- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
küçük turbişGecen sene oy topladigi herseyi deniyo turabi kombo yapti suan
Ben buyuklerime saygisizlik yapmamm
evimizde boyle zengin kahvalti mi gorduk
Simdi anamm garipp anamm
Ha gayret turbo alcan birinciligi geri bide ağla ailem dansci olmama izin vermedi diye bi o kaldi suan
Gecen sene oy topladigi herseyi deniyo turabi kombo yapti suan
Ben buyuklerime saygisizlik yapmamm
evimizde boyle zengin kahvalti mi gorduk
Simdi anamm garipp anamm
Ha gayret turbo alcan birinciligi geri bide ağla ailem dansci olmama izin vermedi diye bi o kaldi suan
İnsanca, İngilizce, Yunancamerve yine erkekçe mertçe konuşmalar peşinde
merveyi neden seviyorum arkadan konuştuklarını yüzlerine de söylüyor korkmuyor diğer pısırıklar gibi
Harikasın. .....muhteşem tanım
Ya bu hilmisin anası yokmu Meryem konağı diyo Hilmi yardımcısı yanında onuda onure et
Aynen mert kız. İki yüzlü değil Oflaz gibi.merveyi neden seviyorum arkadan konuştuklarını yüzlerine de söylüyor korkmuyor diğer pısırıklar gibi
sanki serenay çok farklı serenaya seni yazrım demişti merve en azındanGeçen yıl Serenay a yaptığı hareketten beri Merve yi sevemiyorum ve samimi gelmiyor.
tartışmayı başlatan doğukan yalnız ayrıca kıza deli dedi berna barış manço hakkında kötü hiçbirşey demedi özür dilemesi gereken doğukan benceYa Özür dilemek zor mu.kusura bakma dese Doğu devam mi edecek.kendini ifade edemiyorsan Bunu söylersin bozuk yanlış anlaşıldı diye
benimde ya zaten başım ağrıyordu bu hafta ne konuştular ya oyundan çokkafam şişti, oh bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?