Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Yalnız bunlar jilet yok diye sakallar neyim uzuyor ama hasanun saç uzamıyor. Nasıl oluyoreee?

Üçü diş bileyip Hasan ı düşman belleyince iyi adam Turabi ye kötü deyince olmaz diyemez tabi bu yanağıma da vurun diyecedi

bende hakana he he demek istiyorum sabahtan beri turabi diyor unluler ya kendi dertlerini unuttular hasani hala seviyorum ama sahraya hala gicigim sanki o birinci oldu laflara gel turabide hala kiskirtma diyor bir gun bir şeyde haksız olduğunu kabul edebilir mi cok merak ediyorum hilmi sende sussan susunca seviyorum seni

Hasan'a gelince duruşun iyi efendi gözüküyorsun ama konseyde söylemek yerine adam olupta bu konuşmayı ada da herkes toplanıp yapmayı deneseydi ?
Karşında ki rakibinin yanında kendi takım arkadaşını neden rencide ediyorsun..
Kusura bakma ama çok samimiyetsiz geldi bana.
Evet Turabi'nin hareketleri böyle ama sonradan bu şekilde oluşmuş oyun oynayan birisi değil adamın duruşu geçen sezonda böyleydi girincede çıkıncada..Ama ben diğer sezonlarda hasanın bir esprisini hatırlamıyorum..
Şu var ki görecekler herkes..Hasan mükemmel bir şekilde oynuyor ve nereden vuracağını çok iyi biliyor.

tuarbiyi sevmiyorum ama gerçeklerde görmezden gelinemez turabi sinsiyse hasan daha sinsi

sahraya helal olsun doğru konuştu doğukan gibi bi çocuğa bilee laf atıyo
hilmicemde çıkmış karakterim diyo hangi karakter ya turabiyi biliyomuş da bişey olsa yüzüne söylermiş

geçen sene yiğitin yüzüne kardeşim deyip arkasından turabinin neler söylediğini herkes gördü orda bitmişti turabi benim için

hilmicemle turabi tanerin elenmesini neden şahsi algılıyolar anlamadım sanki onların canını acıtmak için özellikle yapılmış gibi algılıyolar oysaki tanerin gerçekten gitmesi gerekiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…