Aynen ünlülere öyle deyip kendisi aynı şeyi yapıyor hatta daha fazlasını neydi o yaptıkları hareketler çocukça turabi,hilmi,nadya,bozok sevmiyorum bu grubu
Offff rüyamda Berna eleniyormuş hemde ben konuşuyorum beni elediler diyo bende biz daha izlemedik yayınlanmadı diyoruz üzülüyorum oflaz varken niye sen eleniyorsun diyorum
nolcak yatana kadar sorvivor izlersem olacağı bu.
Bi şey değil sabah fragmanı izledim Berna ağlıyordu umarım ters köşe fragmandır.
şer çetesinin dedikodularından bıktım usandım yeter dağılsınlar artık
Aynen ünlülere öyle deyip kendisi aynı şeyi yapıyor hatta daha fazlasını neydi o yaptıkları hareketler çocukça turabi,hilmi,nadya,bozok sevmiyorum bu grubu
Ay evet o bozokun o böğürmeleri ne öyle bir benzetme yapcam da neyse hadi yapmim çok sinir bozucu ama, nadyayı ben de seviyodum ama hareketleri çok abartı her türlü o yüzden itici gelmeye başladı artık ,evet o sahra taklidi çok komikti ama sahra zaten ayrı bir sinir bozucu karekter..ben de hiç sevmiyorum bu grubu.. özellikle Bozok'un oyun kazandıktan sonraki mimikleri çok eğreti duruyor .. Çok kötü ısınamadım ona hiç . Nadya'nın tavırlarını normalde sempatik blurdum balık olayında Sahra taklidinden sonra sempatim artmıştı. ama bu haftaki tavırları çok sinir bozucuydu kesinlikle
Ya ünlüler de abartıyor bazen ama gönüllülerin hem ünlülere bu konuda kızıp aynı şeyi kendilerinin yapması benim hoşuma gitmedi, ben de ünlüleri seviyorum nedense orada bana sepmatik gelen daha çok insan var özellikle pascala bayılıyorum zaten :)ama ünlüler çok gıcık seviniyorlar ya , gönüllülerin sevinmesi güzel oluyor. Dans ediyorlar falan. Oyun oynuyorlar. Ünlüler göbek atıyor onu bile yapamıyorlar bence çok gıcıklar...
kesinlikle gönüllüler diyorum:)
ya şu forumda gerçekten merve aydın pisliğini destekleyenler var mı ? var mı böyle bir itici ikiyüzlü sinsi, fesat ,duygusuz ,hırs küpü bir insan modeli?içinin pisliği o leş yüzüne vurmuş.
geçen sene sırf yarışmaları kazanmak için en yakın arkadaşını sattı bu sene de grubu kalabalıkken anıl ile birlikte berna'ya her fırsatta berna'ya sallayan şimdi sayıları azalınca berna'ya 'canım benim sana nasıl böyle davranırlar ya' diyen iki yüzlü ve tehlikeli insan modeli. umarım olimpiyatlarda o göğsünde yazılı olan zamanı tutturamaz ve ayyıldızlı formayı temsil etmez
merve aydın ve turabi tvde çıkınca kanal değiştiriyorum çocuklarım izlemesin kötü örnek oluyor diye, yani buna oy atanları hayretle kınıyorum.
tamamen katılıyorum
foruma gelince favoriler arasında ankette herkes oy atmış 3. sırada geliyor böyle itici bir insanı kim neden tutuyor allah aşkına. tvde görmeye tahammülüm yok şu pisliği yarışmalardan daha önemli olan şey karakterdir.eğer merve aydın giderse ünlüler kaybeder o yüzden birleşmeden hemen sonra postalasınlar şu fesatı türk halkına yanlış örnek oluyor herşey kazanmadan ibaret degil bu karaktersizlikle ve ikiyüzlülükle çocuklarıma ve türk gençliğine yanlış örnek oluyor
Kız sakin ol niye bu kadar sinir yaptinyanlış örnek konusuna gelince o yarışmada Doğukan vee hasandan başka iyi örnek yok ki. O zaman yarışmayı toptan çöpe atmak lazım.
Mesela hakanin balik tuttuktan sonra digerlerinn yanında sapur şupur yeyip de onlara vermemesi ne kadar iyi örnek sizce.
tuttuğu balığı tabiki paylaşmıyacak evvelsi gün erzak ayıran onlar değilmiydi ? adam 14 tane balık tutup da 20 gr ın lafını yapan da onlar. merve aydın balık olayından önce yüzlerce bade kırıp hakana sadece 3 tane vermişKız sakin ol niye bu kadar sinir yaptinyanlış örnek konusuna gelince o yarışmada Doğukan vee hasandan başka iyi örnek yok ki. O zaman yarışmayı toptan çöpe atmak lazım.
Mesela hakanin balik tuttuktan sonra digerlerinn yanında sapur şupur yeyip de onlara vermemesi ne kadar iyi örnek sizce.
aynenn hasan doğukan ve bence bide özlem var kız o kilasuna rağmen yarışıyor çabalıyor balık tutuyor temizliyor pişiriyor ADİL bir şekilde dağıtıyor.
şunu anladım iyi insanı yalnız adaya da atsanız açta koysanız değişmiyor mayası hamuru iyiyse bozulmuyor....
hahahahaOffff rüyamda Berna eleniyormuş hemde ben konuşuyorum beni elediler diyo bende biz daha izlemedik yayınlanmadı diyoruz üzülüyorum oflaz varken niye sen eleniyorsun diyorum
nolcak yatana kadar sorvivor izlersem olacağı bu.
Bi şey değil sabah fragmanı izledim Berna ağlıyordu umarım ters köşe fragmandır.
şer çetesinin dedikodularından bıktım usandım yeter dağılsınlar artık
tuttuğu balığı tabiki paylaşmıyacak evvelsi gün erzak ayıran onlar değilmiydi ? adam 14 tane balık tutup da 20 gr ın lafını yapan da onlar. merve aydın balık olayından önce yüzlerce bade kırıp hakana sadece 3 tane vermişama hakanların grubu bunun lafını bile yapmadı.şaka gibi gerçekten .
bide kameralar karşısında ' ben balık tutucam da onlara dagıtmıycam gönlüm el vermezdi' gibisinden laflar söylüyor.kızım sen çıkarın uğruna en yakın arkadaşını sattın arkasından atıp tuttugun bernayı 1 oy için yanına aldın
tuttuğu balığı tabiki paylaşmıyacak evvelsi gün erzak ayıran onlar değilmiydi ? adam 14 tane balık tutup da 20 gr ın lafını yapan da onlar. merve aydın balık olayından önce yüzlerce bade kırıp hakana sadece 3 tane vermişama hakanların grubu bunun lafını bile yapmadı.şaka gibi gerçekten .
bide kameralar karşısında ' ben balık tutucam da onlara dagıtmıycam gönlüm el vermezdi' gibisinden laflar söylüyor.kızım sen çıkarın uğruna en yakın arkadaşını sattın arkasından atıp tuttugun bernayı 1 oy için yanına aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?