Duygu dün Begüme twıtter da atar yapıyordu .Begüm Aslında Hilmicemi seviyorum iyi bir insan ama Turabi dolduruyor dedi ya.. Nasıl olurda Hilmi cemi sevebilir. Ben olsaydım onlar begümü gönderseydi onlara kumları öpene kadar adayı dar ederdim falan filan diyip bozulduğunu belli ettikızlar bir gazeteci dominike gitmiş hatta fotolar paylaşmış....
saf kimin eleneceğinide yazmış 1 saat sonra kaldırmış...
bu hafta begüm elenmiş...
demek duygunun oylar işe yaramadı....
aaa yok artık nasıl gazeteciymiş o bilerek mi yaptıkızlar bir gazeteci dominike gitmiş hatta fotolar paylaşmış....
kızlar bir gazeteci dominike gitmiş hatta fotolar paylaşmış....
kızlar bir gazeteci dominike gitmiş hatta fotolar paylaşmış....
neden aç anlamadm ?hadi ya, yine aç kalcaklar desene, ay gönüllülerin açlığıda bana dert oldu
begüm elendi dedikodusu mu taktik?ben sahrayı ve taneri daha itici buluyorum onlar elensın mümkünse:)
banada sankı taktık gibi gelıyor...
gecen haftada Berna dıyorlardı
almeda elendı.
ne bıleyım begüm olayına ınanmak ıstemıyorum
bence elenmemiştir ama bellide olmaz
içime doğan bu
ama begüm gitse daha iyi. begüm yarışırken kriz geçircem sallana sallana gidiyo. yine sahra yı izlerken biraz rahatm ama onunda performansı begümle eş değer oldu
atışıda yavaş kız olduğu için kazanıyor. sakin sakin atıyor doğrusu o ama pek sallamıyor gibi o ne ya all stara hiç yakıştıramıyorum begüm en yavaş kız. kişiliği karakteri iyi olabilir tutanlar bana kızmasınkesinlikle Begüm sahilde yürüyor gibi :) Kesin puan gözüyle bakıyorum sadece atıştan kazanıyor kız
bence elenmemiştir ama bellide olmaz
içime doğan bu
ama begüm gitse daha iyi. begüm yarışırken kriz geçircem sallana sallana gidiyo. yine sahra yı izlerken biraz rahatm ama onunda performansı begümle eş değer oldu
kesinlikle Begüm sahilde yürüyor gibi :) Kesin puan gözüyle bakıyorum sadece atıştan kazanıyor kız
neden aç anlamadm ?
atışıda yavaş kız olduğu için kazanıyor. sakin sakin atıyor doğrusu o ama pek sallamıyor gibi o ne ya all stara hiç yakıştıramıyorum begüm en yavaş kız. kişiliği karakteri iyi olabilir tutanlar bana kızmasın
kazandığı oyunlar şansa zaten
kesin puan derken ünlüler için mi demek istedin canım
katılıyorum canmCaps e koptum
Valla sahilde yürüyomuş gibi geliyo ben deliriyorum izlerken koşsana diye bağrıyorum resmen ordakiler gibiSahra yine mücadele ediyo ama onunda performansı düşük bu aralar.
Gerçekten sahil yürüyüşüAtışları iyi olmasa hiç çekilmez de mecburen oynuyo . Ama yinede keşke bi ihtimal olsa da Taner gidebilse çok çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?