Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Yok be canim Hasan da hep doğru degildir tabi. Hasana hep dogru gibi bakilmasi Turabinin hareketlerinden sözlerinden. Ya adam Dogukana bile cemkiriyi daha nolsun

Bu olayları başlatan hasan oldu.Onlarda kendini savunmak zorunda kalıyor.savunamadıkları zamanda turabi şöyle turabi böyle deniliyor.Bırakın da anlatsınlar Hasanın iftiralarını.
Olaylari Hasan baslatmadi. Orada kendilerini aga saniyorlardi o da artık cevabını verdi. Hasan reyize neden dusman oldular Taneri yazdi diye. Akli basinda herkes Taneri yazmaliyken adama cephe aldilar. Hilmicem sampiyon diye kendini ayricalikli falan gördü. Eee sabir tasi catladi. Biz burada hep ayni seyleri soyledik. Hasan da sesimiz oldu

Yok bana istediğin zaman yazabilirsin
Valla ben saygıyla yaşı hiç bir zaman bagdastıramam saygı hakedilmesi gereken bir sey bana gore oyuzden bişey diyemem ama senin yorumun tabi
ben hep diyorum geçen sene fena turabiciydim ama geçen seneyle bu seneki turabinin alakası yok saygıyla yaşı bağdaştıramıya bilirsin ama hala yüzde 90ımız doğru bile olmasa bi büyüğün bişey dediğinde susar veya cevap vermez en azından küfür etmez yüzüne

b*k küfürmü bence değil argo
ama berna sahraya dediğinde oda bipleniyordu o tarz bişey olabilir anlamında diyorum
ama yanlış genede tabi
Yaaa ne ustume gelıyonuz gene hepiniz birden
bana göre küfürdür.oğlum küçükken dediğinde acı biber doldurdum ağzına.

Tartışma değil oyun seyretmek istiyorum bence bu tartışma sahnelerinin gösterilmesi seyirciye saygısızlık olur ki acun medyada takip ediyordur kk

arkadaşım sana yazmim diyorum ama dayanamadım kusura balmada hasanın yarı yaşında hilmi kimin susması gerekir acaba fanatiklik başka şey gerçekler başka
Bu işin yaşla ilgisi yok olsaydı Hilminin survivora katılması saçma olurdu zaten.Hasan büyük diye doğruları konuşuyor mu oluyor yani?Madem öyle biraz da sizin mantığınızla bakayım olaya o zaman Hilmiyeme laf yetiştirmeseydi hani kendisi büyük ya yakışmaz.
Nerden bakarsam bakayım hasan itici ve kendini kanıtlamaya çalışan biri olmaktan öteye gidemez.

evet bence doğruları konuşuyor ama haklısın çoluk çocukla bir oluyor :)

Bu olayları başlatan hasan oldu.Onlarda kendini savunmak zorunda kalıyor.savunamaldıları zamanda turabi şöyle turabi böyle deniliyor.Bırakın da anlatsınlar Hasanın iftiralarını.

Oyun sırasında laf sokarak olmaz o işler. Hasan baslatmadı adam Taner i yazdı diye düşman oldular. Kişisel degil dedi dinletemedi. Tavır aldılar. O da patladı artık.

2013 de ben Hilmicem i destekledim hep kazandığında da çok mutlu oldum. Şu an izlediğim Hilmi ye inanamıyorum. Aslında gerçekleri görebilir. Ama dürüst bir çocuk Hilmi bu yüzden Turabi yanlış da yapsa dost bellediği için göremiyor.

Geçen yıldan biliyorum Turabi yi adamın kendinden üste çıkana tahammülü yok. Hep tepeden bakar yanındaki kendisine ses çıkarsın anında aforoz eder.

Madem hasan bu kadar dolmuştu birinci olduktan sonra saydırmasaydı.Cephe aldıkları falan da yok bin kez söyledi hilmicem ben sevmediğim adama gülmem dedi bu agalık olmuyorkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…