Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Şimdi izliyorum konseyi,
Hakan kesinlikle bu konuda haklı.

Yahu bu kendi grubum meselesi ne yaa... Ne saçmalık

Anıl o g*tünü yere indir artık! Ne kadar antipatik bişi oldun sen yaa!

Merve Aydın'ı destekliyorum . Bunun sebebi de bi yarışma programı izliyoruz. Ve kız çıktığı bütün oyunları kazanıyor . Kaybettiğinde Serenay gibi ah oram ah buram demiyor ya da her kazanışından sonra 'birtek onun annesi var gibi ' '' annem için annem için diye yırtınmıyor. Merve Oflaz gibi oyunlarda caddede dolaşır gibi takıllmıyor elleri titreyerek oyuna çıkıp bir de Anıl'ın faydası olmadığını iddia etmiyor. Anıl 20 gndür yatıyo evet ancak buna rağmen kazandığı oyun sayısı Oflazdan fazla.. Berna küfür edip duran bi karakter. .yani ben zaten çok doğru insanları göremiyorum.. Ayrıca Merve'nin yağtıpını herkes yaptı. Serenay Tolga Karel'le çok iyiyken onu yazdı mesela.. daha bir çok örnek var. En azından Merve net bı şekılde konuşuyor herkesin yüzüne. Dün konseyi izlediysen oyun kazanamayan gitsin dedi . Bu yüzden Merve Aydın'ı seviyorum ben .

Artık Anıla da ayar olmaya başladım ben... Adam yata yata birinci oluyor. Üstelik doğru dürüst ağzı lafta yapmıyor..
Ah bu ergen kızlar ah
...

çok çok çok haklısınn

Valla ben hakan kadar dedikoducusunu görmedim açıkçası adayı karıştıran bence o benim gördüğüm bu bakış açımız farklı demek ki

adadaki asıl dedikoducu tayfa Hakan Serenay ve Merve oflaz .. Hakan herkesle ilgili atıp tutuyor. Sözde oflaz kankası ama Serenay'a eğer oyun kazanamazsa bir dahaki dokunulmazlığı kaybettiğimizde ona ikimizde yardım edemeyiz diye.. Yüzüne neden söylemiyor..

Bundan böyle hakanı tutuyom. Oy bile gönderebilirim yani o derece.
Neymiş dedikodu yapıyormuş yapmayan var sanki.
Oradaki en medeni insan hakan. Şu survivordaki insanlardan biri işyerinize gelcek hangisini istersin diye sorsalar hakan derim. Sonuçta kin küpü merve aydın, küfürbaz berna, bomboş bir ego sahibi anılı istemezdim.

Allah aşkına ya adada anlaşmadığı biri varken ve o grup ellerinden geldiğince karşı grubu eksiltmeye ve özellikle Anıl'ı göndermeyi düşünürlerken ve dokunulmaz olduğu için ve aldığı oy potansiyelinden dolayı da yazamazlarken Anıl Hakan'ı dedi diye mi suçlu oluyor bu adam Anılı göndericem elbet dokunulmazlığı kalkacak diyen adam Anıl şimdi sakat olabilir ama o da adada erkek ve iyileşecek öyle olmasa bile yine de Hakan Anıl'ı göndermez miydi kendi takımından mı gönderirdi. Hakan'ın nesi inandırıcı. Bana sürekli sakat olmamı ima edip laf diyorlar diyo Anıl, Hakan yok ben nasılsın iyi misin diye sordum diyor alçılı olan bir ayağı nasıl olduğunu Anıl bile bilmiyor Hakan çevirdi resmen. Oflaz ve Hakan kadar bencil kameralara oynayan insan yok. Kimi diyecekti kendi takımını mı satacaktı hani teker teker göndereceklerdi herkesi ne oldu. Aydın dokunulmazlığı da sembolü de aldı ağızlarının payını verdi bir halt yapamadılar Oflaz adada ne işe yarıyordu. Çok iyi ders oldu . Tuttuğu balığı bile karşı takımla paylaşmak istemeyen bir insanı hiç savunamam.

anıl acunun torpillisi
göndermesinler diye haftanın birincisi yaptı
hakan da çok güzel cvp verdi seviyeli olarak
sen adada yatarken senin yerinede koştuk sana ekmek getirdik sen ihanetle gösterdin kendini dedi

Tüm bunları görebilen bir kişi daha olmasına nasıl sevindim ..Nasıl Hakan'ı düzgün yada medeni olarak görebiliyorlar anlayamıyorm. Evet Anıl'ı yazmadı ama bunun sebebi zaten belli.Anıl'ın oy potansiyeli yüksek ve Oflaz'ın Anıl karşısında hiçbir şansı yok. Balık tutup paylaşmamaları konusuna hiç girmeyeceğim gerçekten çocuklara kötü örnekten bahsedenler var O zaman Hakan televizyona çıktığında da kanal değiştirilmeli.. Adadaki arkadaşları açken onlar balık keyfi yaptılar. olsun ama medeni onlar ..
Sadece kameralara oynuyorlar. Hakan merve aydın için kolu kanadı gitti kendide gider yakında demişti. bu sembol ve dokunulmazlığı almış olması çok iyi bi ders oldu kesinlikle..

anıl acunun torpillisi
sen adada yatarken senin yerinede koştuk sana ekmek getirdik sen ihanetle gösterdin kendini dedi

İhanet ? neye göre kime göre ??

O adada 2 grup var . ve anıl kendi grup arkadaşlarından birisini söylemiş olsaydı adı o zaman ihanet olurdu.
Onun dışında ya Doğu, ya Hakan ya da Serenay diyebilecekti. Ve ben sakat olsam sürekli bununla ilgili laf vuran birini söylerdim. Kusura bakmayın ben ihanet göremedim . Oyun bu ayrıca bi isim söylenmeli

Hahaha aynen valla en yakın arkadaşım dediği insan hakkında bile dedikodu yapmış birisi hakan,kendi çıkarlarını düşünüyo o sadece, mervenin gittiğine gram üzüldüğünü dahi düşünmüyorum

anıl acunun torpillisi
Anılın torpilli olduğunu düşünmüyorum, hakan sürekli anılın sakatlığını yüzüne vuruyor, o adam da istemezdi heralde sakatlanmayı, merve o sağlamdı da noldu sanki hiç bi işe yaramıyodu zaten anılın yarışmada kalmasını engelleyecek bir durum olsa aynı ahmet dursunda olduğu gibi onu da gönderir heralde acun

aynen öyle. sinir oluyorum üçüne de .. bu hafta Serenay nabcak merak ediyorum

aynen öyle. sinir oluyorum üçüne de .. bu hafta Serenay nabcak merak ediyorum
Serenayın yalnız kalacağı kesin kızlardan birtek oflazla anlaşıyordu o da gitti, şimdi merve aydının yaşayacaklarını o yaşayacak ,acaba yine biraraya gelirler mi belki bir ihtimal ama sanmam yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…