ayyy özlem yazık ya tutuyor pişiriyor ayıklıyor...aynenn hasan doğukan ve bence bide özlem var kız o kilasuna rağmen yarışıyor çabalıyor balık tutuyor temizliyor pişiriyor ADİL bir şekilde dağıtıyor.
şunu anladım iyi insanı yalnız adaya da atsanız açta koysanız değişmiyor mayası hamuru iyiyse bozulmuyor....
ayyy özlem yazık ya tutuyor pişiriyor ayıklıyor...
bı bozoktan rıca ettı pişir dıye surat yaptı.
sonrada bence bozok kıskandı özlemın ondan cok balık tutmasını.trip atıyor yemem yok azımın tadını bozmayım falan.kıskanclık belırtısı
bu akşam ne olacağı belli acun bize sürekli ters köşe yaptıgı için şöyle bir sonuç çıkarıyorum
hilmi ve turabi çak yaptıgına göre hakanı elendi gibi gösterdiler halbuki hakan elenmeyecek anıl ya da merve birinci olup hakanı aday çıkaracaklar o yuzden çak yaptılar
berna agladıgına göre berna elenmiyecek orada başka bişeye aglıyor.giden oflaz olacak
bunu bi kenara not alın imzamı da atıyorumakşam izlediğimizde hatırlatırsınız.
inşallahh çok güzel tahmin ettiniz yoksa turabiyle hilmicem neden sevinsin okadarSelam kizlar fragmani izledimde bence anil 1.olucak hakani soylicek ve hakan gidicek. Bunuda yazin buraya
turabi,hilmicem,bozok,nadya,doğukan,hasan,anıl sizleri seviyorummm
evet fazla çıkışmaya gerek yok merve aydın ı bende sevmem ama napalım bizi temsil ediyor işte o yüzden kötü kelimeler kullanamam ben karakterineKız sakin ol niye bu kadar sinir yaptinyanlış örnek konusuna gelince o yarışmada Doğukan vee hasandan başka iyi örnek yok ki. O zaman yarışmayı toptan çöpe atmak lazım.
Mesela hakanin balik tuttuktan sonra digerlerinn yanında sapur şupur yeyip de onlara vermemesi ne kadar iyi örnek sizce.
evet bence berna sevinçten yüzünü kapadı turabiyle hilmicem bu yüzden sevindi. hakanın son zamanlarda oyu düşmüştür çok dedikodu yaptı. ben böyle düşünüyorum :)inşallahh çok güzel tahmin ettiniz yoksa turabiyle hilmicem neden sevinsin okadar
bernada adada kaldı diye sevinçtenmi ağladı
evet fazla çıkışmaya gerek yok merve aydın ı bende sevmem ama napalım bizi temsil ediyor işte o yüzden kötü kelimeler kullanamam ben karakterine
ama antipatik bulduğumu her zaman söylerim
balık olayı için alıntı yapmak istedim sizden
ben üzüldüm birisi açken yiyemem yani yediğimden de anlamam
ama hakan ın balığına da şükretmeyip laf edende anıl ve merve aydın dı.
anıl iyi çocuk daha doğrusu çocuk ruhlu hemen dolduruşa geliyor. bu dolduruşuda lider ruhlu merve aydın yapıyor.
belki senin gibi merve aydın ı o zor şartlarda tamamladığı yarışta izleyip survivoru öyle izlesem sizin gibi sevebilirdim ama şimdi hiç sevimli gelmiyor siz çok seviyorsunuz ama okuyorum hep
Of ya agzınız bal yesin ne de guzel hakan gidiyor diyorsunuzİnşallah giderde benim serseri ruhlu tatlişkomu diskalifiye ettirmez
Senin tatliskonun yüzünde güller aciyodu valla :))) artık hakan gerçekten gidecek mi yoksa acunun ters köşesi mi yine, izleyince goriciiizz :)
Ama oyunlarda başarılı şimdi fitne dedikoducuyu öldür hakkını yeme demişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?