evet kesinlikle ben nadya ve pascal süperlerdemi ya nadya ve Pascal bizden daha insancıl ya nadya kendi kazandığında ödülü kaydenler için ağlaya biliyor.
Pascal entrikayla işi yok boşuna elenmiş nihatla kavgasında ama Berna öyle değil sahrayı hiç sevmem ama bernanın bu yüzünü görünce az değilmiş sinirine hakim olamayan all star olamaz hakkaten
evet çok önemli haklısın aile yetişme hayatı.ama genelde yurt dışında yetişenlerin kafası düşünce yapısı farklı çalışıyor buda farklı kültürlerle bir arada yaşamaktan kaynaklanıyor bencebende tam bu konuya farklı bi bakış açısından değindim
seda da almanya da yaşamış
tamam çatlaktı ama böyle terbiyesiz değildi
kuzenlerim Almanya da yaşıyor salak kelimesi bile kullanmazlar
babalarından habersiz bi yere gidemezler o derece tırsaklar.
ben aile nin yetiştirme tarzı olarak görüyorum
turabi bana birini hatırlatıyorTurabi baktı oylarım düşüyor 180 derece dönüş yaptı Hasana karşı. En büyük yardakçısı ve şıracısı Hilmide onunla beraber tabi
evet ya ödül oyunda hasana neler dedi.eee biz hata ettik özürde dileriz tırbo kimden diledin.kameralardan mı.Turabi baktı oylarım düşüyor 180 derece dönüş yaptı Hasana karşı. En büyük yardakçısı ve şıracısı Hilmide onunla beraber tabi
yaptığının laf taşımak olduğunu anlamamışben demiştim çok önceler de kalmış anlaşılan :) pascal dedikodudan ne anlar demiştim daha doğru dürüst türkçe konuşamıyor :)
Az önce aynı şeyi eşime söylüyordum. Sonra yazını gördümya bu serenayın bence turabiden bi farkı yok
halka oynuyor,oyları düştü yaevet ya ödül oyunda hasana neler dedi.eee biz hata ettik özürde dileriz tırbo kimden diledin.kameralardan mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?