Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ayyy özlem yazık ya tutuyor pişiriyor ayıklıyor...
bı bozoktan rıca ettı pişir dıye surat yaptı.
sonrada bence bozok kıskandı özlemın ondan cok balık tutmasını.trip atıyor yemem yok azımın tadını bozmayım falan.kıskanclık belırtısı

insanda iyilik merhamet yaşla değil baştaymış eşşek kadar herif 40 ını geçmiş neyi kıskanıyorsun neyi çekemiyorsun

bende hakanı söylediler 3. olarak diye düşünüyorum turabi seviniyor onun düşmanı sana ne oluyor sinsicem

hakan dun hayatının ayıbını yaptı erkek adam verdiği sozun arkasında durur.bu balık tutmaya giderken hep beraber yicez dedi çıkınca kızlar aklını çelmiş vaz geçtim diye biliyor. düzgün insan ağzından çıkan verdiğin sözun arkasında olur kızlara ben doğukana dedim onlara haber verdiler bu sefer hep beraber yicez diyemedi

Ben bernanın ağladığını görünce serenay birinci olup pascalı söyledi pascal gitti diye düşündüm ama turabiyle hilmicem niye buna bukadar sevinsin o yüzden hakanda olabilir tabi

turabi,hilmicem,bozok,nadya,doğukan,hasan,anıl sizleri seviyorummm

Son düzenleme:
evet fazla çıkışmaya gerek yok merve aydın ı bende sevmem ama napalım bizi temsil ediyor işte o yüzden kötü kelimeler kullanamam ben karakterine
ama antipatik bulduğumu her zaman söylerim
balık olayı için alıntı yapmak istedim sizden
ben üzüldüm birisi açken yiyemem yani yediğimden de anlamam
ama hakan ın balığına da şükretmeyip laf edende anıl ve merve aydın dı.
anıl iyi çocuk daha doğrusu çocuk ruhlu hemen dolduruşa geliyor. bu dolduruşuda lider ruhlu merve aydın yapıyor.
belki senin gibi merve aydın ı o zor şartlarda tamamladığı yarışta izleyip survivoru öyle izlesem sizin gibi sevebilirdim ama şimdi hiç sevimli gelmiyor siz çok seviyorsunuz ama okuyorum hep

ben berna gider gözüyle bakıyordum önceki haftalarda ettiği küfürlerden dolayı oyları düşmüştür diye
ama fragmanda berna ağladıysa gitmez tabi yine fragman ters köşe çünkü

inşallahh çok güzel tahmin ettiniz yoksa turabiyle hilmicem neden sevinsin okadar
bernada adada kaldı diye sevinçtenmi ağladı
evet bence berna sevinçten yüzünü kapadı turabiyle hilmicem bu yüzden sevindi. hakanın son zamanlarda oyu düşmüştür çok dedikodu yaptı. ben böyle düşünüyorum :)

Ama hakan giderse ac kalirlar anil zaten yük orda inat etti o da insanlara yuk oluyo pascal zaten oyun kazanamiyo... bence merve oflaz gitmeli survivor tarihinin en dedikoducu yarismacisi... serenayinda basini yakiyo

merve aydinin Balik konusunda küçüktü falan diye konusmasina ben de kızdım. Küçük büyük sonuçta adam ugrasmis tutmuş senin yapman gereken teşekkür etmek. Ama merve aydın böyle yapti diye hakanin balığı vermemesi de çok ayıp bana göre.

Yine de seviyorum merve aydını teee o sakatlanmasina rağmen yarışı tamamladigindan beri :)))

Bazen konuşurken kendi kendime sus merve bu kadar konuşma azcik sessiz kal da diyorum tabii :))

Of ya agzınız bal yesin ne de guzel hakan gidiyor diyorsunuz İnşallah giderde benim serseri ruhlu tatlişkomu diskalifiye ettirmez

Senin tatliskonun yüzünde güller aciyodu valla :))) artık hakan gerçekten gidecek mi yoksa acunun ters köşesi mi yine, izleyince goriciiizz :)

Ama oyunlarda başarılı şimdi fitne dedikoducuyu öldür hakkını yeme demişler :)

Acun eşittir ters köşe yapan insan derim
Yani bu akşam ki fragman yine tamamiyle ters köşe olacaktır kesin. Ben bugün Oflaz'ın gideceğini hissediyorum inşallah öyle de çıkar.
Anıl ya da Merve Aydın birinci çıktıysa şayet Hakan demişlerdir Hilmi Turabi de buna sevinmiştir.Yoksa ben Hakan'ın elendiğini sanmıyorum.
Berna niye ağlıyor onu çözemedim ama acaba küfürlerinden ve ada da yaşadıklarından vs ceza mı aldı diye düşündüm ya da Oflaz gitti diye sevinçten kendi kurtuldu sonuçta gitmekten

Bence ters köşedir hakan gitmez yaa belki serenay 1.olmustur ona sevinmişlerdir acuna guven olmaz
Evet bende maydının oyunlarda basarısının farkındayım ama dedikoducuyu öldürelim hakkını yemeyelim dogru söyluyorsun

Asıl merak ettiğim bugün kesin sembol oyunu olacak da acaba bir tane daha ödül oyunu olur mu hep reklamda gerçi konseyi gösterdiler ama bakalım. İnşallah vardır heyecan oluyor bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…