın edıyorum.
acunun taktiği adalar ne kadar gec bırleşirse kar dıye düşünüyor. o yüzden bır hafta ordan bır hafta diğer taraftan eleman gidiyor. buda bırleşmeyı geciktiriyor rekabet maximum düzeyde oluyor.reytıng tavan...:))
merve aydın da çok iticiyaa bu merve aydın da nasıl dedikodu yapıyor
nasıl dolduruyor insanları
yazık anıl da hemen gaza geliyor
balık muhabbetine çok sinirlendim. bi şükredin bi teşekkür edin yani. adam hepsini de yer kaç kalori harcadı geldi.
merve aydın hala beğenmiyor. yok cesaretli olsaydıda söyleseydi de.izin mi alacak.
bi de oturup yedi mi merve aydın balığı o kadar laf söyleyip?
evet bencede kıyas yaparak bakarsak ünlüler gönüllülere göre abartı sevinç gösteriyor son bir kaç oyundaünlüler yemek için sevinmeyi çok abarttı dün.
biraz daha empati yapabilirler.
gönüllüler 2 haftadır aç
Hasan'a üzülüyorum başka birşey değil
Bu sahra saçlarını niye öyle yapmışsa iyice çirkin olmuş.
Aynen ama son konsetde Nadya ve Özlemde düştü gözümdennsadece çevik olup zeki ve ahlakı bünyesinde barındırmayan merve aydın
müzevir müzeyyeni mumla aratan anıl
artık her oyunda turabiye devre dışı bıraktıran hakan
pörtlek merve
iyice çirkefe bağlayan Berna
vur ötekine bernadan farkı ne sahra
bi ana onda var serenay
ukala hilmi
ütopik egolu turabi
büyüdüğünü sanan taner
böğürüp duran bozok
Allah rızası için toplu elenin...
Özlem Nadya Hasan Doğukan ve Pascal yazık oldu şu insansı araçların arasında size yazık
aa paylaşır mısın canm ya merak ettmavatar olarak caps yapmışlardı face de çok güldüm
yaa neden canm sahra o adaya zarar veriyor gitsin tabikiAynen ama son konsetde Nadya ve Özlemde düştü gözümdenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?