çekirdek kaç kaloriAy akşam olsa da çekirdeğimi alıp bi kavga izlesem ya. Yürü be berna sen de olmasan ünlüler adası dedikosucu altın günlerine dönecek. Keh keh...
çıkar ilişkisi işte sinir oluyorumBilmiyorum ama merve aydın bile "sahra bu kıza nasıl tahammül etmiş" demişti. Aman gerçi o herkesi aşağılamak için bir sebep bulur öyle ya da böyle
Herşey sayı deģilki ben berna gibi birini istemezdim adada huzur olmayınca iyi oynayamıyorlar bu arada gönüllüleri tutuyorumama böyle düşünüyorum duyguyu yollayıp çok iyi etti bizimkiler :)
zeki çevik ama ahlakaynen canım yaa
tamam herkes dedikodu yapıyor ama mere aydın insanları çok pis dolduruyor
ve haklarında hiç düzgün konuşmuyor
bi sporcu böyle olmamalı
yok canm konu o değilvalla canım ben sahra berna tartışmasında bernayı destekliyorum ne kadar söylediği küfürler çirkin olsa da sahra çok tahrik ediyor insanları özlemi de ezmeye çalışmıştı zamanında
konseyde dikkat ettiniz mi ikisi birden sakal tımarladı durdu yine
evet yaabir an önce olsa doğukan orda dedikoduculan içinde kala kala psikolojisi bozulacak.
geçen sene birleştiler ama oyunlarda grup grup yarışıldı yinepartiden sonra birleşmedi ama 1-2 hafta sonra birleşmişlerdi... he ya hasan garibim tek erkek kaldı. bide hasan ve doğukanın ada hayatını merak ediyorum 2 side dürekli çalışıyor boş durmuyor birlikte neler yapalar kim bilir.gerçek survivorculuk böyle olur...
Offlaz yine yırttı berna diskalifiyedir kesin...kız dayanamadı yine haddini bilmeden saldırıyo cucuk kafasıyla
geçen sene birleştiler ama oyunlarda grup grup yarışıldı yine
daha önceki senelerde birleşmeden sonra bireysel mi yarışmışlardı yoksa yine oyun alanında grup mu oluyordu onu hatırlayamadım
Berna doğukana mi saldırmış ben yine izleyemiyorum su anda diskalifiye olacak gibi bi saldırı mi
Bizde tivibu var kaydedip çocukları uyuttuktan sonra izliyorum bencanım tanıtımında öyle görünüyor gerçeğini inşallah program başlarsa görcez
Bizde tivibu var kaydedip çocukları uyuttuktan sonra izliyorum ben
O zamana kadar da buradan takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?