Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Selam millet

Berna dogukan gibi bi cocugu cildirtmayi nasil basardi merakla bekliyorum

Berna :
Berna'nın hareketleri normal değil aslına bakarsanız kendisi normal olmayan ya..Edepsiz.Dengesiz.

Merve Oflaz : Her şeyi biliyor ama herşeye şaşırıyor Şaşırella.Ciddi anlamda samimiyetsiz ve fesat birisi.

Serenay :
Küçük oyuncu bacaksız halka tatlı ama madur kızı oynuyor.

Doğukan: Bir muhabbeti vardı ayıya dayı derim sonra o ayı ile dayıyı en sonunda işim bitince bir birine vurar giderim demişti.O gün bugündür onun takım ruhuna inanmıyor ve sevmiyorum.

Hakan:
İnanılmaz fesat bir insan bakın fesat diyorum çünkü gerçekten fesat..Bundan önce ki sezonunda onun yarıştığı bölümlerde istenmeyen adam olmuştu..Sadece kızların arkasına sığınarak gruplaşmaya çalışıyor ama iticiliği her daim üzerinde..Ha birde turabi ile sidik yarıstırmasına bitiyorum.

Anıl: Anıl saftirik anıl ne dersen ona inanıyor..

Merve Aydın: Hırslı ve gerçekten orada olmayı hak eden bir yarışmacı survivoru benimseyen tek kişidir diyorum.

Pascal: Ada da ki en sevdiğim kişi.Güçsüz olabilir fakat adam olması gerçekten yetiyor..

GÖNÜLLÜLER

Sahra: Kıskanç sahra.Tamamen kıskançlıktan ötürü hareketler sergiliyor.Turabi acısı hala bu sezonda dahi devam ediyor.

Begüm: Çok iyi gözlemleyemedim ama eski gücünü gösteremiyor.

Bozok: Bu kadar göze batan kişilerin arasında sessiz geldi bana.

Nadya: Isınamadım bu kıza nedendir bilmiyorum ama çok antipatik hareketleri var.

Özlem:
İlk izlediğim 2007 sanırım o gün bugündür severim kendisini kilosundan dolayı düşünüyorum tam performansını gösteremiyor ama o ada da ki en güçlü kadın o..Ve bence çok efendi.

Turabi: Evet turabi her zaman durusunu bozmayan ilk girdiği sezonda neyse şimdi de o olan turabi yani o onu öyle benimsemek gerek..Bizim milletimiz farklı olanu değişik olanı seviyor.Her şampiyon gibi egoya sahip olabilir.Fakat ben Turabi'nin net duruşunu seviyorum..En azından herkesin yüzüne karşı dürüst.Evet sevmediğim bir yönü var o da biraz bencil olması şu anda takım olduklarını unutmayıp teke tek oldukları zaman bu tutumu olsun isterim..

Hasan: Dışarıdan efendi gözükebilir.Fakat gerçek efendiliği konseyde oylama sırasında söylemek yerine ada da söyleyebilsekdi..Ben kendisini seviyordum fakat eğer bir takımsanız başkalarının yanında sen kötüsün diyemezsiniz.O insanın hayatını yaşadıklarını bilmeden bu varsayımda bulunamazsınız..
Turabiyi birinci yapan halkı salak yerine koymaktır bu..Madem öyleydi Turabi her zaman aynıydı zamanında onu birinci yapmazdı kimse..Halka oynamasın onun gerçek yüzünü göreceğimiz günlerde yakındır.

Hilmicem:
İşte benim efendi dediğim insan.Ötesi yok.

kızlar bu sahne ne zaman yaşandı

ah canım doğukan ım
gönüllüleri tutmama rağmen dün tarbiye kızdım neler yaptı sana
bugün de berna neler etti sana
canım ya

yalnız üşenmedm ben bugün geçmişi okudum 50 sayfa mı neydi
ben mi göremedm bilmiyorum ama
yahu arkadaşlar hiç biriniz pascal ın kültüründe dedikodu kelimesinin yer almadığını belirtmemiş

Ya bişey dicem yurt dışında yaşayan ark varmı aramızda sakın yanlış anlamayında Ahmet dursunda bernada ağzın dan çıkanların anlamını idrak edemiyorlar gibi

ahmette hakana beynin kafan büyük beynin küçük dedi ne var bunda hakaret mi gerçek diyo

acaba oranın kültürü ve dilller arası anlam farkımı onları böyle yapıyo dediğimde ne var diyorlar

berna öyle dediyse bitti var yaaaaaaa çok pis oldu
ailesi buna hiç terbiye vermemiş ya sonrada gelip Türklere suç buluyo yok Türkler farklı şöyle böyle
arkadaş pascal yabancı, nadya yabancı, hadi onu geçtim seda da gurbetçiydi. bu kelimenin arkasına sığınmadılar hiç nadya ve pascal Türk olmadıkları halde...

evet berna küfürleri bilmiyo mu yoksa salağamı yatıyor anlamadım, bu laflar anca sokak kavgasında edilceğine göre ada da söylememesi gerektiğini bilmesi lazım
ne alaka ben de ağzıma geleni söyleyeyim, sonra ben kültürünüze yabancıyım diyeyim olcak iş mi

yahu arkadaşlar hiç biriniz pascal ın kültüründe dedikodu kelimesinin yer almadığını belirtmemiş

demi ya nadya ve Pascal bizden daha insancıl ya nadya kendi kazandığında ödülü kaydenler için ağlaya biliyor.

Pascal entrikayla işi yok boşuna elenmiş nihatla kavgasında ama Berna öyle değil sahrayı hiç sevmem ama bernanın bu yüzünü görünce az değilmiş sinirine hakim olamayan all star olamaz hakkaten

Dogukan gibi bi adami cildirtiyorsa Berna gerçekten sorunlu geçen sene sahraya haksızlık etmişsiz.

bende tam bu konuya farklı bi bakış açısından değindim
seda da almanya da yaşamış
tamam çatlaktı ama böyle terbiyesiz değildi
kuzenlerim Almanya da yaşıyor salak kelimesi bile kullanmazlar
babalarından habersiz bi yere gidemezler o derece tırsaklar.
ben aile nin yetiştirme tarzı olarak görüyorum

ben demiştim çok önceler de kalmış anlaşılan :) pascal dedikodudan ne anlar demiştim daha doğru dürüst türkçe konuşamıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…