itemi ne demek anlamadmama bu olmadı kedi serenay itemi bu
ayy evet sahra nedir yaaaSoyle bir dusununce disaridan gozle bakinca Turabi kotu insan ama Sahra da kotu insan . Basindan beri tavirlarini gozlemleyen ne demek istedigimi anlayacaktir. Hasan acaba yanindaki kotu insani goremiyor mu ona neden kotusun demiyor :/ keske onada biraz insanlik dersi verse
Sevdiğim bir yarışma ama artık bir şeyler değişsin diye Rtüke şikayet edicem herkesten de bunu istiyorum lütfen arayıp şikayet edin !!! çünkü durum çok vahim maalesef turabi destekçileri çoğunlukla şuan okul çağındaki çoluk çocuklar, hatta bir öğretmen yazmış beden öğretmeni, gol attıktan sonra çocuklar turabi gibi kılıç çekip arkadaşını kesme hareketi yapıyormuş, bu sefer ki tanıtımda da kafasına kurşun sıkma hareketi yapıyor turabi nasıl bir iğrenç yaratıksın sen, acun efendi senin de çoluk çocuğun var sırf reyting için o iğrenç insanı orada tutuyorsun ya bu çocukların psikolojisini bozan bütün hal ve hareketler senden misliyle çıksın inşallah , yazık güzelim yarışma turabi yüzünden ne ye döndü , yazık çok yazık, çoluk çocuğa çok güzel örnek oluyor, girin bakın turabi sayfasına iki dakika yorumları okuyun nasıl seviyesiz iğrenç konuşmalar, tıpkı turabinin aynası gibi , turabi adada olmasa turabi konuşuyor derim,
bu arada hasanın konuşmalarını ayrı şekilde yorumlayanlar olmuş, olacaktır da ama halktan destek aldığı görüp konuşması çok mu kötü ? sussa mıydı ? Masaya yumruğunu koydu diye suçlu olmuş vahşete, iğrençliğe susması gerekirdi tabi sadece vicdan diyorum , okulda kız çocukları seni buraya gömerim diye tehditler alıyormuş, bu lafları nereden duyuyorlar acaba ? Herkes bence elini taşın altına koysun.
Chess allah senden razi olsun izleyemiyorum sayende takip ediyorum buradan
Dün yine Turabi show izledik sinir oluyorum ona
sorma ne kadar misafir varsa bize geldinerdesiniz hepinize misafir mi geldi
acun bilerek mi böyle bir oyun koydu acaba herkes hıncını alsın Allah ne verdiyse girişsin de rahatlasın diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?