- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Bence ters köşedir hakan gitmez yaa belki serenay 1.olmustur ona sevinmişlerdir acuna guven olmaz
Evet bende maydının oyunlarda basarısının farkındayım ama dedikoducuyu öldürelim hakkını yemeyelim dogru söyluyorsun
Bunu demeyecektin amamerve aydın da benim tatliskom :))) bazen hakkaten çok dedikodu yapıyor sus merve sus demekten helak oluyorum tvnin karşısında :))
Bildiğim için söyledimRüzgarın kızı
Napalım dedikoducular diye sevmeyelimmi tatlişkolarımızı
Ama pis ya napayimÖyle deme üzülürümturabi kuşum benim
Ahahahahaha ben onu şimdi gördüm ahahahaAma pis ya napayimyaptigi harekete bak
Merve ayd. Doğukan bir şeyler ekti diye laf söyledi, yamuk yamuk gülerek dalga geçti. Hakan sakatlandigi zaman taklidi yapıldı, merve yine bir ton laf söyledi. Bunları gördükten sonra ettiği laflara zerre inanmıyorum. Çok canımı sıkıyormerve aydinin Balik konusunda küçüktü falan diye konusmasina ben de kızdım. Küçük büyük sonuçta adam ugrasmis tutmuş senin yapman gereken teşekkür etmek. Ama merve aydın böyle yapti diye hakanin balığı vermemesi de çok ayıp bana göre.
Yine de seviyorum merve aydını teee o sakatlanmasina rağmen yarışı tamamladigindan beri :)))
Bazen konuşurken kendi kendime sus merve bu kadar konuşma azcik sessiz kal da diyorum tabii :))
Bu adamı tüm ülkeye tanıttığı için Acunu hiç affetmeyeceğim.....
Pis turabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?