Hakaret karıştırmadan kendisini ifade edemeyen bir insan ne kadar güçlü olursa olsun şampiyon olamaz. Olmamalı.
Survivor sadece oyunlarda kazanmak demek değil. Hasan'ın dediği gibi, ada hayatını da Survivor'a uygun bir şekilde yaşamaktır.
Hangi açıdan bakarsam bakayım Turabi'ye hak veremiyorum hiçbir konuda.
Oleyyy Hasan birinci olmuşşşş...ama bu gazla Turabiciler haftaya kesin onu birinci yapar.Bu arada Hilmicemde şapkasını önüne koyup Begümün bile altında neden 4. Olduğunu bi düşünsün.(tabi haberi olsaydı)
bu sene hasan ya da doğukan birinci olsun istiyorum....
Bende aynı şeyi düşünüyorum.dün bir ara elektrikler gittikrize giriordum
asıl soyvarnır şimdi başlıyor kim bekleyecek cumartesiye kadaradada neler olacak acaba
Hilmicem konusunda da gözlemim şu ; bir insanın kişiliği değişebiliyorsa demek ki kendi sezonunda onu bu kadar sevdiren Murat oldu..Murat'ın karakteri ve kişiliği..
Bu sene Turabi ile dipte sonda . Bir insan bukelamun gibi dönemez demek ki Hilmicem'in derinlerinde böyle biri yatıyordu.
Yazık ki hayranlarını ve ailesini hayal kırıklığına uğrattı...
Birde ben bir tek Allahtan korkarım diyor tey Allahım...orda kendini güzel ifade edebilen az zaten ve hasan konuşmayı çok iyi biliyor, turabi hiç güzel konuşamıyor, tek bildiği atarlanmak, hed, höd, haklı olan doğru olan hed höd demeden külhanbeyliği yapmadan gayet kendini güzel ifade edebilir
haklı olmadığı için tribünlere oynıcak napcak
takılsın artık hilmiciği ile
Birde ben bir tek Allahtan korkarım diyor tey Allahım...
Laflara bak
davşanlar pustu kaldı
bakalım nasıl çirkinlik çıkaracaklar bu hazımsızlıklarına
Sinirlenip Dışarı çıkınca ,Epey söyleyeceği şeyleri düşündü.Herhalde bayağı bir konuşacak dedim ama döndü geldi konuştukları ipe sapa gelmez şeyler. Beni taklit ediyorlar falan filan..orda kendini güzel ifade edebilen az zaten ve hasan konuşmayı çok iyi biliyor, turabi hiç güzel konuşamıyor, tek bildiği atarlanmak, hed, höd, haklı olan doğru olan hed höd demeden külhanbeyliği yapmadan gayet kendini güzel ifade edebilir
haklı olmadığı için tribünlere oynıcak napcak
takılsın artık hilmiciği ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?