Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
yanlız bugün turabinin en sevdiği oyun var , süperman gibi kayıyordu piste çok üzülücek oynayamacağı için çok iyiydi o oyunda

yanlız bugün turabinin en sevdiği oyun var , süperman gibi kayıyordu piste çok üzülücek oynayamacağı için çok iyiydi o oyunda

Turabinin bir görüntüsü var ağacın altinda dertli dertli oturmuş yüzünü iki elinin arasına almış duruyor. Acaba bu oyunu kaybettiler de ondan mı dertlendi :))

Hakan Turabi'ye oynuyor.
Harbiden Hakan'a kıl oldum ya farklı bir kişilik kesinlikle can sıkıcı.

şu turabiyi atın gitsin ne bu karakter denen bi şey yok adamda, yine artistlik yapıyor konseyi terk etmek falan şuna bak hele bak davşan

Bu oyunda gecen sene Turabi superdi ama oynamayacak cok is acti takimin basina yazik gunah ya

gicik gicik guluyor bu begum oyun oynarken ya,inss gider bu konsey..

Hakan Turabi'ye oynuyor.
Harbiden Hakan'a kıl oldum ya farklı bir kişilik kesinlikle can sıkıcı.
Sembol oyununda olan hadisede birinin üzerine oynama bence pek yok, hatta hiç yok. Birinin omzuna ayağını koyup nasıl ittirirsin Allah aşkına.?
Bir de eğer yanlış hatırlamıyorsam oyunlarda Hakan'ı yendiginde abartılı sevinmeler, hareketler gibi olayları Turabi çıkarmıştı. Hakan ne yazık ki yapmacık bir çocuk ama üzerine oynama durumu bence yok.
Ahkam kesmiş gibi olmayayım Anti Depresan ( : Fkrimi söylemek ve senin düşünceni öğrenmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…