Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Kişisel değil miydi?Turabinin adını söyleyerek saldırdı sonrada kişisel değil dedi çok anlamsız.
Hilmi hala dürüst bir çocuk olmasaydı şuan hasanla can ciger olmuşlardı ama bildiği yoldan şaşmıyor,çizgisini bozmuyor.Oh hasana da ne güzel söyledi herşey anlaşıldı bence tabi oyunlarda da kendini göstererek.

Turabi iyice zıvanadan çıkmış ...turabiyle hilmi yemeyecekse gonulluler yesin diyecemde hiç sevmesemde afiyet olsun unluler ...

Sevcan hilmicemi sevdiğini biliyorum soyleyeceklerim kirmasin da seni. Hilmicem iyice bitiriyor kendini. Bugunki yaptığı hareketler çok sacmaydi. Bir derdin varsa adada söylersin oyun sırasında senin egonu konusturmaman lazım. Orda sadece sen ve Turabi yok. Bunların yaptığı bencillik yüzünden bütün takim ac kalacak ama umurlarinda değil. Varsa yoksa kendi egolari.

Hilmicem hiç bu kadar itici gelmemişti gözüme.

canım hilmicemi sevmeni anlıyorum ama haksızlığa karşı da susmamak lazım yani seviyosun diye geçen haftadan beri tavırlarını farketmiyomusun
Ben yaptığım herşeyin farkındayım.Fakat ortada hilmicemin haksızlık yaptığı birşey yok.

Hayır kırılmam merak etme :) Ama hasanın konseyde ünlülerin gözü önünde yaptığı saçma değil de o olaydan sonra Hilmicemin kendini savunması mı saçma geldi

Bu ikisinin egosu yüzünden bütün takım aç kalacak.
He valla...ikisini birden tekmeleyerek kovalamak istedim adadan...bu ne çamurluk. Bu ne dağları ben yarattımcılık...eşşek olsa kendini toplardı bunlarda akıl yok.aç kalsınlar ikisi hakettide takımın suçu ne..hasan ya adam kişisel gelişimci zaten..armut kafa sen kime sataşıyon.

Hayır kırılmam merak etme :) Ama hasanın konseyde ünlülerin gözü önünde yaptığı saçma değil de o olaydan sonra Hilmicemin kendini savunması mı saçma geldi
yok aslında kendi adıma söylüyorum duygu elendikten sonra hilmicemin tüm tavırlkarı bana itici gelmeye başladı ki duyguyu sevmememe rağmen hilmiyide sevip desteklememe rağmen ama artık sevemiyorum sırf çok konuştuğundan ve gereksiz yerlerde konuştuğundan mesela bu tartuşmanın yeri oyun alanı değil keşke adada tartışsalar karşı takımın diline bu kadar laf vermeseler diyorum

Konseyde oluyor zaten hep. Bunca zaman saz turabinin elindeydi son konseyde tek fark saz hasanin eline geçti. Hilmicem de kendini savunsun tabi ama bunu oyun alaninda yapmasi diger arkadaslarina da haksızlık. Yeri ve zamanı değildi bence

Neler oldu bugun ya . Hilmi cem iyice gozumden dusmeye aday suan da. Ya agiz tadiyla bir yarisma izletmediler bir takim tutturmadilar . Gonulluleri desteklemek icimden gelmiyor artik. Unlululeride tutamam tamamen bireysel Dogukanci olacagim artik. Hilmi Cem beni de kaybetti artik bu ne boyle acil kendine gelmesi lazim

İşleri güçleri hasana laf etmek. Hasan oynuyormusmus. Hasanin önceki yarışmada rakibi nihata olan tavirlarini konusmalarini gormesek inanacagiz bunlara. Ama kusura bakmasinlar hasani da biliyoruz turabiyi de.

bende aynısını düşünüyorum aslında hasan tamda yerinde laf söyledi geçen konseyde her birincilikte ve konseyde birinin ismini yazarken turabinin lafları dönüyordu hasanda bence tam zamnaında yaptı bir daha aynı şeyi yaparsa 1. olunca o zaman hasanın haksız olduğunu düşünürüm kesinlikle ve yapmacık olduğunu ama her insanın bir dayanma noktası var ben hasanın yerinde olsam bende aynısını yapardım hazır halkın desteğini almışım sussa yakışmazdı bence benim şahsi fikrim yanlış anlaşılma olmasın hasan ağabeyy severim

İşleri güçleri hasana laf etmek. Hasan oynuyormusmus. Hasanin önceki yarışmada rakibi nihata olan tavirlarini konusmalarini gormesek inanacagiz bunlara. Ama kusura bakmasinlar hasani da biliyoruz turabiyi de.
evet hasan aynı hasan,değişen bir şey yok ki.asıl hilmi cem değişti

evet ya ben o survivoru unutamam çok efendilerdi hasan hala efendi ama karşıdan onu çileden çıkaracak hareketler geliyor bir erkek olarak az bile tepki veriyor

Kız hilmi daha bugun ağzını açmaya başladı bide zaten ünlülerin ağzına hasan yeterince laf verdirtti hilmi vermiş cok mu

Aynen öyle. Birinin bizim duygilarimiza tercüman olması lazımdı biz de hasani seçtik :)) her zaman hasan agabeyin yanındayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…