Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Düşünmeden konuşmak daha iyi dangul dungul küfür ede ede tabi

En başında Hilmicem i destekliyordum ama Turabi onu aşağı çekiyor farkında değil

Hilmi Cemin gereken herşeyi özetlediğini düşünūyorum
Hasanın karşılık vereceği tek cümle de" tabi" demekti.Sıkışınca cevap veremedi hahahaha
Yürü be Hilmim gurur duyuyorum seninle...

ilkokul bebesi hilmi cem

Ya kedi Hasan duzgunce konusuyo senin Turbisten kufur eksik olmuyor. Atarli giderli sürekli. Oturup konusabilseler problem olmayacak ama ergen gibi takiliyorlar

Ya bu konusmada küfür etmediki sadece 1yerde bip geldi ordada ne dediğini bilemiyoruz tabi
Ama hasanda eksik kalmıyor bence çirkef insanlar lafını agzından dusurmuyor mesela konusurken
Ben turabiye herzaman dogru yapıyor demiyorum ama siz hasana hep dogru diyorsunuz o tuhafıma gidiyor

arkadaşım sana yazmim diyorum ama dayanamadım kusura balmada hasanın yarı yaşında hilmi kimin susması gerekir acaba fanatiklik başka şey gerçekler başka

Yok bana istediğin zaman yazabilirsin
Valla ben saygıyla yaşı hiç bir zaman bagdastıramam saygı hakedilmesi gereken bir sey bana gore oyuzden bişey diyemem ama senin yorumun tabi

kedi küfürler bipleniyor

biz ne kadar modern veya batılı olsakta belli kültürlerimiz vardır büyüklerine az da olsa saygı eminim turabinin ve hilminin ailesi bu durumdan hiç memnun değildir

Ya kedi Hasan duzgunce konusuyo senin Turbisten kufur eksik olmuyor. Atarli giderli sürekli. Oturup konusabilseler problem olmayacak ama ergen gibi takiliyorlar
Bu olayları başlatan hasan oldu.Onlarda kendini savunmak zorunda kalıyor.savunamadıkları zamanda turabi şöyle turabi böyle deniliyor.Bırakın da anlatsınlar Hasanın iftiralarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…