- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Valla bn geçen yıl sırf bu var die izlemedim kalitesiz yaaa mazlum numarası yapıypr sürekliValla bende çok merak ediyorum buradaki çoğunluğa bakınca kimse sevmiyor ama adam oylari alıp yuruyo nerden geliyo bu derenin kaynağı
Ama anıl o sırada olaya konsantreydi hakan konsantrasyonunu bozduğu için öyle bakıyordu.öyle mi dersin, anıl ayağı sakatladıktan sonra daha beter dedikoduya sardı, oyunlarada gidemiyo, eeee o ne demiş, bu ne dedi onunun üzerine , eeee bak sen modunda
Eee Turabi hakaret ediyor ama türlü Dalavere hakaret onda
Yılın en sağlam capsı..
Evet bu hafta umarim 4/4 yapar gonulluler ama olan biteni oyunlara yansitmamalari lazim bu da biraz zor gibiÜnlüler cok uzulmustur tanerin gitmesine ya. 2 puan banko diye geliyorlardı oyuna.
Acunn bile korkuyo Turabiden ya Hasana bir tik alttan konus falan diye surekli mudahele etti ya neyse artikin bakalim ilerleyen haftalar cok renkli gececek gibi
Evet bu hafta umarim 4/4 yapar gonulluler ama olan biteni oyunlara yansitmamalari lazim bu da biraz zor gibi
Olsun kara ak beraberiz burda. Hem Turabi insanlara dusmanlik besliyor kotu konumda suan ama diger bir cogu tamamen sinsi fesat onlarinda alt kalir yanlari yok ki.o Sahra Begum falan da az kurnaz deil .Beni kara gunler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?