kız yine aynı anda aynı şey başladık yine bizVay bee düştü Aydın ama yine de oyunu bırakmadı helal olsun
merve aydın gerçekten o halde bile oyunu bitirdi ya helal olsun
Aynen başladı bizim telepatiler yine hadi hayırlı olsunkız yine aynı anda aynı şey başladık yine biz
İnanamıyorum beni anlayan biri dahaevet bence doğruları konuşuyor ama haklısın çoluk çocukla bir oluyor :)
kimbilir ne düşünüyor.hilmiye miye dışarı at diyor turabi
Biz sampiyonuz bize herkes gibi davraniyorlar demek ne demek? Neyse bir daha bir sry yazmicam herkes goruyor ki hilmicem 5. OlduMadem hasan bu kadar dolmuştu birinci olduktan sonra saydırmasaydı.Cephe aldıkları falan da yok bin kez söyledi hilmicem ben sevmediğim adama gülmem dedi bu agalık olmuyorkii
Biz sampiyonuz bize herkes gibi davraniyorlar demek ne demek? Neyse bir daha bir sry yazmicam herkes goruyor ki hilmicem 5. Oldu
aa bak hilmicem oynarken gözümden kaçmış cümlenin sonu benim hilmim çocuk değilevet bence doğruları konuşuyor ama haklısın çoluk çocukla bir oluyor :)
Şampiyon olduk totomuz havalandı demek
Turabi şampiyonluğun verdiği etkiyle daha bir ego delisi olmuş, Hilmi de ona uyuyor ne yazık ki....
canım hilmicemi sevmeni anlıyorum ama haksızlığa karşı da susmamak lazım yani seviyosun diye geçen haftadan beri tavırlarını farketmiyomusunaa bak hilmicem oynarken gözümden kaçmış cümlenin sonu benim hilmim çocuk değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?