Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar ben gidiyorum izlerken yazamıyorum full konsantre olduğum için öptüm sizi

Geçen sene turabiyi tutuyordum ama bu sene mümkünatı yok.
adamım hasan birinci olucaksın inş. egoları yerle bir ettin miss miss

Eveeeeettt bir sörvaynır akşamında daha herkese merhaba? Turabi yine ne hanzoluk yapacak, hilmi ve bozokla barzoluklarına decam edecek mi. Anılın bacak kaynadı mı. Merve hırsından ağlayacak mı. Nadyayı kim keseleyecek. Pascal kimi öpecek. Berna küfür edecek mi. Oflaz neye şaşıracak. Hakan oflazla neyin dedikodusunu yapacak ve acun kimi paylayacak hepsi az sonra bu topikte paylaşılacak. İşte başlıyoruuuzzz...

Başlayamıyoz daha üçüncü reklam kuşağındaymışız.

Ahahahahhahaha süper özet gecmişsin!

Ay inşallah ama içimden bir ses Hasan gibi her anlamda iyi yarışmacı kazanamaz survivor'ı diyor
bende aynen böyle düşünüyorum hala efendiliğini korumaya çalışıyo az barbar olcaksın orda hasanda sinsilik yok kimsenin arkasından iş çevirmiyo kulis yapıp yollayabilirler onu

Cocugi emzirdim , ustunu altini degistirdim, kizi yedirdim mutfagi topladım. Evin isi bitti reklam bitmedi arkadas

Öfff gönüllülerden cok ünlüler konusuyor konseyi
Birde hepsinin agzında turabi turabi turabi
Turbişim duysaydı şöyle derdi
Herkesin derdi biz olmuşuz. Demekki zamanında iyi koymuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…