Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
valla canım ben sahra berna tartışmasında bernayı destekliyorum ne kadar söylediği küfürler çirkin olsa da sahra çok tahrik ediyor insanları özlemi de ezmeye çalışmıştı zamanında
yok canm konu o değil
arkadaş şunu demek istemiş;
''sahra ya hak veriyorum berna konusunda ''deyip berna yla iş birlikçilik yapması çelişki
ee tabi sayı olarak azalınca napsın Aydın

geçen sene birleştiler ama oyunlarda grup grup yarışıldı yine
daha önceki senelerde birleşmeden sonra bireysel mi yarışmışlardı yoksa yine oyun alanında grup mu oluyordu onu hatırlayamadım

Offlaz yine yırttı berna diskalifiyedir kesin...kız dayanamadı yine haddini bilmeden saldırıyo cucuk kafasıyla

geçen sene birleştiler ama oyunlarda grup grup yarışıldı yine
daha önceki senelerde birleşmeden sonra bireysel mi yarışmışlardı yoksa yine oyun alanında grup mu oluyordu onu hatırlayamadım

adalar birleşse de herkes kendi takımıyla yarışıyırdu sadece hasanın yarıştığı sene takım başkanı belirleniyordu 2 tane onlarda teker teker oyuncu seçiyordu ama 2 senedir herkes kendi adasındaki takımla yarışıyor bakalım bu sene nasıl olur

Bur Berna manyak mi ne ? Doğukan'a neler yapıyor? Yavrum Dogukan'cim da kadin diye bi sey yapmiyor şuna. Umugunu sikasim geldi

Berna doğukana mi saldırmış ben yine izleyemiyorum su anda diskalifiye olacak gibi bi saldırı mi

şu kavga edenleri tutanlarıda anlamıyorum ya, tam tersi ortalığı kızıştırıyolar, hamle yapmayacaklarsa bile yapasıları gelir

başlayınca yazarsınız dimi arkadaşlar tv yi kapadım da malum oğlanın ödev zamanı

Şu Bozok'a sinir oluyorum. Her yarış sonrası deli dana gibi böğürüyor. O yarışınca 'inşallah kaybetmiştir', diyorum kendi kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…