Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Soyle bir dusununce disaridan gozle bakinca Turabi kotu insan ama Sahra da kotu insan . Basindan beri tavirlarini gozlemleyen ne demek istedigimi anlayacaktir. Hasan acaba yanindaki kotu insani goremiyor mu ona neden kotusun demiyor :/ keske onada biraz insanlik dersi verse

Bende artik hilmi ve turabinin fesatliklarini izlemekten yoruldum
Acunada kiziyorum turabi denen sahis her firsatta hakaretler savuruyor bir uyari bile yok!
Geriliyorum resmen onlari gorunce

bu kadar gerginliğe rağmen acunun koyduğu dokunulmazlık oyununa bak ya temas oyunu koymuş, illa turabiyi diskalifiye ettircek birilerinin canını yakıcak, turabi rahat durmaz ki, tanıtım da bile gördüm doğukanın kafasına yastığı sürtüyo pislik

Bende artik hilmi ve turabinin fesatliklarini izlemekten yoruldum
Acunada kiziyorum turabi denen sahis her firsatta hakaretler savuruyor bir uyari bile yok!
Geriliyorum resmen onlari gorunce
Dün bende Turabi'nin laf sokmalarından çok sıkıldım ve kanal değiştirdim gönüllülerin kazandığınıda buradan öğrendim

sahranın sözlerine göre galiba ünlüler kazandı dokunulmazlığı
survivor artık bana hayal oldu diyo

yaa bravo bende bunu diyorum işte
sen rakibin önünde nasıl böyle konuşursun
adada 1 kelime laf etmemişsin
kendi topuğuna sıktı işte böyle yaparak
o zaman kusura bakmada bana iki yüzlü yalancı diyen adamın ne oyunda eli sıkılır ne de selam verilir
içinde tutmuş tutmuş rakibin önünde yapılacak şey mi??
al rakipte geçiyo işte dalgasını.
o kadar laf edipte oyunda motivasyon düşüyo bilmem ne de denmez yani
bunca lafın üzerine herhalde hasan la konuşmayacaklar, konuşurlarsa zaten adam değiller
ama hasan hala konuşma peşinde. sen say söv sonra hiç bir şey olmamış gibi olacak şey mi

Dün izleyemedim misafir yüzünden bu akşam dokunulmazlık var akşam yemeğini erken yiyip telefonu kapatıcam kimse gelmesin

canım işte bunu ilk hasan başlattı konsey de rakiplerine karşı
adada çıt çıkarmamış gidip sorununu yüzyüze halletmemiş
insanların önünde sen yalancısın ikiyüzlüsün diye bodoslama girişmiş
adamlar kendini savunmaya ihtiyaç duyuyor haliyle

ha ben demiyorum ki turabi tamamen haklı
ama hasan bu konuda haksız rakibe madara oldular böyle hamle olmaz
beni en çok sinir edende bu konularda kitap yazdım bilmem ne diyor adada yüzyüze sorun çözme taraftarı olmuyor.
ben her zaman şunu savunurum sorunların üzeri örtülmemeli birikmeden yüzyüze çözülmeli. biz ev arkadaşlarımızla böyle yapardık mesela
adam kitap yazmışmış bir de ama uygulama yok pes...

hilmicem ise duygu nun elendiği konseyde çok sıkıntılıydı
şıpır şıpır terledi çocuk
mecbur dik durmaya çalıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…