- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
ya şu forumda gerçekten merve aydın pisliğini destekleyenler var mı ? var mı böyle bir itici ikiyüzlü sinsi, fesat ,duygusuz ,hırs küpü bir insan modeli?içinin pisliği o leş yüzüne vurmuş.
geçen sene sırf yarışmaları kazanmak için en yakın arkadaşını sattı bu sene de grubu kalabalıkken anıl ile birlikte berna'ya her fırsatta berna'ya sallayan şimdi sayıları azalınca berna'ya 'canım benim sana nasıl böyle davranırlar ya' diyen iki yüzlü ve tehlikeli insan modeli. umarım olimpiyatlarda o göğsünde yazılı olan zamanı tutturamaz ve ayyıldızlı formayı temsil etmez
merve aydın ve turabi tvde çıkınca kanal değiştiriyorum çocuklarım izlemesin kötü örnek oluyor diye, yani buna oy atanları hayretle kınıyorum.
Merve öbür survıvorda kazanmış olabilir ben de izlemiştim o zaman gerçekten başarılıydı ve haketmişti tamam ama all starda merve hiçbir varlık gösteremedi çok başarısızdı ve kalmayı haketmiyordu kesinlikle ünlüler bir yükten kurtuldu bence :)
Valla ben hakan kadar dedikoducusunu görmedim açıkçası adayı karıştıran bence o benim gördüğüm bu bakış açımız farklı demek ki
Merve çok ağlayınca Serenay şimdi ağlmazsam olmaz dedi heralde
Çok şükür öyle böyle Oflaz gitti
hani oflaz, diğer gruptaki dört kişiyi tek tek gönderiyodu adadan, röööyalarında herhalde
Allah aşkına ya adada anlaşmadığı biri varken ve o grup ellerinden geldiğince karşı grubu eksiltmeye ve özellikle Anıl'ı göndermeyi düşünürlerken ve dokunulmaz olduğu için ve aldığı oy potansiyelinden dolayı da yazamazlarken Anıl Hakan'ı dedi diye mi suçlu oluyor bu adam Anılı göndericem elbet dokunulmazlığı kalkacak diyen adam Anıl şimdi sakat olabilir ama o da adada erkek ve iyileşecek öyle olmasa bile yine de Hakan Anıl'ı göndermez miydi kendi takımından mı gönderirdi. Hakan'ın nesi inandırıcı. Bana sürekli sakat olmamı ima edip laf diyorlar diyo Anıl, Hakan yok ben nasılsın iyi misin diye sordum diyor alçılı olan bir ayağı nasıl olduğunu Anıl bile bilmiyor Hakan çevirdi resmen. Oflaz ve Hakan kadar bencil kameralara oynayan insan yok. Kimi diyecekti kendi takımını mı satacaktı hani teker teker göndereceklerdi herkesi ne oldu. Aydın dokunulmazlığı da sembolü de aldı ağızlarının payını verdi bir halt yapamadılar Oflaz adada ne işe yarıyordu. Çok iyi ders oldu . Tuttuğu balığı bile karşı takımla paylaşmak istemeyen bir insanı hiç savunamam.
anıl acunun torpillisi
göndermesinler diye haftanın birincisi yaptı
hakan da çok güzel cvp verdi seviyeli olarak
sen adada yatarken senin yerinede koştuk sana ekmek getirdik sen ihanetle gösterdin kendini dedi
Hahaha aynen valla en yakın arkadaşım dediği insan hakkında bile dedikodu yapmış birisi hakan,kendi çıkarlarını düşünüyo o sadece, mervenin gittiğine gram üzüldüğünü dahi düşünmüyorumadadaki asıl dedikoducu tayfa Hakan Serenay ve Merve oflaz .. Hakan herkesle ilgili atıp tutuyor. Sözde oflaz kankası ama Serenay'a eğer oyun kazanamazsa bir dahaki dokunulmazlığı kaybettiğimizde ona ikimizde yardım edemeyiz diye.. Yüzüne neden söylemiyor..
Anılın torpilli olduğunu düşünmüyorum, hakan sürekli anılın sakatlığını yüzüne vuruyor, o adam da istemezdi heralde sakatlanmayı, merve o sağlamdı da noldu sanki hiç bi işe yaramıyodu zaten anılın yarışmada kalmasını engelleyecek bir durum olsa aynı ahmet dursunda olduğu gibi onu da gönderir heralde acunanıl acunun torpillisi
göndermesinler diye haftanın birincisi yaptı
hakan da çok güzel cvp verdi seviyeli olarak
sen adada yatarken senin yerinede koştuk sana ekmek getirdik sen ihanetle gösterdin kendini dedi
Hahaha aynen valla en yakın arkadaşım dediği insan hakkında bile dedikodu yapmış birisi hakan,kendi çıkarlarını düşünüyo o sadece, mervenin gittiğine gram üzüldüğünü dahi düşünmüyorum
Serenayın yalnız kalacağı kesin kızlardan birtek oflazla anlaşıyordu o da gitti, şimdi merve aydının yaşayacaklarını o yaşayacak ,acaba yine biraraya gelirler mi belki bir ihtimal ama sanmam yine deaynen öyle. sinir oluyorum üçüne de .. bu hafta Serenay nabcak merak ediyorum
Serenayın yalnız kalacağı kesin kızlardan birtek oflazla anlaşıyordu o da gitti, şimdi merve aydının yaşayacaklarını o yaşayacak ,acaba yine biraraya gelirler mi belki bir ihtimal ama sanmam yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?