Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Sevdiğim bir yarışma ama artık bir şeyler değişsin diye Rtüke şikayet edicem herkesten de bunu istiyorum lütfen arayıp şikayet edin !!! çünkü durum çok vahim maalesef turabi destekçileri çoğunlukla şuan okul çağındaki çoluk çocuklar, hatta bir öğretmen yazmış beden öğretmeni, gol attıktan sonra çocuklar turabi gibi kılıç çekip arkadaşını kesme hareketi yapıyormuş, bu sefer ki tanıtımda da kafasına kurşun sıkma hareketi yapıyor turabi nasıl bir iğrenç yaratıksın sen, acun efendi senin de çoluk çocuğun var sırf reyting için o iğrenç insanı orada tutuyorsun ya bu çocukların psikolojisini bozan bütün hal ve hareketler senden misliyle çıksın inşallah , yazık güzelim yarışma turabi yüzünden ne ye döndü , yazık çok yazık, çoluk çocuğa çok güzel örnek oluyor, girin bakın turabi sayfasına iki dakika yorumları okuyun nasıl seviyesiz iğrenç konuşmalar, tıpkı turabinin aynası gibi , turabi adada olmasa turabi konuşuyor derim,

bu arada hasanın konuşmalarını ayrı şekilde yorumlayanlar olmuş, olacaktır da ama halktan destek aldığı görüp konuşması çok mu kötü ? sussa mıydı ? Masaya yumruğunu koydu diye suçlu olmuş vahşete, iğrençliğe susması gerekirdi tabi sadece vicdan diyorum , okulda kız çocukları seni buraya gömerim diye tehditler alıyormuş, bu lafları nereden duyuyorlar acaba ? Herkes bence elini taşın altına koysun.

ayy evet sahra nedir yaaa
asıl onlarınki zorunlu birliktelik

cok ürkütücü... hem rtürke hemde tv8 izleyici temsilcisine ulasmak gerek

oooo yine dövüşlü oyun, hakanla turabi oynıcak şenlik var

bakalım turabi bugunde oyunda takımının moralini bozcakmı, susta oyundan sonra konuş ne diceksen, kendi takımını negatif enerjisiyle demoralize ediyor

Chess allah senden razi olsun izleyemiyorum sayende takip ediyorum buradan

Selam... Herkese bende survivor fanı olarak oturduk tv başına bekliyoruz yeni bolumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…