Karnı yarık, cacıködül ne, yeni açtım ben
Karnı yarık, cacık
Ya ben de onu merak ediyorum. Kime, nerde yaptırıyorlar acaba böyle ödül yemeklerini?oooo iyiymişama beceremez bunlar ya, türk aşcı varsa anca
Bence çok sağlıklı olduğu için de olabilirNadya kac zamandir adada o kadar bakimsiz olmasina ragmen fotografta bu kadar mi guzel cikar bi insan goz renginin avantajida var
Ya ben de onu merak ediyorum. Kime, nerde yaptırıyorlar acaba böyle ödül yemeklerini?
Ayni sey dikkatimi cekti en sevmedigim seydir bana bu su diye hitap edilmesi ustelik o ortamdayken benim bi adim var derim hep saygisizlik benceBir de dün benim bir şey dikkatimi çekti. Merve Aydın, yaşadıkları bir olayı anlatıyor anıla. Berna da yanlarında. Bernadan bahsederken "bu" ifadesini kullanıyordu hep. "Buna Doğukan dedi ki..." " Bu da cevap vermedi" SİNİR OLDUM.
Usame bin ladinturabi niye her oyun usame bin ladin gibi geziyo ya, adama markalaşma dehası
Aynen aynen aynen. Saygısızlık, kibir hepsi bir arada. Çok yazık....Ayni sey dikkatimi cekti en sevmedigim seydir bana bu su diye hitap edilmesi ustelik o ortamdayken benim bi adim var derim hep saygisizlik bence
Bence Acun zaten reyting için Turabi'ye katlanıyor....Acunn Turabiyi gozden cikardi galiba ofkesini kontrol edemeyen burda kalamaz dedi yeni gordum cok heyecanli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?