- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Hakan anıl ve merve aydından daha dedikoducu degil.aynı yarışmayı izlemiyoruz sanırım!!!Güle güle oflaz darısı çetenin diğer dedikoducusu hakanın başına
Serenay canım zorla ağlamaya çalışma yaa
Hakan anıl ve merve aydından daha dedikoducu degil.aynı yarışmayı izlemiyoruz sanırım!!!
Pardonda merve oflaz survivorun tek bayan birincisi.ve bundan sonra da bir bayanın 1.olacagını hiç sanmıyorum.lütfen biraz adil olun.ayrıca berna gibi agzı bozuk bir yarışmacının yanında taam bir hanımefendi.oyun kazanmak bu kadar önemliyse anil biran önce adayi terk etmeli.Oflaz'ın ardından gösterilecek başarı tablosu da yok ki öylesine video koymuş Acun
Valla ben hakan kadar dedikoducusunu görmedim açıkçası adayı karıştıran bence o benim gördüğüm bu bakış açımız farklı demek kiHakan anıl ve merve aydından daha dedikoducu degil.aynı yarışmayı izlemiyoruz sanırım!!!
oyun kazanmak değil kazan kaldırmamak önemli Berna terbiyesiz ama karınlarının doymasına yardımcı ya ofkaz....Pardonda merve oflaz survivorun tek bayan birincisi.ve bundan sonra da bir bayanın 1.olacagını hiç sanmıyorum.lütfen biraz adil olun.ayrıca berna gibi agzı bozuk bir yarışmacının yanında taam bir hanımefendi.oyun kazanmak bu kadar önemliyse anil biran önce adayi terk etmeli.
Hakan anıl ve merve aydından daha dedikoducu degil.aynı yarışmayı izlemiyoruz sanırım!!!
Siz Oflaz'ı tutuyor olabilirsiniz ama yani özle görülür bir başarısızlığı vardı bunu maalesef ki görmemek elde değil.Pardonda merve oflaz survivorun tek bayan birincisi.ve bundan sonra da bir bayanın 1.olacagını hiç sanmıyorum.lütfen biraz adil olun.ayrıca berna gibi agzı bozuk bir yarışmacının yanında taam bir hanımefendi.oyun kazanmak bu kadar önemliyse anil biran önce adayi terk etmeli.
Bir Survivor sonuna daha geldik diğ
Siz Oflaz'ı tutuyor olabilirsiniz ama yani özle görülür bir başarısızlığı vardı bunu maalesef ki görmemek elde değil.
Evet eski şampiyon ama şu an ki Survivor benim gözümde asıl survivor zorluğuyla ve Survivorda da sınıfta kaldı.
Eğer birinci olacak bir kadın şampiyon varsa gerçekten hakeden Merve Aydın'dır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?