kızlar bgn izleyemedim kim elendi ?
aaaaKimse elenmedi canim
5 güne çıkmış survivor, konsey yarin
Bugun odul oyunu vardi gonulluler kazandi
o ne demek ya ben anlamadm turabiy le çıkmak ??Oflazin sevgilisi Selim sabahin twitter ina denk geldim cok guldum ya
"Bi dahaki survivor da turabiyle cikiyo olucam, sevgilimin performansina kimse laf edemeyecek" yazmis
Oflazin sevgilisi Selim sabahin twitter ina denk geldim cok guldum ya
"Bi dahaki survivor da turabiyle cikiyo olucam, sevgilimin performansina kimse laf edemeyecek" yazmis
Selam kizlar fragmani izledimde bence anil 1.olucak hakani soylicek ve hakan gidicek. Bunuda yazin buraya
herhalde Acun dizileri tutmadığı için survivor a boğdu bizi
5 gün de sıkar yaaa
merve oflazgitsin
5 gün. E Acun akıllı adam bu akşam Fox TV'de yeni bir yarışma programı başlayacak milleti kendi kanalına bağlamak için 5 güne çıkardı.Ben sıkılmaya başladım sörvayvırdan. Öle 4 gün falan izleyemem.
Dün gönüllülerin oyun kazandığında sevinç gösterisi çok abartılıydı özellikle nadya çok itici gelmeye başladı bana hareketleri dansları sevmiyorumBugün konseyde bence anıl birinci olup hakanı söyleyecek turabiyle hilmicem ondan sevinmiştir, ama gideceğini sanmam oflaz gider bence gitsin zaten artık fazla bile kaldı haftayada hakan gitsin ada huzura kavuşsun :)
Aynen ünlülere öyle deyip kendisi aynı şeyi yapıyor hatta daha fazlasını neydi o yaptıkları hareketler çocukça turabi,hilmi,nadya,bozok sevmiyorum bu grububir de Nadya geçen hafta ünlüler üst üste ödül kazandığında ve sevindiklerinde '' yeter ama kazanıyorlar işte bu kadar nden seviniyorlar üzgünüz görmüyorlar mı '' diye çıkışıyordu. Artık bana da itici geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?