- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
bende bendeGönüllüler dokunulmazligi kaybederse 10 15 oy hasana gondermeyi düşünüyorum. Gorsunler bakalım kimin maskesi düşmüş
Bi insan ancak bu kadar kendinin dusmani olabilir. Murat'ın yanındaki Hilmicem neree bu Hilmcem neree. Yazik etti kendineailesi uyarmalı hilmi cemi deyince laf ediyorlar birde
Gönüllüler dokunulmazligi kaybederse 10 15 oy hasana gondermeyi düşünüyorum. Gorsunler bakalım kimin maskesi düşmüş
Ya kedi Hasan duzgunce konusuyo senin Turbisten kufur eksik olmuyor. Atarli giderli sürekli. Oturup konusabilseler problem olmayacak ama ergen gibi takiliyorlarNiye batan hilmi oluyormuşki hasan sanki susup efendiliğini koruyor mu
arkadaşım sana yazmim diyorum ama dayanamadım kusura balmada hasanın yarı yaşında hilmi kimin susması gerekir acaba fanatiklik başka şey gerçekler başkaNiye batan hilmi oluyormuşki hasan sanki susup efendiliğini koruyor mu
Ya kedi Hasan duzgunce konusuyo senin Turbisten kufur eksik olmuyor. Atarli giderli sürekli. Oturup konusabilseler problem olmayacak ama ergen gibi takiliyorlar
arkadaşım sana yazmim diyorum ama dayanamadım kusura balmada hasanın yarı yaşında hilmi kimin susması gerekir acaba fanatiklik başka şey gerçekler başka
Bu olayları başlatan hasan oldu.Onlarda kendini savunmak zorunda kalıyor.savunamadıkları zamanda turabi şöyle turabi böyle deniliyor.Bırakın da anlatsınlar Hasanın iftiralarını.Ya kedi Hasan duzgunce konusuyo senin Turbisten kufur eksik olmuyor. Atarli giderli sürekli. Oturup konusabilseler problem olmayacak ama ergen gibi takiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?