acun bilerek mi böyle bir oyun koydu acaba herkes hıncını alsın Allah ne verdiyse girişsin de rahatlasın diye :)
Benim asıl favorim Doğukan ama o birinci olamaz o yüzden hasan da karar kıldımbugunde öyle olcak, doğukana hava yapıyo oyunda, işi gücü artislik
kaybetsin ünlüler de anıl gitsin artık bu haftadan sonra diskalifiye olacak diye duyumlar var ama bilemiyorum doktor sakat raporu verebilir.aslında oyun biraz adaletsiz, gönüllüler daha güçlü sanki
Bende öyle düşünüyorum oyun bilerek seçilmişacun bilerek mi böyle bir oyun koydu acaba herkes hıncını alsın Allah ne verdiyse girişsin de rahatlasın diye :)
evet bencede elenmeli katılıyorumBenim asıl favorim Doğukan ama o birinci olamaz o yüzden hasan da karar kıldım
Ama Turabi elenmeli öfke kontrolü yok adamda
zaten de gönüllüler kazansın yani , ünlülerde işe yaramaz anıl varken...bence bilerek seçilmiş.gönüller daha güçlü kazansın elenen sayısı değişmesin
ayy şu turabi kollarına bacaklarına taktığı jartiyer tipi lastiklerini çıkarsa ne iyi olur , beynine kan gitmesine engel oluyor ondan bu hal ve hareketler
bide Merve Oflaz hadi anıl sakat ya mervezaten de gönüllüler kazansın yani , ünlülerde işe yaramaz anıl varken...
Aynen Dogukan'i cok begeniyorum ama birinci olma ihtimali hic yok ne yazikki.Benim asıl favorim Doğukan ama o birinci olamaz o yüzden hasan da karar kıldım
Ama Turabi elenmeli öfke kontrolü yok adamda
ayy şu turabi kollarına bacaklarına taktığı jartiyer tipi lastiklerini çıkarsa ne iyi olur , beynine kan gitmesine engel oluyor ondan bu hal ve hareketler
evet bir de o var ona da sıra gelicek ama en azından yarışıyor kız anıl yarışamıyor bile.bide Merve Oflaz hadi anıl sakat ya merve
ya yarışıyor da şampiyonum diye ortada geziniyor hiçbir oyunda yok başarısı fos....evet bir de o var ona da sıra gelicek ama en azından yarışıyor kız anıl yarışamıyor bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?