Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
evet kesinlikle ben nadya ve pascal süperler

evet çok önemli haklısın aile yetişme hayatı.ama genelde yurt dışında yetişenlerin kafası düşünce yapısı farklı çalışıyor buda farklı kültürlerle bir arada yaşamaktan kaynaklanıyor bence

Turabi baktı oylarım düşüyor 180 derece dönüş yaptı Hasana karşı. En büyük yardakçısı ve şıracısı Hilmide onunla beraber tabi

Adamlar romeoculuk oynasin sen baliga cik dogukan, hic bilmiyosun nasil oy toplanir :)

Turabi baktı oylarım düşüyor 180 derece dönüş yaptı Hasana karşı. En büyük yardakçısı ve şıracısı Hilmide onunla beraber tabi
turabi bana birini hatırlatıyor

evet ya ödül oyunda hasana neler dedi.eee biz hata ettik özürde dileriz tırbo kimden diledin.kameralardan mı.

Ayyt gıcıksın oflaz ya Bi gitsen artık mikser gibi

Merve Oflaz da ayrı bir olay. Sanki çıktığın oyunlarda çok başarılısın da konuşup duruyorsun. Gitse keşke bu akşam.

hakan iyi ki bi 40 yılda bi balık tuttu 14 balık tuttumda 14 balık tuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…