Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Oleyyy Hasan birinci olmuşşşş...ama bu gazla Turabiciler haftaya kesin onu birinci yapar.Bu arada Hilmicemde şapkasını önüne koyup Begümün bile altında neden 4. Olduğunu bi düşünsün.(tabi haberi olsaydı)

Kesinlikle katılıyorum. Adam herkesi eleştiriyor, ağzına geleni söylüyor. Zaten O ve yancıları dışında kimse adam değil . ve insanların bu hafta Turabi'nin ne olduğunu görüp Hasan'ı birinci yapmaları Turabi'ye en ağır ders oldu bence ..

Hilmicem'in yarıştığı yıl çok fazla seveni vardı. Şu an Turabi'nin yanında görünmez adamı oynuyor bence . Ayrıca kişiliği değişti adamın. Ünlüleri tutuyorum ama ilk kez çok istedim Hasan'ın birinci olmasını

hahaha hasan iyi dedi Turabi ye çok iyi oldu

bu kadar saygısız karaktersiz bir insanı (Turabi) hala birinci yapan olursa yuh derim yani

taner inde gittiği iyi oldu yaaa ne dediği ne yaptığı belli değildi zatii

hayret acun ilk defa Turabiciğine laf söyledi iyi dedi kimse ona bişey diyemez sanıyo sen kimsin beee papucumun turbosu

OLEYYYYYYYYYYYYYYY
akşam izleyememiştim çok sevindim hasanın birinci olmasına iyiki taner gitmiş
tühh ama ödülü gönüllüler kazanmış olsun onlarda doysunlar ama turabi de yemiştir şimdi kazanmış gibi bideee

dün bir ara elektrikler gitti krize giriordum
asıl soyvarnır şimdi başlıyor kim bekleyecek cumartesiye kadar adada neler olacak acaba

Hilmicem konusunda da gözlemim şu ; bir insanın kişiliği değişebiliyorsa demek ki kendi sezonunda onu bu kadar sevdiren Murat oldu..Murat'ın karakteri ve kişiliği..
Bu sene Turabi ile dipte sonda . Bir insan bukelamun gibi dönemez demek ki Hilmicem'in derinlerinde böyle biri yatıyordu.

Yazık ki hayranlarını ve ailesini hayal kırıklığına uğrattı...

dün acun hasan dediğinde evde bi çığlık kıyamet koptu resmen ünlüler takımını tutmamıza ragmen
gönüllülerden hasan ın survivor birincisi olmasını istiyoruz bireysellerde destekleyeceğimiz isim belli
gel gelelim beni en çok şaşırtan hasan ın dokunulmazlıgı olmasına ragmen birinci olmasına
yani turabide doknulmazlık kolyesi varken yanlış hatırlamıyorsam 3. olmuştu
ama hasan doknulmaz olmasına ragmen birinci olması gerçekten en sevindiğim kısım
hasan ın her söylediği cümle resmen burda ve sosyal medyada yapılan tüm yorumların özetiydi
hilmicem için söylediklerine kesinlikle katılıyorum ama dünkü tavırlarından hilmicem in turabiden uzaklaşacagını asla düşünmüyorum. şimdi survivor daha bi heycanlı oldu bakalım önümüzdeki hafta neler olacak

Hasanın ismini duyunca içimin yağları eridi resmen.
çokta güzel konuştu.onlar sanıyor ki hep biz birinciyiz,istediğimizi
eleriz,biz güçlüyüz.hilmicem,turabi,taner ve bozoğa kapak oldu.
zaten gönüllülerden hiç kimse hasanın birinci olacağını tahmin etmemişti.
hilmicemle turabinin yüz ifadesini de hiç unutmayacağım:)
ama hasan büyük risk aldı.turabi ve tayfası bütün konseylerde hasanın ismini söyleyecek.
Bende ünlüleri tutuyorum ama hasanın birinci olmasını istiyorum.
hasan ve doğukan çok efendi.

ay ben ödül bölümünü izleyemedim ya, güzelmiydi

orda kendini güzel ifade edebilen az zaten ve hasan konuşmayı çok iyi biliyor, turabi hiç güzel konuşamıyor, tek bildiği atarlanmak, hed, höd, haklı olan doğru olan hed höd demeden külhanbeyliği yapmadan gayet kendini güzel ifade edebilir
haklı olmadığı için tribünlere oynıcak napcak
takılsın artık hilmiciği ile

Bende aynı şeyi düşünüyorum.
Demek ki kendini çok iyi saklamış.Şimdi gerçek yüzünü gösteriyor.
Ama hasan hilmicemi çok güzel uyardı.Anlarsa tabi inşallah ders alır.

Birde ben bir tek Allahtan korkarım diyor tey Allahım...
Laflara bak

davşanlar pustu kaldı
bakalım nasıl çirkinlik çıkaracaklar bu hazımsızlıklarına

Birde ben bir tek Allahtan korkarım diyor tey Allahım...
Laflara bak

hııı zaten tribünlere oynayanların bir numaralı laflarındandır bu cümle, sanki hasan onu diyor ya, senin için en büyük rakip olduğumdan benden korkuyorsun, o yüzden düşman oldun diyor, bunda anlamıcak ne var yani, anlamadığından değilde, her zaman ki gibi çarpıttığından

Sinirlenip Dışarı çıkınca ,Epey söyleyeceği şeyleri düşündü.Herhalde bayağı bir konuşacak dedim ama döndü geldi konuştukları ipe sapa gelmez şeyler. Beni taklit ediyorlar falan filan..

turabinin bi de oturuşuna sinir oluyorum, insan bu kadar yaya yaya oturur mu ya, hasan bile 2 metre bacak boyuyla derli toplu oturuyor

Ah o Hilmi asıl Hasanla olacaktı ki Turabi'yi şimdiye dek mum etmişlerdi.

yine yeniden diyorum stratejik olarak Hilmi yanaştıysa da Turabi'ye hata yaptı zaten seviliyorsun fanın var. Oyunlardaki gücün belli. Karakterin düzgün olsa yanında değil Turabi'nin karşısında olurdun.
pasif biri olsa hadi anlardık strateji yapıyor finale kadar diye ama böylesi demek ki gerçek Hilmi buymuş dedirtiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…