Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
günaydın kızlar bende dün izleyemedim iyikide izlememişim ne elenme olmuş ne bişi
zaten gene gönülllüler yemek yemiş yazık ya bugün de ödül olursa ünlüler kazanır inşallah

kızlar bence 5 gün iyi değil mi yaa sıkılıyorduk
hemde adayı izleriz
ama hep mi 5 gün yoksa sadece bu hafta mı onu anlamadm ben ?

Selam kizlar fragmani izledimde bence anil 1.olucak hakani soylicek ve hakan gidicek. Bunuda yazin buraya

Bence sadece Hakan'ınadı verildi ona sevindiler.
Ama Hakan'ın gideceğini sanmıyorum.
Ben artık izlemiyorum survivor'u zaten zevk alamıyorum.

konseyin bugun olduğunu öğrenince herkes dağıldı galiba dün gece

mantı nasıldı kızlar, el açması bol sarımsaklı yoğurt ve bol tereyağlı değilse kabul etmiyorum

Dün gönüllülerin oyun kazandığında sevinç gösterisi çok abartılıydı özellikle nadya çok itici gelmeye başladı bana hareketleri dansları sevmiyorum Bugün konseyde bence anıl birinci olup hakanı söyleyecek turabiyle hilmicem ondan sevinmiştir, ama gideceğini sanmam oflaz gider bence gitsin zaten artık fazla bile kaldı haftayada hakan gitsin ada huzura kavuşsun :)

bir de Nadya geçen hafta ünlüler üst üste ödül kazandığında ve sevindiklerinde '' yeter ama kazanıyorlar işte bu kadar nden seviniyorlar üzgünüz görmüyorlar mı '' diye çıkışıyordu. Artık bana da itici geliyor

Aynen ünlülere öyle deyip kendisi aynı şeyi yapıyor hatta daha fazlasını neydi o yaptıkları hareketler çocukça turabi,hilmi,nadya,bozok sevmiyorum bu grubu

bu 5 gün mantığını bende anlamadım ya kötü oldu aslında diğer işlerime vakit ayıramıyorum bu sorvayvır yüzünden pufff:///

Offff rüyamda Berna eleniyormuş hemde ben konuşuyorum beni elediler diyo bende biz daha izlemedik yayınlanmadı diyoruz üzülüyorum oflaz varken niye sen eleniyorsun diyorum

nolcak yatana kadar sorvivor izlersem olacağı bu.
Bi şey değil sabah fragmanı izledim Berna ağlıyordu umarım ters köşe fragmandır.

şer çetesinin dedikodularından bıktım usandım yeter dağılsınlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…