Hasan'a gelince duruşun iyi efendi gözüküyorsun ama konseyde söylemek yerine adam olupta bu konuşmayı ada da herkes toplanıp yapmayı deneseydi ?
Karşında ki rakibinin yanında kendi takım arkadaşını neden rencide ediyorsun..
Kusura bakma ama çok samimiyetsiz geldi bana.
Evet Turabi'nin hareketleri böyle ama sonradan bu şekilde oluşmuş oyun oynayan birisi değil adamın duruşu geçen sezonda böyleydi girincede çıkıncada..Ama ben diğer sezonlarda h
Ağzına sağlık. Aynen Yiğit olayı tamamen gerçek yüzünü gösteren bir olaydısahraya helal olsun doğru konuştu doğukan gibi bi çocuğa bilee laf atıyo
hilmicemde çıkmış karakterim diyo hangi karakter ya turabiyi biliyomuş da bişey olsa yüzüne söylermiş
geçen sene yiğitin yüzüne kardeşim deyip arkasından turabinin neler söylediğini herkes gördü orda bitmişti turabi benim için
Dişi şişti, agriyodu zatenselamyeni açtım survivor u
direk bernayı gördüm
ayy bernanın yüzüne ne olmuş öyle kızlar bişi mi ısırmış gösterdiler mi
Dişi şişti, agriyodu zaten
Göremedim bernayı halaaa
Turabi ve hilmicem gibilerin dilinden anlatmak gerekirse "ayak yapıyorlar" Başka türlü nasıl hedef gösterip, üzerine oynayacaklar insanların. Bahane işte....hilmicemle turabi tanerin elenmesini neden şahsi algılıyolar anlamadım sanki onların canını acıtmak için özellikle yapılmış gibi algılıyolar oysaki tanerin gerçekten gitmesi gerekiyodu
görmesende olur kötü olmuş açar açmaz o çıkınca bide karşıma korktum yani
bu arada turbişin ne dedi kız birinciliğin verdiği yetkiye dayanarak
belediye başkanının bana verdii yetkiye dayanarak gibi
Açlıktanda ölüyorum yaaa canım döner istiyor
O paravanın arkasından hadiseyle döner cıkıyormuş birde. Ölürüm artık herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?