ay bende özlemişim sizi ya gelemiyorum ne zamandırAynen başladı bizim telepatiler yine hadi hayırlı olsun
Özlemişim aynı anda yazmaları
bana göre çocuk napayım yahuaa bak hilmicem oynarken gözümden kaçmış cümlenin sonu benim hilmim çocuk değil
Aynen ben de özlemişim hoş geldin aramıza o halde tekrardan canımmay bende özlemişim sizi ya gelemiyorum ne zamandırtelepatiğiz biz
çocuk değil ilkokul bebesibana göre çocuk napayım yahu
Pff bu Turabi herkese sataşmak zorunda mı gına geldi yaa itici
bneimde ya yeter ne böyle herkese sataşmasa azıcık efendi olsa çok başarılı olabilir ama çokta gereksiz konuşuyor sıfırlıyor eksiler artılarıTahrik pesinde turbis iyuce abartti valla sitkim siyrildi izleyesim kalmadı
Aynen sıktı artık yaa Hakan'ı pek tutumuyordum ama yani efendilikle kurtuluyor Turabide o da yok ki kurtarsınbneimde ya yeter ne böyle herkese sataşmasa azıcık efendi olsa çok başarılı olabilir ama çokta gereksiz konuşuyor sıfırlıyor eksiler artıları
ayne aynen :)Ahhh yaaa gonulluleri tutuyorum ama Turabiyi o kadar sevmiyorum ki Hakan kacirdi diye uzuldum
aaa olmadı bak şimdibana göre çocuk napayım yahu
sonrada diyorki beni kışkırtıyorlar bana oynuyorlar asıl o kışkırtıyor çoğu zaman birde bazı hareketleri beni burda rahatsız ediyor ya yapmasaTurabi diskalifiye olmak için elinden geleni yapıyor. Bu ne çamurluk ya fenalık geldi...
aynen bende tam aynısını düşünüyorum hakanı sevmesemdeAynen sıktı artık yaa Hakan'ı pek tutumuyordum ama yani efendilikle kurtuluyor Turabide o da yok ki kurtarsın
sonrada diyorki beni kışkırtıyorlar bana oynuyorlar asıl o kışkırtıyor çoğu zaman birde bazı hareketleri beni burda rahatsız ediyor ya yapmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?