Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen ünlülere öyle deyip kendisi aynı şeyi yapıyor hatta daha fazlasını neydi o yaptıkları hareketler çocukça turabi,hilmi,nadya,bozok sevmiyorum bu grubu

ben de hiç sevmiyorum bu grubu.. özellikle Bozok'un oyun kazandıktan sonraki mimikleri çok eğreti duruyor .. Çok kötü ısınamadım ona hiç . Nadya'nın tavırlarını normalde sempatik blurdum balık olayında Sahra taklidinden sonra sempatim artmıştı. ama bu haftaki tavırları çok sinir bozucuydu kesinlikle

aynen artık dağılsınlar istiyorum . O taraftan da birisi gitsin. Serenay yalnız kalsın . Puan almadığı halde konuşan bir oflaz olmasın o adada.. Ama çok haklısın bu Survıvor takıntı oldu bende de

Aynen ünlülere öyle deyip kendisi aynı şeyi yapıyor hatta daha fazlasını neydi o yaptıkları hareketler çocukça turabi,hilmi,nadya,bozok sevmiyorum bu grubu

ama ünlüler çok gıcık seviniyorlar ya , gönüllülerin sevinmesi güzel oluyor. Dans ediyorlar falan. Oyun oynuyorlar. Ünlüler göbek atıyor onu bile yapamıyorlar bence çok gıcıklar...

kesinlikle gönüllüler diyorum:)

bizim evde de gönüllüler takımı tutuluyor.
8 yaşındaki oğlumdan dolayı
ünlüler grubunda ise doğukan serenay ı beğeniyoruz.
diğerlerinin davranışlarını hoş bulmuyoruz biz.
gönüllüler de de turabi ,begüm ve sahrayı sevmiyoruz .

Haftada 5 gün turbişimi görmek güzel olacak olsa da bende sevinmedim 5 gun olayına.
Zaten pazardan salıya konseyi beklerken çatlıyordum, şimdi 3 gune cıktı konsey arası iyice catlarım.
Diğer gunlerde artık full izlememeye baslamıstım sıkılıyordum iyice darlanırım artık.

Ay evet o bozokun o böğürmeleri ne öyle bir benzetme yapcam da neyse hadi yapmim çok sinir bozucu ama, nadyayı ben de seviyodum ama hareketleri çok abartı her türlü o yüzden itici gelmeye başladı artık ,evet o sahra taklidi çok komikti ama sahra zaten ayrı bir sinir bozucu karekter..

Ya ünlüler de abartıyor bazen ama gönüllülerin hem ünlülere bu konuda kızıp aynı şeyi kendilerinin yapması benim hoşuma gitmedi, ben de ünlüleri seviyorum nedense orada bana sepmatik gelen daha çok insan var özellikle pascala bayılıyorum zaten :)

ne artık takım tutmayı bıraktım şimdiye kadar tum sezonlarda unluleri ttutum nedense.be senede öyle...ama o ada da oflaz ve şakşakçılarının yaptıklarını görunce vaz gçetim.

gonullülerde turabi var ona gıcığım kaşının altında gözun var diyip dalasım geliyor.... hilmi yalakasını boğürtken hanzo bozoğu görünce de içim almıyor

artık doğukan ve hasanı tutuyorum biran önce adalar birleşsede şu doğukan rahat etse acıyorum ona...mecburiyyetten katlanıyor grubundakilere

bu akşam sanırım sembol oyunları ve konsey var..22.30 da komedi turkiye başlıcakmış çok uzatmıcaklar demekki bu hafta özetide bölümüde

ya şu forumda gerçekten merve aydın pisliğini destekleyenler var mı ? var mı böyle bir itici ikiyüzlü sinsi, fesat ,duygusuz ,hırs küpü bir insan modeli?içinin pisliği o leş yüzüne vurmuş.

geçen sene sırf yarışmaları kazanmak için en yakın arkadaşını sattı bu sene de grubu kalabalıkken anıl ile birlikte berna'ya her fırsatta berna'ya sallayan şimdi sayıları azalınca berna'ya 'canım benim sana nasıl böyle davranırlar ya' diyen iki yüzlü ve tehlikeli insan modeli. umarım olimpiyatlarda o göğsünde yazılı olan zamanı tutturamaz ve ayyıldızlı formayı temsil etmez

merve aydın ve turabi tvde çıkınca kanal değiştiriyorum çocuklarım izlemesin kötü örnek oluyor diye, yani buna oy atanları hayretle kınıyorum.

ben mervenin sadece oyunlardaki başarısını beğeniyorum geçen sene yaptığı kabul edilemez ben profesyonelim diyerek kendni aklayamaz.kendi çıkarı için adadaki en yakın ark sattı.biz profesyonel insanları takdir ederiz ama duygusal karar veririz yoksa anıl 1. çıkarmı sms den

ha serenayda da kişilik 0 saf mı uyanık mı bilemedim ama dolduruşa çok geliyor oflazla takıla takıla performansı düştü bu sene....

arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim tum adadakiler için geçerli bence herkes arkdaşına göre şekil almaya başldı

tamamen katılıyorum
foruma gelince favoriler arasında ankette herkes oy atmış 3. sırada geliyor böyle itici bir insanı kim neden tutuyor allah aşkına. tvde görmeye tahammülüm yok şu pisliği yarışmalardan daha önemli olan şey karakterdir.eğer merve aydın giderse ünlüler kaybeder o yüzden birleşmeden hemen sonra postalasınlar şu fesatı türk halkına yanlış örnek oluyor herşey kazanmadan ibaret degil bu karaktersizlikle ve ikiyüzlülükle çocuklarıma ve türk gençliğine yanlış örnek oluyor

Kız sakin ol niye bu kadar sinir yaptin yanlış örnek konusuna gelince o yarışmada Doğukan vee hasandan başka iyi örnek yok ki. O zaman yarışmayı toptan çöpe atmak lazım.

Mesela hakanin balik tuttuktan sonra digerlerinn yanında sapur şupur yeyip de onlara vermemesi ne kadar iyi örnek sizce.

aynenn hasan doğukan ve bence bide özlem var kız o kilasuna rağmen yarışıyor çabalıyor balık tutuyor temizliyor pişiriyor ADİL bir şekilde dağıtıyor.

şunu anladım iyi insanı yalnız adaya da atsanız açta koysanız değişmiyor mayası hamuru iyiyse bozulmuyor....

tuttuğu balığı tabiki paylaşmıyacak evvelsi gün erzak ayıran onlar değilmiydi ? adam 14 tane balık tutup da 20 gr ın lafını yapan da onlar. merve aydın balık olayından önce yüzlerce bade kırıp hakana sadece 3 tane vermiş ama hakanların grubu bunun lafını bile yapmadı.şaka gibi gerçekten .
bide kameralar karşısında ' ben balık tutucam da onlara dagıtmıycam gönlüm el vermezdi' gibisinden laflar söylüyor.kızım sen çıkarın uğruna en yakın arkadaşını sattın arkasından atıp tuttugun bernayı 1 oy için yanına aldın

Aynen.

hahahaha Allah iyiliğini versin.

kekini ye beni yeme kekini ye beni yeme merve. sen vicdanlı bir kız değilsin profesyonelsin.....

Ha sen desene ben iyi örnek derdinde değilim diye hakanlar ne yapiyorsa doğru diye

bu akşam ne olacağı belli acun bize sürekli ters köşe yaptıgı için şöyle bir sonuç çıkarıyorum
hilmi ve turabi çak yaptıgına göre hakanı elendi gibi gösterdiler halbuki hakan elenmeyecek anıl ya da merve birinci olup hakanı aday çıkaracaklar o yuzden çak yaptılar
berna agladıgına göre berna elenmiyecek orada başka bişeye aglıyor.giden oflaz olacak

bunu bi kenara not alın imzamı da atıyorum akşam izlediğimizde hatırlatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…