Bu dokunulmazlığı ünlüler kaybederse Anıl gidebilir sakatligindan dolayi
acun abiiiihakanı bi ara boguyormuydu ben mi yanlış gördüm
Hakan dün Hilmicem için yavru Turabi olmuş dedi.Bugün farkettim, Hilmicem'in yürüyüşü bile Turabi'ninkine benzemiş. Körle yatan şaşı kalkmamış, direkt kör olmuş.
Dün bende Turabi'nin laf sokmalarından çok sıkıldım ve kanal değiştirdim gönüllülerin kazandığınıda buradan öğrendimBende artik hilmi ve turabinin fesatliklarini izlemekten yoruldum
Acunada kiziyorum turabi denen sahis her firsatta hakaretler savuruyor bir uyari bile yok!
Geriliyorum resmen onlari gorunce
AhahahahahaHakan dün Hilmicem için yavru Turabi olmuş dedi.
Vallahi ben deDün bende Turabi'nin laf sokmalarından çok sıkıldım ve kanal değiştirdim gönüllülerin kazandığınıda buradan öğrendim
yaa bravo bende bunu diyorum işteHasan'a gelince duruşun iyi efendi gözüküyorsun ama konseyde söylemek yerine adam olupta bu konuşmayı ada da herkes toplanıp yapmayı deneseydi ?
Karşında ki rakibinin yanında kendi takım arkadaşını neden rencide ediyorsun..
Kusura bakma ama çok samimiyetsiz geldi bana.
Evet Turabi'nin hareketleri böyle ama sonradan bu şekilde oluşmuş oyun oynayan birisi değil adamın duruşu geçen sezonda böyleydi girincede çıkıncada..Ama ben diğer sezonlarda hasanın bir esprisini hatırlamıyorum..
Şu var ki görecekler herkes..Hasan mükemmel bir şekilde oynuyor ve nereden vuracağını çok iyi biliyor.
onu turabiler almadı yanlarına ki ondanAyyyyy özleme bak yaaa
hasan birinci olur olmaz nasıl yamanmaya calısıyor zilli
canım işte bunu ilk hasan başlattı konsey de rakiplerine karşıyok aslında kendi adıma söylüyorum duygu elendikten sonra hilmicemin tüm tavırlkarı bana itici gelmeye başladı ki duyguyu sevmememe rağmen hilmiyide sevip desteklememe rağmen ama artık sevemiyorum sırf çok konuştuğundan ve gereksiz yerlerde konuştuğundan mesela bu tartuşmanın yeri oyun alanı değil keşke adada tartışsalar karşı takımın diline bu kadar laf vermeseler diyorum
ben senelerdir taner yüzünden ''ohh yea'' diyorum kurtulamıyorumbende normal hayatta sevinince yes bee diye bağırcam yakında o kadar söylüyor ki
neyiii yes be yi miAynen yaaa cok pis dilime taktı saçaklı serenay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?