geçen sene iyidi gerçekten sahra şimdi doğrusu buDizi dizi, sahranın dizi sakat. Ondan oluyor böyle şeyler yoksa fiyuuuuu
Ben anlamadım kötü bişey mi demişimAy birden noluyor dedim yaa kaç gün öncesinin konusuymuş
Ben anlamadım kötü bişey mi demişim
Evet bu daha açıklayıcı olduyok canım işin özeti herkesin hayatına kimse karışamaz
Ahahahahhahaha süper özet gecmişsin!Eveeeeettt bir sörvaynır akşamında daha herkese merhaba? Turabi yine ne hanzoluk yapacak, hilmi ve bozokla barzoluklarına decam edecek mi. Anılın bacak kaynadı mı. Merve hırsından ağlayacak mı. Nadyayı kim keseleyecek. Pascal kimi öpecek. Berna küfür edecek mi. Oflaz neye şaşıracak. Hakan oflazla neyin dedikodusunu yapacak ve acun kimi paylayacak hepsi az sonra bu topikte paylaşılacak. İşte başlıyoruuuzzz...
Başlayamıyoz daha üçüncü reklam kuşağındaymışız.
Ay inşallah ama içimden bir ses Hasan gibi her anlamda iyi yarışmacı kazanamaz survivor'ı diyorGeçen sene turabiyi tutuyordum ama bu sene mümkünatı yok.
adamım hasan birinci olucaksın inş. egoları yerle bir ettin miss miss
bende aynen böyle düşünüyorum hala efendiliğini korumaya çalışıyo az barbar olcaksın orda hasanda sinsilik yok kimsenin arkasından iş çevirmiyo kulis yapıp yollayabilirler onuAy inşallah ama içimden bir ses Hasan gibi her anlamda iyi yarışmacı kazanamaz survivor'ı diyor
Eleme bugün mu
Aday bugün secılıp salı eleme dıye hatırlıyom amadeğil diye biliyorum
Cocugi emzirdim , ustunu altini degistirdim, kizi yedirdim mutfagi topladım. Evin isi bitti reklam bitmedi arkadas
Aday bugün secılıp salı eleme dıye hatırlıyom ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?