Yok canm eksilmeden alaka kuramadm o yüzden sordumcanım habire güç kaybediyorlar oyun alamıyorlar, bi kişi daha eksilcek zaten turabi oynamıyo
ayyy hasan bu akşam birinci olsa ve taner dese ! ve taner gitse nasıl ballı kaymak olur ya
Adam konuşuyor dinleyin :-DEki Görüntüle 1484549
Adam konuşuyor dinleyin :-DEki Görüntüle 1484549
Yuru be Hasan abi kim tutar deseni
hiçte öyle değil şahsen hasan çok güzel atışlar yaptı labirenti geçemiyor turabi neyin egosunda hala anlamıyorum.hıııı, hasan o oynamadığı için dokunulmazlığı almış, adam kendini ne sanıyorsa, sürekli bi atar gider
hakana laf yok valla şuan süper bir çıkışta böyle giderse finali garanti görürhahhahaha katılıyorum buna işte :) hakan'ı sevmem sinsidir evet ama Turabi cidden adam değil
Allah korusunözlem birinci olur umarım bu aksamsahranın surat ifadesini merak ediyorum özlem birinci oldugunda
özlem birinci olur umarım bu aksamsahranın surat ifadesini merak ediyorum özlem birinci oldugunda
Hakanı alır turabiye çarparım demek istedi bence ben bu laftan bunu anlıyorumUnluleri tutuyordum ilk ama aerik bireysel kisi tutcam adalar birlesmeden
Daha basindan bi gruplasma bi atraksiyon yeter yahu
Yalan ruzgari halt etmis bi survaynirin yaninda
Dogukan da fragmanda kopruyu gecene dek ayiya dayi derim ;gecince dayiyi ayiya carparim mi vururum mu ne dedi... wuuhuuu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?