Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Olsun kara ak beraberiz burda. Hem Turabi insanlara dusmanlik besliyor kotu konumda suan ama diger bir cogu tamamen sinsi fesat onlarinda alt kalir yanlari yok ki.o Sahra Begum falan da az kurnaz deil .

Objektif insanları cok seviyorum

tanere üzüldüm ya şimdi, gerçekten turabi gibi değildi daha efendiydi adam, turabininde kanadının kırıldığını düşünmüyorum, çünkü zaten umrunda değil

hilmicem kendi sezonunda efendiliğiyle biliniyordu,
turabi onu bozdu bu hafta 4.müş kan kaybediyor....
umarım hasanın da dediği gibi gözünü açıp doğru yolu bulur

Olsun kara ak beraberiz burda. Hem Turabi insanlara dusmanlik besliyor kotu konumda suan ama diger bir cogu tamamen sinsi fesat onlarinda alt kalir yanlari yok ki.o Sahra Begum falan da az kurnaz deil .

Sahra zaten disi turabi. Turabi yuz vermediği icin boyle kuyruk acisi.

Guclu erkek zaafi var kadinda. Gecen sene turabiye yapismisti bu sene hasana.

Ama su da bi gercek. Nasil ki muratin yanindaki hilmicemle turabinin yanindaki hilmicem arasinda ucurum varsa aynisini sahrada da goruyorum ben. Gecen seneki kadar satasmiyo onune gelene, bi ozleme bulasti onda da karşılık alamayinca geri basti. Yine de sahraninda iyi bi insan olduğunu dusunmuyorum bugun gitmediğine sevindim ama asla destekleyebilecegim bi tip degil

Begumun oyle oldugunu dusunmuyorum. Performansini yukseltirse sahradan falan once gitsin istemem.

Kendini düzgün ifade edebilen insanlari seviyorum ben. Bi insanla tartisabilmek icin hakaret etmeden asagilamadan kendi tezini savunabilmek çok onemli bence. Asarim keserim tipler hep itici gelmistir.

Son olarak aahh murat ah diyorum ozledim valla. Albumu ciksa biran once de ekranlarda gorsek bari..

o değilde doğukan turabiyi sevmiyo ama nitro tarzı lakaplarla adeta turabiye özeniyo aynı şekilde hakan turabinin hareketlerini yapıyo
abi sevmediğin birine neden özeniyosun ozaman

Gozlemlerin cok guzel gercekten Sahra konusunda ayni seyleri dusunuyoruz diyebilirim. Begum Sahra kadar degil zaten hakkniyetli tavirlarini goruyorum misal sirf balik muhabbeti oldu diye yemedi gururlu insanlari severim. Ama Sahranin yaninda durdugu icin ve surekli onunla konustugu icin ona benzeyecek diye dusunuyorum . Bence bu aksam ne olduysa hayirlisi oldu hem takim adina hem Turabi icin. Artik birinci olamayacagini arkadaslarini kaybedebilecegini hatta kendinin bile gidebilecegini dusunup ona gore davranir diye umud ediyorum bakalim.

aklımı okumuşsun....
sahra turabiyle eskisi gibi olabilmek için herşeyini verir...
özleme sarmasının sebebi turabinin özleme oyunlarda sen iyisin diye destek vermesi bence....

Bu arada ben Muratin oldugu survivori izlemedim o yuzden Hilmiceme sizin baktiginiz gozle bakamiyorum neydi ne oldu diyemiyorum. Ne kadar itici de gelse insanlara benim bi sempatim var kendisine yarislarda cok iyi izlemesi cok zevkli burda bir sebeb benim icin ama Muratli halini cok meram ettim ustelik orda daha kucuktu 21 di . Iste olgunluk yasla da olmuyor ki simdi daha olgun olmasi lazimdi

Insallah oyle olur ama sanmiyorum
Turabi degismez.
Gercekten hic sevmiyorum hic bana göre degil ama adamin kisiligi bu. Seven de boyle sevmis tavır degistirecegini hic sanmıyorum. Elenme korkusus olacagini da sanmiyorum.. oyle yada boyle turabiyi finalde gorecegiz bence.

Sadece hilmi hayal kirikligi bende. Keske bu aksam 5.oldugunu ogrenebilseydi de o sorgulasaydi kendini.

Kimseye bulasmayan rakipleriyle bile gayet saygili konusan ve cok sempatik bi cocuktu.
Sadece bi kere duyguyla buyuk bi kavgasi oldu orda abartti üstüne yurudu falan ama karsisindaki duygu olunca aylarin patlamasi oldugu icin aşıri gelmemisti bana. Muratla da gercekten imrenilcek bi dostluklari vardi. O yuzden cok sasiriyorum bu sene tanisam bende rahatsiz olmazdim belki o kadar asiri bi hareketi olmadi ama eski halini bilince cok garip geliyor

aklımı okumuşsun....
sahra turabiyle eskisi gibi olabilmek için herşeyini verir...
özleme sarmasının sebebi turabinin özleme oyunlarda sen iyisin diye destek vermesi bence....

Zaten finalde destekledi turabiyi gecen sene o kadar lafin ustune , bakti turabi hala yuz vermiyor. Ondan hazımsız bu kadar.

Simdi hilmiye tanere bozoga turabinin lafiyla hareket ediyolar diye salliyo ama hepimiz biliyoruz ki gecen sene bunlarin hepsini yapan bizzat kendisiydi :)

Evet o halini bilenlere ayri bi ozlem cektiriyor Hilmicem. Iyiki o zamanlarini gormemisim diyorum o zaman :)

Hatta o duyguyla olan kavgada biz abilerin yanında büyüdük gibi bişey söylemişti de şok olmuştuk. Bu efendi kaliteli çocuk gizli kıro mu diye. E varmış demekki bir şeyler. Turabi barzosuyla açığa çıktı.

Hakaret karıştırmadan kendisini ifade edemeyen bir insan ne kadar güçlü olursa olsun şampiyon olamaz. Olmamalı.

Survivor sadece oyunlarda kazanmak demek değil. Hasan'ın dediği gibi, ada hayatını da Survivor'a uygun bir şekilde yaşamaktır.

Hangi açıdan bakarsam bakayım Turabi'ye hak veremiyorum hiçbir konuda.

Duygu baska bi olay o yuzden dediği komik gelse de cok kizmamistim
Murat gibi bi cocuk bile senin o ağzını dikerim demisti kiza oyle cildirtmisti adamlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…