- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
nasıl görmesin gözünün içerisine içerisine sokuyor oflazAynen gözleri görüyor demek ki ben şüphe duymaya başlamıştım
Değil valla inşallah artık yarın gider yine kalırsa çok sinir olurum.nasıl görmesin gözünün içerisine içerisine sokuyor oflaz
görmemek mümkün mü başarısızlığını
aynen kız oyun kazanıyordu almeda bin basardı oflazaDeğil valla inşallah artık yarın gider yine kalırsa çok sinir olurum.
Almeda ile eşleşmesinde bile kalınca çok sinirlenmiştim.
aynen para için çok abarttı artık yeterEh bu acun da nerdeyse geçen sezonun özetlerini gösterecek o yetmiyormuş gibi bir programı kırk parçaya böldü. Arkası yarın brezilya dizisine çevirdi.
Aynen Oflaz topu topu anca iki oyun kazanmıştır. Artık bu hafta gider diye bekliyorum.aynen kız oyun kazanıyordu almeda bin basardı oflaza
kalırsa da yuh artık bu halk bu kadar da kör mü yaniAynen Oflaz topu topu anca iki oyun kazanmıştır. Artık bu hafta gider diye bekliyorum.
31 kez oynamış 8 kez kazanmış. Sakat diye eleştirdiği Anıl 26 da 9 yapmış.Aynen Oflaz topu topu anca iki oyun kazanmıştır. Artık bu hafta gider diye bekliyorum.
Aynen yani Berna giderse kötü olur yani tamamiyle güç kaybederler.kalırsa da yuh artık bu halk bu kadar da kör mü yani
Artık gitmesi şart oldu Oflaz'ın31 kez oynamış 8 kez kazanmış. Sakat diye eleştirdiği Anıl 26 da 9 yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?